Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek na kwiatku

Pierwsze oznaki zdrady!!!!Po czym WY poznaliscie?????Piszcie

Polecane posty

Gość Przecież każdy kto lubi
flirtować przez net zdradza

Gość pinbuhok
To wszystko takie podstawowe dowody na zdradę i takie banalne nawet :) to chowanie telefonu i długie przesiadywanie wieczorne nie ze mną, a z komputerem :) nie dajcie się zwieść! nie oszukujcie się, że wasz miś by tego nie mógł zrobić!

Gość moj zdradzil emocjonalnie
1. Telefon byl zawsze na wierzchu, wiec pewnego dnia odczytalam sms-a od "kolezanki", niby niewinnego, ale ja nie wiedzialam nawet o jej istnieniu i juz zaczela mi sie lampka zapalac. 2. Rozmowy na komunikatorze-tylko czekal az znikne z pola widzenia i pisal z nia a jak sie pojawialam, to pospiesznie kasowal rozmowe. Do czasu, gdy uruchomilam archiwum i przeczytalam co nieco. 3. Mielismy wtedy kryzys, ale gdy ona sie pojawila, to nawet klotni nie bylo, tylko moj monolog,on nie rozmawial ze mna. 4. Seksu chcial, bo jego znajomosc w sumie nie wykroczyla poza rozmowy i flirt. 5. Zaczal cwiczyc, uzywac perfum do pracy, zrobil sobie nowy tatuaz.

Gość moni_26g
aktualnie mam podejrzenia, że mąż ewidentnie mnie zdradza......jestem prawie, że pewna bo zdradzam mnie już wcześniej i zaaaawsze popełnia te same "szczegółowe" błędy, a nie używa żelu .....w trakcie zdrady włoski przeczesane elegancko mianowicie: 1. jak nigdy jak jest grzeczny ;) nie używa żelu .....w trakcie zdrady włoski przeczesane elegancko na boczek pokryte żelem 2. zawsze uzywal sportowych koszulek....teraz zakłada koszule prawie pod kant 3. odnajduje drugi telefon schowany....tłumacząc się awansem i że to służbowy :D 4. mowa że zacznął mu się już wkrótce delegacje....częste 5. brak całkowitej chęci na seks.....chyba że ja po miesiącu zacznę mówić, że kiedyś potrzebował tego dzień w dzień......słyszę tłumaczenie że to przez nawał obowiązków 6. teksty: zobacz jak Ty wyglądasz......weż zmień tą spódnice itd. 7. jak wyjeżdżam z domu.....to zawsze były pytania gdzie jadę kiedy wróce.....teraz mogę nie wracać do nocy, nie ma ani jednego smsa 8. gdy się kłócimy o jakąś p******ę.....grożenie mi że niedługo się z Toba i tak rozwiodę 9. Teksty typu: jak się z Tobą rozwiodę to będziesz mogła legalnie być już ze swoim kochasiem. 10. a i chęć spania w drugim pokoju, bo od tamtego materaca mniej go plecy bolą ;)

Gość lklklkliiiioooopggg44444555
Dziewczyny błagam o pomoc. Bardzo chcę poznać zdanie kogoś, kto obiektywnie spojrzy na sytuację, w której teraz jestem.... Jestem ze swoim narzeczonym od ponad 6 lat... Od roku mieszkamy razem. Do tej pory wszystko nam się układało. Hm do tej pory, ponieważ od nie dawna on ma nową koleżankę w pracy. Dodam, że ona ma dwójkę dzieci i męża. Jednak zauważyłam, że Jakub zaczął bardzo interesować się jej problemami osobistymi. Oczywiście ukrywał to przede mną ( sama doszłam do tego). Ostatnio późnym wieczorem otrzymał telefon od niej... Oczywiście rozmawiał tak cicho abym nic nie usłyszała... Nagle usłyszałam tylko: ,, zaraz będę" i porwał się z łóżka. Powiedział, że mogę z nim jechać, jeżeli mu nie ufam. Wolałam zostać w domu. Okazało się później, że małżeństwo się pokłóciło. Nie rozumiem tylko dlaczego on musiał tam jechać. Tłumaczył, że każdemu by pomógł. Ostatnio bardzo późno wraca z pracy. Przedłuża mu się nawet o 2 godz!!! Kiedy pytam:,, Co się dzieje?" Odpowiada z niechęcią, że jest zmęczony. Ostatnio jest bardzo zamyślony, nieobecny. Bardzo często ma telefony od niej. Co mam robić????? Błagam Pomóżcie. Załamana....

