Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co stosowac

co zrobic i stosowac aby pupa byla gladka??

Polecane posty

Gość co stosowac

bez zadnych krostek?? znacie sposoby jakies?? bo moja nie wyglada najlepiej :( poradzcie cos dobre kobietki :)

jakis gruboziarnisty peeling i codzienne szorowanie szorstka rekawica i oczywiscie na koniec jakis kremik nawilzajacy albo taki specjalny do pupci :P

Gość co stosowac
i pomoze?? pupa stanie sie taka ladna gladka?? po miesiacu np efekt bedzie wodczony??

ja to mam prosty sposób : fusy z kawy plus żel pod prysznic ( ja używam takiego malinowego AA świetny dla mojej skóry) taki mini piling raz w tygodniu góra dwa razy, no i jeszcze serum antycellulitowe Erisa i mam gładką pupę:)

wiesz jesli bedziesz to robic systematycznie i staranie to napewno, warto dodatkowo pic zielona herbate i duzo wody mineralnej oraz wykonywac jakies cwiczenia aby pupa byla jędrniejsza. Jesli bedziesz to wszystko robic regularnie to mysle ze po jakims 1,5-2 miesiacach efekty bede bardzo widoczne

Gość co stosowac
dzieki dziewczyny:) ide sie teraz myc wiec wyprobuje najpierw kawe:) ale ona zaparzona musi byc??

tak bo taka sucha będzie za ostra, ja to stosuje jako piling na całe ciało :) daj znać jak wrażenia i nie trzyj zbyt mocno

Gość co stosowac
dzieki dzieki, pewnie,ze trzeba sie wspierac i pomoagac😘 to lece pod prysznic:):) przeczytaalm teraz ze jak sie doda cynamon to niby wyszczuplajacy efekt-ale to chyba sciema prawda??

nie wiem ale chyba z cynamonem może piec bo on chyba rozgrzewający jest ale nie wiem czy się nie mylę

Gusi4czeQ > masz racje, że jeszcze jakieś ćwiczonka na polepszenie kształtu i jędrości by się przydały:) tylko nie mogę sie zmobilizować do tego ;(

hmm... zaciskac (sciskac?)posladki na 30 sekund i tak ok 10 razy :) z calej sily

irae=> ojj ja se codziennie mówie że zaczne cwiczyć i nic mi z tego nie wychodzi to samo dotyczy roznych zabiegow upiekszajacych. No coz chcialabym byc piekna ale straszny leniuch ze mnie :( jak sie zmobilizowac? ma ktos pomysł?

Gusi4czeQ > hehe jakbym o sobie czytała ;) ja to ustaliłam sobie czwartek późny wieczór jako wieczór łazienkowy ;) własnie na piling z kawy, relaks w wannie itp a teraz myślę, zeby znaleźć czas i się zapisać na aquaareobic lub chodzic na basen ale z karnetem, żeby się zmusić ;)

irae=> no mi by tez sie takie cos przydalo ale na chęci sie jak narazie konczy niestety :( musze sie jakos zmusić