Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana strasznie

szok moj facet na seks czacie !!!

Polecane posty

Gość to pokaż w realu
:p :classic_cool:

Gość Olenka pe
Pokaze tylko temu kogo pokocham :) Nie jestem dxziewczyna sexczata tylko normalna dziewczyna ktora gadala z chlopakiem na skypku i w magicznej chwili pokazala mu co nieco :)

Gość łeeeee
szkoda

kazda laska mowi ze jest porzadna zeby nie wyjsc na dziwke a ja juz wiem co one robia jak nikt nie patrzy :]

Gość łeeeee
bo każda laska lubi byc traktowana jak dziwka ale kultura i spoleczenstwo sprawiaja ze laski musza udawac porzadne - taki rytual na poczatek

Gość Olenka pe
No i co z tego :> W łózku mogę rbić co chcę i nikomu nic do tego moj drogi :> Tak samo mogę się rozbierać przed kamerką :> Ważne że zrobiłam to co chciałam i sprawiło mi to przyjemnosć :) Zrobiłam to dla jednej osoby a nie dla milionów...to była specyfczna więz :)

Gość zrób to dla mnie
pokażę ci penisa :classic_cool:

Gość Olenka pe
Jacku a powiedz czy tobie zdarzyło się w ten sposób hmm sprawdzić? Przed kamerką netową?

Gość Olenka pe
Nie ja nie chcę oglądac penisów :) Nie kreca mnei obcy faceci ....To był spontan :) Nigdy już tego nie zrobię ale bede miala szalone wspomnienie hehe

Gość Olenka pe
A czy mężczyzni bnażający sie w necie pokazują swoje twarze?

Gość a masz chociaż 18 lat
???? :p

Gość Olenka pe
obnażający* no i te kobiety z czatów? Na czacie nigdy bym tego nie zrobiła i najlepsze jest to że jak ktoś na skype nie pyta czy lubię cybersex to go zrównuję z ziemią i blokuję hehe :D

Gość Olenka pe
Oczywiście że mam :) Mam więcej niż 20 i mniej niż 25 :>

Gość Olenka pe
haha no tak typowe....nie lubię tchórzostwa :>

Gość Do Olenki
Sluchaj Olenka jestes dosyc inteligentna i wydajesz sie w porzadku, ja jestem tlerancyjna ale pomysl jak bedziesz miala faceta i on sie dowie ze sie kiedys rozebralas przed obcym kolesiem to moze z toba zerwac i uwazac cie za wirtualna dziwke...Sorry ale takie moje zdanie

Gość Olenka pe
Kazdy ma jakies grzeszki na sumieniu i przeszlosc nalezy do mnie :) Poza tym ten chlopak dla ktorego to zrobilam byl wyjatkowa osoba dla mnie...W łózku mialam do tej pory tylko 2 mężczyzn więc na pewno dziwką nie jestem :) A ty tolerancyjna tez raczej nie jestes moja droga :>

Gość Do Olenki
Ok, moze przesadzilam z okresleniem ale takie moje zdanie ja nigdy nie rozumialam jak mozna sie podniecac w necie

Gość Do Olenki
ja na pewno nigdy bym czegos takiego nie zrobila a zobacz co przez taka jak ty przezywa autorka topika

Gość Olenka pe
Nie przez taka jak ja....Ja nigdy nie weszlam w zyciu na czata zreszta nie chce mi sie dyskutowac

Gość Do Olenki
Ok dla mnie faceci ktorzy ogladaja gole dupy w necie i wala gruche przy tym sa oblesni, zwlaszcza jak maja dziewczyne i to robia!

Gość Wiesz co moja droga ...
ściemniasz, bo jezeli jestes ze wsi to mi nie powiesz, że jesteś biedna ... :-D Jezeli z facetem mieszkasz tylko dlatego bo ciebie utrzymuje to ... wybacz, ale swiadczy tylko o tobie, a on traktuje ciebie jak traktuje. Weź się dziewczyno do pracy i pamiętaj, że w zyciu najlepiej jest liczyc na siebie i byc niezależną PS Ciekawe, a jak powie tobie KONIEC to co zrobisz ?