Gość gośćDo honey
Guzik, wiesz czy bzyka zonę raz w tygodniu, bo na pewno robi codzienniei jeszcze na boku ma drugą kochankę. Naprawdę jesteś naiwna myśląc, że jesteś tą jedyną. Ha ha ha. Powodzenia z gościem, który kocha tylko siebie

Gość gość
kazda baba predzej czy pózniej jest zdradzana od tego nie ma odstepst jezeli masz faceta ktory uwielbia sex ! jezeli w tej kwesti masz takiego sobie partnera , albo pierdołę to jest szansa ze zdrady nie bedzie , w innym przpadku to tylko kwestia czasu . Po co wam jednak ta wiedza ? czy zostałyscie zdradzona ? po co ? kobiety dzielą sie na tek tkre o tym sie dowiadują i te ktore sie o tym nie dowiadują ! Co zrobisz z tą wiedza ? zastanawialas sie ? masz w sumie dobrego mezą , masz z nim dzieci dzieci go uwielbiaja itd dba o dom , dzieci zarabia dobrze oco ? zucisz go bo sobie wsadził w inną dziurkę - no to powodzenia kochanka tylko czeka az bedzie taki ktoś wolny :)

Gość gość
co masz robić ! postawic ultimatum i liczyć tylko ze okazesz sie w tym wszystkim wazniejsza od jego obecnego zauroczenia nia ! bo on liczy ze bedzie miec ciastko - to ty i ze zje ciastko - to ona - widać jest atrakcyjna dla niego i ma na nią nieziemską ochote to oczywiscie mu przejdzie , ale za jakis czas , a póki co bedzie ją walic az dżazgi polecą , a ona zas zrobi wszystko by pozyskac kogoś fajnego dla siebie i swych dzieci , takie są kobiety , sex ma na pewno nieziemski bo nie ma to jak kobieta w potrzebie :)

Gość ElMajor
Jestem facetem, mam 50 lat, z czego ostatnich 10 poświęciłem małemu amatorskiemu eksperymentowi. Badam zdradę wśród mężatek - piszemy, gadamy godzinami, bez spotkań i kontaktu - ja zawsze anonimowy sugerujący posadę rządową - kupują to na pniu. Są takie co dobrze planują, z premedytacją a mąż nic nie wie , bo dostaje regularnie doopy a ona dobrze się kontroluje - to moja ostatnia najciekawsza zdobycz z sieci. Żona oficera. Nie chce mi się opisywać, ale jeśli macie pytania, chętnie na nie odpowiem...

Gość gość
ja piernicze badacz sie znalazł 50 letni zbok :) nosz widzisz i nie grzmisz - co za ci/ul

