Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho Men

Ładne dziewczyny tylko dla ładnych facetów

Polecane posty

Gość Un homme fatal ;)
To mnie się kojarzy odlegle z "lukrowaniem deficytów " choć oczywiście w tym przypadku to niby-ich-pogłębianie .Niby bo to przecież nie może być brane na poważnie bardziej niż sama lukrowana teoria..Można też na to spojrzeć inaczej ..jako na swoistą uczuciową neo-ekonomie w wydaniu opresyjnym . Popyt kształtuje podaż jest kupujący i sprzedający ,w tradycyjnym ujęciu "towar" broni się sam.. w ujęciu neo-opresyjno -kafetarnianym kupującego należy tak sumienie obić lagą że i tak nie bedzie miał siły marudzić ...:D Oczywiście to tylko wolne skojarzenie...tu nikt nic nie sprzedaje nie wystawia i nie kupuje ,tak tylko sobie skrobie.. ;)

Gość Un homme fatal ;)
"sumiennie" do czorta ! sadzę dziś błędy jak jakiś młokos

Gość dekontestator(człowiek słoń:))
synktom...zacząłeś od obrażania mnie i kończysz w ten sam sposób czyli obrażając moją rodzinę choć tym razem litościwie nie użyłeś słowa "rodzice":P Co do 100% stężenia prawdy w psychologicznym frazesie jakiego używasz do udowodnienia...jego prawdziwości:classic_cool: to nic z tego nie wynika oprócz niezaprzeczalnego faktu, że 100% to 10% z 1000%;) Nie bardzo skąd miałem czerpać wzorce bo od dzieciństwa jestem półsierotą a uwagi w moim pierwszym poscie nie były skierowane osobiście do Ciebie a jedynie demitologizują przekonanie, że od "jakości estetycznej" partnera zależy szczęście w przyszłym związku...Laska, bądź ciacho traktowane jako zasłużona bądź nie nagroda w "konkursie" automatycznie ten konkurs kończy:D A jak wiadomo powszechnie dzięki panu Pawłowowi nagradzanie skojarzone z określonym typem zachowań prowadzi do uwarunkowania a w tym przypadku do uzależnienia. Stworzenie związku i ew. założenie rodziny zmienia nieco reguły gry ale wytłumacz teraz Siergiejowi Bubce, że to już nie skok wzwyż a trójwymiarowe szachy z małym dodatkiem maratonu.:/ Tak...oczywiście znajdziecie sobie lajtową i w dodatku dobrze płatną pracę z12 msc. urlopu w roku:D Co do dzieci neo to tak se patrze, że to Ty wygrzebałeś ten temat z archiwum po 10 dniach braku aktywności więc krótko mówiąc możesz sobie ten "zarzut" wsadzić w dupe...ewentualnie swojej dziewczynie w celu intensyfikacji doznań seksualnych:P Odnośnie wypowiedzi Un homme fatal ;) to za chuja nie wiem czy sie zgadzasz z autorem topiku czy wręcz przeciwnie:P Poza tym podejrzewam, że nie jesteś żaden homme tylko femme:O Aha i jeszcze cytat z synktoma: " Współczuje tak zrytego mózgu, ale jako katolik pozwolę się Ciebie Serdecznie pozdrowić" Nieśmiało chciałem zauważyć, że w takim kontekście nie używa się słowa 'Ciebie' lecz 'Tobie'. Dzięki, że pozwalasz mi się pozdrowić ( w dodatku jako katolik:D) ale nie skorzystam...:P

Gość dekontestator
Przyczaj się koło przedszkola najlepiej i wyrywaj na lody i cukierki:P

Miało być "sobie Ciebie", nie łap za słowa to świadczy o bezradności jak człowiek czepia się detali. Nie czepiam sie twojej rodziny, nie znam jej i gówno mnie obchodzi, ale ty wyrażasz swoje myśli w sposób jakby trochę obraźliwy. Może i masz rację, różnie może być, ale jak się nie próbuje to się nie dowie, ty zamiast demotywować innych sam się postaraj o dziewczynę bo przecież zapewne nie masz i szybko mieć nie będziesz :) Czyż ja się mylę ?

Gość dekontestator
Skoro słowa to "detale" to co się tak obruszasz i oburzasz i nadymasz:D "...ty zamiast demotywować innych sam się postaraj o dziewczynę bo przecież zapewne nie masz i szybko mieć nie będziesz:) Czyż ja się mylę ?" Nie nie mylisz się:(...Jakoś tak wyszło, że pewna mężatka pomimo namiętnego seksu nie chciała zostać moją dziewczyną😭. A znowu słodka 19 latka z małym dziecięciem w kojcu też nie kwapiła sie by zostać moją wybranką z obawy przed zemstą chłopaka odbywającego wyrok:( Ale bidula nie dymała się od pół roku no to postanowiłem jej po chrześcijańsku pomóc:) Zresztą co CI bedę opowiadał...w każdym razie wolę przyprawiać rogi niż być o nie przyprawiany:classic_cool:

Gość girl1995
Oczywiście, ze tak.. trudno żeby ładna dziewczyna umawiała się z brzydkimi.

Gość gość
ja dawno nie spotkalem ladnej i wolnej dziewczyny 99,99999 % jakie spotykam to zajete lub tak brzydkie ze moglyby dzieci straszyc :) Ostatnio znajoma rozstala sie z chlopakiem jak do niej zagadalem to dwa dni po rozstaniu zareczona :D A te wolne to porazka samotne matki podstarzale 40. Wolnych kobiet jak na lekarstwo za to kawalerow od metra.

Gość o mirabela
"ja dawno nie spotkalem ladnej i wolnej dziewczyny 99,99999 % jakie spotykam to zajete lub tak brzydkie ze moglyby dzieci straszyc usmiech.gif" Nie zapominaj, że po wyglądzie liczy się też co innego i ja jestem ładna i wolna, ale wredna i wymagająca, to nie każdy daję radę z takim trudnym człowiekiem jak ja, więc jestem wolna :P Do mnie często faceci mówią: taka ładna jesteś, a nikogo nie masz?, ale to zapewne częsta męska gadka na połechtanie ego, wy spryciarze :D

Gość gość
To tylko wymówka.Dziewczynę trzeba po prostu zainteresować swoją pasją, zainteresowaniami itp :) http://niesmiali.net.pl - poznaj nowych ludzi

Gość gość
rhh