Gusi4czeQ 0 Napisano Listopad 20, 2006 Czy znacie jakieś nie drogie i dobre herbatki odchudzające, albo takie po których jest lepsza przemiana materii??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gotowana woda Napisano Listopad 20, 2006 zielona herbatka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkjhgfa Napisano Listopad 20, 2006 po xenie pójdziesz na bank do klopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ło matko jedyna Napisano Listopad 20, 2006 ,,Mandaryna" bio-aktiv Czerwona Zielona kilka innych z bio-aktiv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja polecem Napisano Listopad 20, 2006 slimfigure Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanilia5 0 Napisano Listopad 20, 2006 szczerze mowiac to najlepsze na odchudzanie sa otreby. nie jest to herbatka:P ale jezeli jesz 2-3 lyki tego dziennie z jogurtem to naprawde chudniesz. moja kolezanka schudla na ty b. duzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez Napisano Listopad 20, 2006 slyszalam o otrebach, ale wydaje mi sie to jakies takie zbyt latwe zeby bylo prawdziwe hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanilia5 0 Napisano Listopad 20, 2006 a jednak:P chciaz niestety jak ogolnie wiadomo najlepsza i najskuteczniejsza jest dietka MŻ:P Mniej Żreć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale tez Napisano Listopad 20, 2006 dieta ponizej 1000 kcal jest dobra. Ja na takiej w 2 miesiace schudlam ponad 11kg i z 75 cm w pasie przeszlam na 62cm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wowww Napisano Listopad 20, 2006 w 2 miesiace 11 kg :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez tak chce Napisano Listopad 21, 2006 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fagita Napisano Listopad 21, 2006 na bank REGULAVIT CZERWONA HERBATA PU-ERTH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach