Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho Men

Ładne dziewczyny tylko dla ładnych facetów

Polecane posty

Gość do melisandy
masz może jej fotke z netu?????

Do pewnego stopnia to prawda, co napisał autor topiku. Osoba ładna, zadbana, wykształcona zwykle szuka kogoś, kto równiez spełnia te cechy, ale często spotyka się niezadbanych chłopaków, którzy pożerają wzrokiem atrakcyjne i zadbane dziewczyny. To samo dotyczy dziewczyn, które z wyglądu sa średnio atrakcyjne, ale oglądaja się za najprzystojniejszymi facetami w okolicy, a potem wzdychają, że są same. Ja zawsze uważałam się za w miarę ładną, ale nie w tym typei, żeby odwracali się za mna faceci na ulicy. I mój facet jest też średnio przystojny, ale dla mnie najpiekniejszy.

Michu to ja spełniam twoje kryteria. ha ha ha. Tylko teatru nie nawidzę!

Gość Do machoczekam na odp
wiesz co... tak naprawde to jestes totalnym downem jak taki cwaniak z ciebnie to pokarz fagaise swoja fote...taki ideal z ciebie??i jakie masz o sobie zdanie??"jestem piekny mam kase i leca na mnie dupy"taak??tak naprawde to jestes cita bez jaj bo napewno nic nie umiesz zrobi ani nieczym sie nie interesujesz procz swoja dupa..a to twoja zryte powiedzenie nie dla psa kiełbasa to sobe w dupe wsadz..co ty chcesz pokazac cooo?myslisz ze jak chodzisz na solarke i uwazasz ze jestes zajesbisty to sie myslisz bo jestes zafajdanym lalusiem i pedalem ktory jest w sobie zapatrzony..napewno jestes frajerem ktorynie ma zadnych miesni i jestes pustym szmaciarzem bez fantazji...jak ty tak traktujesz ludzi z gory po wygladzie to jestes lazja i szmata do potengii...wogole to szkoda slo na ciebie..cwaniak jestes to ODPISZ MI i i sproboj powiedziec ze nie mam ani troche racji co do twojej osoby.....jak ktos uwaza tak jak ja na temat tej cioty MACH czy jak go tam zwal to niech napisze i potwierdzi to co powiedzialem...aaaaa sluchaj frajerze tak naprawde nie liczy sie wyglad popatrzco asz w srodku lajzo!!czekam naa twoja odpowiedz...

Gość diego0005
Nie wiem, może i koleś ma rację, a ja czasami próbuje coś skombinować z ładna i fajną dziewczyną, ale one chyba we mnie nic nie widzą tzn. jeśli chodzi o wyglądi dlatego często odrzucają. Mam krzywe zeby, nie mam narazie kasy na aparat, wzrostu dużo nie mam, mięsni jakiś wielkich też nie, włosów na żel nie mam (ścinam prawie na łyso bo wygodniej), fajnych modnych ciuchów nie mam bo ubieram się po swojemu. Czemu kurcze tak jest że nie mam szans u ładnej (atrakcyjnej dla mnie wd. mojego gustu) dziewczyn. Bo one wolą jak chłopak ubiera się jak pedał? Nie rozumiem dzisiejszego świata. Co dziś jest męskie? Przywódcze i opiekuńcze cechy charakteru czy raczej taka totalna słabość i dziwny styl ubioru czy kremy, włosy na żel etc. Nie rozumiem tego wsyztskiego...

Gość nutelinka
taaaa a ziemia dla ziemniaków cukier dla cukrzyków i księzyc dla księzy Idz lecz mózg. Oj przepraszam - jak czegoś niema to nie da sie tego l3czyć :o

Gość każda ładna dla ładnego
Proste po co mieszać geny jak kolega wyżej napisał taka ładna laska będzie sie czuła źle przy osobie mniej ładnej. Tyle tak uważam.

atrakcyjnosc to pojecie wzgledne,jednemu podoba sie matka drugiemu córka

\"zadbane dłonie ( broń Boże poobgryzane - to jest obrzydliwe )\" pytanie za 100 punktow: jak wygladaja poobgryzane dlonie??:D

I tu się mylisz Bo właśnie jest odwrotnie ... Zauważ na ulicy ... ładna kobieta ma przeciętnego mężczyznę i odwrotnie a dlaczego ? bo podświadomie kierujemy się tym że jak będzie druga połowa mniej atrakcyjna to pozostanie wierna aż po grób :) Tylko rozejrzyj się !!!!!!

I tu się mylisz Bo właśnie jest odwrotnie ... Zauważ na ulicy ... ładna kobieta ma przeciętnego mężczyznę i odwrotnie a dlaczego ? bo podświadomie kierujemy się tym że jak będzie druga połowa mniej atrakcyjna to pozostanie wierna aż po grób :) Tylko rozejrzyj się !!!!!!

Gość 2202czekoladka2210
wiecie co ja uwarzam ze ten caly macho cyz jak on tam sie nazywa nie wie wogole nic u zyciu i poprostu jest pusty....moim zdaniem nie wazne czy ktos jest gruby czy szczuply,ladny czy brzydki zawsze ma prawo do szczescia...bo np dla mnie ktos moze byc brzydki a dla mojej przyjaciolki najpiekniejszy na swiecie...a jezeli ktos daje takie kryteria...to oznacza ze jest pusty i poprostu chce miec dziewczyne/chlopaka na pokaz...bo prawdziwa milosc nie patrzy na wyglad... to by bylo na tylo pozdrawiam