Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Anielica_

Gdzie sie wybrać na SUPER METAMORFOZE ?? Biała lista !!!!

Polecane posty

Gość **Anielica_

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Od zawsze marzyłam, żeby tafić w ręce specjalistów którzy doskonale doradzą mi w czym mi będzie do twarzy. Zaczynamy od FRYZJERÓW :D :D :D Ja jestem ze śląska szukam w Tychach i okolicach :) Przykład? Tu z szarej myszki zrobili super dziewczynę: http://polki.pl/?page=uroda_i_styl_moda_metamorfozy_artykul&cmn_id=10001876&ph_news_page_no=1&ph_news_page_no=0 Kto też ma ochotę na metamorfozę? :) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość **Anielica_
Dziewczyny żadna nie jest zainteresowana?? Myślałam, że dużo z nas szuka swojego fryzjera i marzy o fajnym wyglądzie albo chociaż podzieli sie swoimi dotychczasowymi spostrzeżeniami :)

Gość zainteresowana metamorfozą
Mnie też to interesuje, ale jestem z Poznania. Może ktoś polecić specjalistę/ tkę od metamorfozy z tego miasta?

Gość **Anielica_
No to jesteśmy juz dwie :) Na ślaslku w tv regionalnej trójce leci taki fajny program hmm nie pamiętam nazwy... Tam własnie można sie zgłosić - trafia sie do fryzjera i stylisty. Jak dotąd chyba zawsze mi się podobało. Ale ja nie mam odwagi sie zgłosić :o Póki co chodzę do osiedlowych fryzjerów i nie jestem zadowolona nikt nie potrafi doradzić !!!

Gość agata-------
czesc ja tez zawsze mialam ochote trafic do takiej metamorfozy, jestem z zielonej góry, przyznam ze juz kiedys sie wahalam czy nie wyslac do jakiejs gazety swojego zgloszeia, ktora oferowala takie metamorfozy, minus jest taki ze wszyscy cie potem moga zobaczyc przed i po heheh

Gość agata-------
u nas w telewizji kablowej zielonej gory pokazywali kiedys takie metamorfozy, niestety nie podobaly mi sie, byly zbyt udzwnione....

Gość hooppaaaa

Gość kachaaa10
niestety te metamorfozy z gazety, to wyglądają nie lepiej, ale dziwaczniej i starzej