Gość gość
ElMajor masz chłopie bujną wyobraźnię :D

Gość gość
Moje drogie Panie Niestety z wlasnego doswiadczenia!!! Kocham swojego partnera uklada nam sie swietnie. Jest czuly troskliwy i kochamy sie nawet 2 -3 razy dziennie. Wiem ze flirtuje czasem z inna i obserwuje tylko po to zeby wkroczyc w pore powinien to byc sygnal dla kobiety ze wpadaja w monotonie. Jesli skupisz sie na poprawie jakosci zwiazku to wygrywasz! A jesli dlubiesz i szukasz zdrady to znajdziesz i przegrasz bo jakis szlauf odbierze to co kochasz. Jestem kobieta i radze skupcie sie na uwiedzeniu swojego faceta a nie na szpiegowaniu. Zaloz sexi ciuszek, zrob zadziorna fryzurke, makijaz, maska na twarz, ponczochy, szpilki, poloz sie na lozku i czekaj jak przyjdzie po kapieli. WIECEJ SPONTANICZNOSCI JAK WRACA Z PRACY W DOMU NIECH CZEKA KOBIETA A NIE KURA DOMOWA. A W SEXIE PRZEJMOJCIE INICJATYWE A NIE TYLKO CZEKACIE. DZIEKI TEMU NIE DOPUSCILAM DO ZDRADY. Przestancie szukac a zacznijcie dzialac przeciez wiesz co lubi Twoj facet!!!

Witam Was pisze tutaj by poznać moze opinię. Otóż mieszkaliśmy w domu 2lata. W trakcie tego zaczęło dochodzić do awantur,obrażenia mnie,codziennych pretensji,sex był coraz rzadszy,gdy chciałem przytulić odpuchala mnie. Nasze nerwy były u kresu sil, doszło do wyborówadzki i powrotu do rodziców każdy z osobna. Minął pewien dłuższy okres nie spotkania sie naszego. Teraz gdy mamy coś budować drugi raz czuje w niej gdy przytulam lęk taki wewnętrzny,zapiera sie ze nie zdradziła. Ale boje sie ze to kłamstwo, zmieniła włosy,w sexie jest inna,bardziej otwarta,nie odp mi głupie teksty tylko proszę. Ona twierdzi ze mnie kocha i mi wszystko wybaczy. znam ja pare dobrych lat i czuje ze cos nie tak jest lecz nie mam dowodów.

Gość Fuppka
Moim zdaniem nie ma co się opierać tylko na oznakach i podejrzeniach. Jeżeli sprawa jest poważna, to i trzeba sięgnać po poważne środki - moim zdaniem tutaj dobrą opcją może być detektyw. Zwłąszcza, ze są agencja, jak sprawdź wierność, które się w takich sprawach specjalizują, a to znaczy, ze chyba takie metody są skuteczne ;)

Gość gość
Pilnowanie komórki, kasowanie ze wszystkiego historii, przesiadywanie do nocy na kompie. TO PODSTAWA!!! Jeśli temu towarzyszą inne sygnały to można mieć 100% pewności.

Gość onceandforall
Nie poznałam, dopóki jego kochanka do mnie nie zadzwoniła, żeby mi o tym powiedzieć.

mój mąż poznał po perfumach jakiegoś innego tygryska i po tym, że pomyliłam imiona (to był mega fail, jak z kawału:O)

Gość gość
Moim zdaniem jak są oznaki, to dobrze to potwierdzić, jeżeli mamy warunki, to najlepiej detektywem ;) Mi pomagała detektyw Skrzypek i okazało się, ze mąż mnie nie zdradza! Miał po prostu ogromne problemy w swojej firmie, o których mi nie mówił!

