Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeeeeeee

jak ze spaniem na brzuchu w ciazy

Polecane posty

Gość weeeeeeee

ja inaczej nie usne zawsze spie na brzuchu, jak sobie z tym radzic w ciazy, co mam wogóle nie spac

Gość omeska
Jedyne co bardzo ale to bardzo przeszkadzał o mi w ciązy i za czym tęskniłam to to ,że nie mogłam spac na brzuchu.

Mnie gin pozwolił do końca 1-go trymestru. Choć wcale nie lubię tak spać, ale on to powiedział na wszelki wypadek.

generalnie to szyko zasniesz na brzuchu w ostatnim miesiacu połozysz sie pobujasz pobujasz i usniesz:) a tak na serio ja tez miałam taki problem ale uwalalam sie na mezu i zasypiałam:)

Ja tez sie tego obawialam, bo uwielbiam spac na brzuchu i na plecach, na bokach w ogole nie spalam przed ciaza... Ale okazuje sie to nie takie straszne... I tez na męzu sie ukladam :-D

Gość weeeeeeee
tzn jak na mezu? lezycie bokiem i bezuch na nim

Nie powinno się leżeć i spać na brzuchu. Jeżeli boisz się, że w trakcie snu możesz się przewrócić to kup specjalną poduszkę rogala dla ciężarnych. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gość
chociaz raz suko zaspamowalas cos dobrego autorko wlasnie kup sobie poduszke , bardzo pomaga , ja tez spie na brzuchu