Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jejkuuu

JACY FACECI SĄ NIEDOMYŚLNI

Polecane posty

Gość Jejkuuu
Do biblioteki jest blisko, on mieszka w centrum więc duzo by nie spalił! A do mnie do domu jest 30 mnut samochodem!

a dlaczego sie smial jak czytal twoją podróż? Bo to śmieszne. Przeczytaj sama. Tam przemieszczę, potem tam, do tej będę tu i tu, i czas stop, będziemy my :P buahahahaha, to naprawdę śieszy facetó. Myślał, że to takie gadanie śmieszne, bo przecież to śiesznejest co pisałąś. MOgałaś tak poprostu napisać. Mam dużo biegania. Podwieziesz mnie?

Gość Jejkuuu
To jemu bardzo zalezy niby na spotkaniu - sam mówił że jest narwany i niecierpliwy ! Ja chcalam się spotkać za tydzień bo teraz zapracowana jestem, skoro mu zalezy i sam najpierw napisał że mnie powozi (:D) to stwierdziłam że mogę się spotkac b i tak będę w centrum!

Gość durna baba opisuje durną podró
i jeszcze weź się domyśl o co jej w tym zlewie chodzi :) Zlewka nieziemska, aż się sama pośmiałam, jak czytałam :D nawet przez myśl mi nie przyszło, że mam po ciebie jednak jechać. Też pomyślałąbym - jak będzie taka padnięta, to piwko będzie fajnym zakończeniem.

Gość Jejkuuu
Zresztą napisałam mu że to byłby dobry pomysł z tym wożeniem po bibliotekach a pozniej jak juz napisał że przyjedzie autobusem to co mialam napisac - jednak przyjedz samochodem b nie chce mi się łazić po deszczu bo zimno (pewnie bedzie jeszcze padac)

Gość Jejkuuu
Trudno przyjde taka zdechla i wymarznieta z ksiazkami, wypije ciapela kawe i pojade do domu a on niech sobie kupi dębowe

Gość Kawcia
Co to ciapela kawa? Jakaś włoska?

dałąś do zrozumienia, dawałąś, facet włączyłopcję - KRECENIE KOBIECYM MOZGIEM W GADCE - PRAKTYKA STOSOWANA - czyli jak tak, to mam nie jechjać po nią, bo chce spacerować. Napewno napisał, pojedziemy, potem cię odwiozę, a twoja odpowiedz byla - nie to nie jest konieczne. Wiec zrozumial, ze auto nie jest konieczne, zaloze sie!!!! :D i jeszcze pretensje do faceta, a jak.

Gość Jejkuuu
Zgryźliwy jesteś kundlu :) To uważasz że powinnam mu napisac żeby po mnie przyjechał, podwiózł w 4 miejsca i pozniej odwiozl tak? I na pewno nie pomyślalby sbie o mnie nic złego, uhm :)

nie, poczulby sie super gosciem, ze mogl ci pomoc, to byloby o wiele przyjemniejsze dla niego niz twoja oszczednosc benzyny, bo w centrum wiecej i tak spali. Napisz mu: przemyslalam, jednak. Lepiej bedzie jak po mnie przyjedziesz, zawieziesz, odwieziesz. Na piwko skoczymy kiedy indziej, bo jak sam widzisz, mam duzo pracy.

Gość Jejkuuu
Wem o co mi chodzi! Po prostu jestem przemęczona i mam duzo robotki bo nad czymś pracuje teraz, on doskonale o tym wie ale jest niecierpliwy i chce się spotkać więc napisałam że będę w centrum i że wtedy możey się spotkać...może zle to ujęłam, mogłma od razu napisac że mam za dużo ciężarów ale przecież nie planowałam tej rozmowy więc pozniej delikatnie mu sugerowałam a on wyskczył w koncu z tym piwkiem i teraz już nie odkręcę tego!

Gość Jejkuuu
I przykro mi też że ty kundlu po czymś takim od razu dziękujesz bogu za to ze nie spotkales takiej kobiety jakbym byla jakims potworem a ja po prostu chcialam byc mila i delikatna...

gdybys chciala byc mila powiedzialabys mu: fajnie pachniesz. Gdybys chciala byc delikatna, to delikatnie opuszkami palcow porysowalabys go po plecach. A tu jest zycie. Tu trzeba prosto i wyraznie ;) ok, przesadzilem z tym stwierdzeniem.

Gość Jejkuuu
teraz to mi się już odechcało, po prostu zobacze w czwartek - jak bedzie zimno i bede zmeczona to sama zadzwonie tak jak radzisz i go poprosze zeby chociaz w centrum podwiozl mne do biblioteki

MOJA 90 LETNIA BABCIA MÓWIŁA ŻE ONI ROZWIJAJĄ SIĘ DO TRZECIEGO ROKU ŻYCIA POTEM TYLKO ROSNĄ WIĘC CZEGO OD NICH OCZEKIWAĆ

Gość Jejkuuu
hihi :D

moze nawet lepiej wyjdzie jak w czwartek, ze nie zmieniasz zdania jednego dnia po piec razy, tylko sytuacja cie zmusila. Jak mu zalezy to pojmie to, pod warunkiem, ze powiesz jasno. Bez delikatnosci. Powiesz: Czesc, dzwonie, bo mam prosbe. Jestem przemeczona, jest brzydko (...) podwieziesz mnie? Nawet nie wiesz z jaka radoscia to zrobi ;) a teraz idz sie poloz, bo padniesz ze zmeczenia.

Gość Jejkuuu
Oki dzięki kundlu za konstruktywne uwagi :) nie ma to jak męski punkt widzenia...w czwartek napisze czy mialam odwagę mu powiedziec i czy w ogole się spotkalismy bo jakos tak dziwnie...cos chyba mam w sobie takiego, czego wy mezczyzni strasznie nie lubicie, jakis taki syndr ksiezniczki na ziarnku grochu....złości mnie to że on się nie upierał, ze powinien się uprzec ze mnie podwiezie i juz :)

Gość Jejkuuu
syndrom*

wiesz dlaczego tak jest? Bo to kobiety sie upieraja i podswiadomie myslisz, ze faceci tez beda. A blad facetow polega na tym, ze mysla, ze kobiety mowia jasno i precyzyjnie i ich tak to tak, a nie to nie. Odwieczny problem plci ;)