Gość gość
- Dziwne było dla mnie że zaczęła się do mnie dobierać. Nigdy tego nie robiła to zawsze ja byłem inicjatorem. Przez dwa tygodnie miałem najlepszy seks ever nawet kupiła mi czasem coś dobrego. - Po dwóch tygodniach ostygła i wszystko wróciło do normy. Marny mechaniczny sex. Czyli ja się staram ona leży i czeka aż skończę. - Coraz rzadsze spotykanie się i wypady z koleżanka mi na miasto.... Tyle że malowała się i stroiła jak na randkę. - Już nie zostawiała telefonu, FB zalogowanego jak u niej byłem. - Jechaliśmy na wypad na weekend i ciągle dzwonił do niej telefon a ona się rozłączała... Ja już wiedziałem co jest grane. Poczekałem aż poszła pod prysznic i oddzwoniłem na ten numer z jej telefonu. pierwsze co usłyszałem to "Cześć kocie możemy pogadać" po czym rozłączyłem się momentalnie. Okazało się że pukała się z byłym już UWAGA! 5 miesięcy od momentu kiedy staliśmy się formalnie parą :D:D:D Trwało to 3 miesiące zanim się zorientowałem. Potem płacz, przeprosiny i inne g****a... Oniemiałem ale nie byłem zły ani smutny po prostu nagle stała się obca. Może to było za krótko? wydawało mi się że ją znam ale maskowała się idealnie i co najmniej raz w tygodniu zapewniała że kocha i że nie jest taka jak inne. Potem miała już wszystko gdzieś i przez to wpadła. Nie rozumiem wydawało mi się że dawałem jej wszystko czego chciała. Jednak g****o wiem o Kobietach :D

Gość gość
gość 2014.11.11 kazda baba predzej czy pózniej jest zdradzana od tego nie ma odstepst jezeli masz faceta ktory uwielbia sex ! Seks uwielbiam! Wolał by dać sobie pociąć parówkę i posolić niż skrzywdzić osobę którą kocham... Generalizujesz

Gość gość
Tez jestem tego zdania. Nie każdy zdradza tylko ten co chce. Kocham żonę i żadnej chętnej szmaty nie tkne bo mnie brzydzi.

Gość gość
U mnie po tym, że nagle pojawiły sie delegacje. Przy czym ani mąż ani nasi wspólni znajomi z jego firmy nigdy nie jeździli w delegacje. Stwierdziłam - sprawdzę to. Wzięłam detektywa z Wrocławia, Skrzypek się nazywa, i już za kilka dni okazało sie, że nie ma delegacji, jest regularne zdradzanie w hotelu...

Gość gość
Ja miałam przeczucie, że coś jest nie tak, a że nie chciałam sama prowadzić "śledztwa" wynajęłam panią detektyw Skrzypek, która bardzo profesjonalnie i sprawnie zebrała dowody na zdradę mojego męża.

Gość gość
Jakie dowody?

Gość gość
Niektórzy po wyjściu z pod łóżka odbili by piłkę że to tylko skecz, jakim prawem sie ich śledzi i to wszystko twoja wina. Hahaha

Gość gość
Czuję że mnie zdradza od wielu lat.ma koleżankę w pracy i od tego czasu jest źle.kobiety to czują

Gość gość
pierwsze oznaki to było przede wszystkim - chowanie i wyciszanie telefonu, jak dzwonił to przy mnie rozmawiał wtedy nerwowo i półsłówkami, i wychodził do innego pokoju - kiedy wchodziłam jak miał włączony komp to natychmiast go zamykał - nagle zaczął krytykować mój wygląd, a to kolor lakieru do paznokci mu nie podobał, potem kolor pomadki lub inne pierdoły - na jego ciele zauważyłam takie drobinki złote od balsamu do ciała dla kobiet - na ubraniu często miał włosy innego koloru niż moje wiele można jeszcze wymieniać W końcu przeszukałam jego smsy i połączenia, miał nawet niejedną chętną do seksu, ale imiona kochanek były wpisane pod męskimi imionami.....

Gość gość
Hmm.., dzieki za wskazowki. Mnie maz nie zdradza , ale ja go juz wkrotce...ten Telefon wyglada ze jest wazny, wiec dzisiaj gdy moj maz po raz kolejny bral moj Telefonica do reiki I pytal co tam jest, zapytalam czy chce cod - chcial (wszystko wczesniej wykasowalam) wpisal code, ale niczego nie czytal. Ale wiem ze gdy pojdepod prysznic to sprawdzi - nic tam nie bedzie. Kupie troche czasu..

Gość bonita

wróżby , tarot, spetania milosne - bonita222@op.pl