Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki jest

NAJCZULSZY TEST CIĄŻOWY - JAKI JEST?

Polecane posty

Gość jaki jest

Chodzi mi o taki co bada się z moczu, żanych tam testów z krwi. Proszę o nazwę i przybliżoną cenę. W którym dniu po zapłodnieniu może wykryć ciąże? Wiem że najlepiej czekać do dnia spodziewanej miesiączki ale mi zależy wcześniej.

Gość
ja używałam Quick - Vie czy jakoś tak i Pre - Test - jak dla mnie są ok i kosztują gdzieś do 15 zł.

Gość omeska
Też polecam ten strumieniowy,on wykrył mi od razu ciąże a płytkowy nie.

Gość hop do góry
podnoszę i czekam na więcej opini

Gość magda11111111111111
ja miałam bobo test i odrazu mi wyszedł pozytywnie:) kosztował 7zł

Gość dosiam
a który wykrywa już 6 dni po zapłodnieniu?

Gość klara 82
może i wykrywa po 6 dniach, ale nie u każdej kobiety, bo każda jest inna i inaczej się u każdej kształtuje poziom czegokolwiek, a tym bardziej hormonów. co za tym idzie po 6 dniach tak czy inaczej test może się mylić ( chodzi głównie o wynik negatywny).

Gość uważam
że jeśli 6 dni po zapłodnieniu- to na pewno TEN Z KRWI (bo jest najczulszy i najdokładniejszy)!!! jeśli wytrzymasz do dnia spodziewanej to np. Qiuk Viu (nie wiem jak sie dokładnie to pisze :) ) jest najczęściej polecany bo najczulszy z tych "na mocz" , jeśli zrobisz jakikolwiek "na mocz" wcześniej to i tak wynik NIE BĘDZIE PEWNY nawet jak wyjdzie negatywny, bo- będzie istniało ryzyko błędu lub małego stęzenia horm. który NA PEWNO WYKAŻE test z krwi wybór pozostawiam Tobie

Gość ja powiem moze tak
AMIL - czuly na 99,98 wiec moze warto sproowac po 6dniach to moze byc jeszcze wynik negatywny bo dopiero zarodek sie zagniezdza a hormon LH jest produkowany juz po zagniezdzeniu takze wydaje mi sie ciut przy wczesniej. BETA owszem po jakis 7dnaich pokaze ale sikaniec moze wyjsca zarowno II jak i I - I moze klamac i po 2tyg wyjda II lub jesli pokaze II to moze byc ze niby tak a w terminie spodziewanej @ moze nastapic samoistne poronienie (ktore pojawia sie u duuuzego odsetka kobiet i czesc z nas nawet nie wie ze zaszlo w ciaze bo ta roni sie samoistnie)

Gość moze pora reaktywować temat
ponoc owulacyjny moze wykryc bardzo wczesna

Gość bardzo czuły jest test ACON
wykrywa stężenie już od 10 mlU/ml gdy Bobo Test czy Pre Test albo uick Vue dopiero od 25mlU/ml ja płaciłam za ACON 7,90 zł