Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVV

Chyba nie będę miał dziewczyny, bo mam trudny charakter i nie chcę go zmienić

Polecane posty

Mianowicie lubie stawiać na swoim, tzn nie lubię robić czegoś czego nie lubię, chodzić na kompromisy, robić czegoś co chce ktoś inny a nie ja, do czego nie mam przekonania, czego nie chcę. Jestem w tym bardzo uparty.

Gość po co się zmieniać
on jak opoka , bezie trwaćw swoim g........

a czy ja napisałęm: współczujcie mi? chcialem tylko zasięgnąć waszej opinii, czy wg was rzeczywiście to jest powód dla którego pewnie nie będę miał dziewczyny, czy też może wyolbrzymiam i wiele osób ma np gorsze charaktery, bo przy okazji muszę przyznać, że mam ogromną skłonność do przesady

Gość różowa malwinka
pewnie jestes brzydku i i rzadna cie niechce

Gość jędzowata
ja tez taka jestem :P i mam faceta, robi wszystko co zechce!

Właśnie tacy faceci są najlepsi! Można się z nimi pokłócić, można próbować coś wyperswadować, dzielić się opiniami.. mmm, władczy faceci ach :) :P

nie właśnie jestem przystojny ale i nawet mnie niektóre chcą ale... no właśnie mam nietypowy charakter np jeszcze jedną z moich cech jest...słyszeliście o ludziach, którzy dzielą każdy włos na czworo? ja dzielę każdy włos na 64;)

dobry związek to jeden wielki kompromis, więc problem możesz mieć ze znalezieniem osoby, która całkowicie ci sie podporządkuje. Ale byc może istnieją takie ciamajdy bez własnych pomysłów na życie, lubiących, kiedy się nimi kieruje i uwielbiające spełniać czyjeś zachcianki. Tylko pytanie czy ktoś taki, bez własnego zdania spodoba sie tobie? A może skoro jesteś jaki jesteś, to nie warto się z nikim wiązać? Bo skrzywdzisz i siebie i kogoś z kim sie zwiążesz. Życie w pojedynkę też może mieć swoje zalety. Nikt ci nie będzie mówił co masz robić, jak się zachowywać itp. Tyle, że żyjesz wśród ludzi, a w twoim wypadku najlepsza byłaby bezludna wyspa

Gość weź mnie nie rozśmieszaj
Ty naprawdę nie nadajesz się, autorze do związku. buhhhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fajnie fajnie, z resztą ja i tak pewnie nie opisuję siebie zgodnie z prawdą, poza tym pominalem wszystkie swoje zalety, dzieki ktorym wielu ludzi np z mojej rodziny uwaza, ze jestem wspanialym czlowiekiem, wspanialym chlopakiem

podobno kazdy ma swoje druga polowe wiec idac tym tropem Ty tez tak masz :) ja osobiscie uwielbima facetow o silnym charakterze upartych majacych swoje przekonania ja tez troszke taka jestem i lubie takie male spiecie kiedy nie jest tak cukierkowo itd :) ale niestety ja osobiscie niecierpie osob ktore wszystko analizuja i poddaja przemysleniom praktycznie kazda sylabe bleeeeh ....wybacz:D ale zycze powodzenia ;)

podobno kazdy ma swoje druga polowe wiec idac tym tropem Ty tez tak masz :) ja osobiscie uwielbima facetow o silnym charakterze upartych majacych swoje przekonania ja tez troszke taka jestem i lubie takie male spiecie kiedy nie jest tak cukierkowo itd :) ale niestety ja osobiscie niecierpie osob ktore wszystko analizuja i poddaja przemysleniom praktycznie kazda sylabe bleeeeh ....wybacz:D ale zycze powodzenia ;)