Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta*

jakie są wasze relacje z TEŚCIOWĄ ???

Polecane posty

jak sie dogadujecie, lubicie sie, mówcie do niej mamo,...itd ja mam wszystko pod kontrolą nie widuje sie z nią, co ma swoje dobre strony

Gość pipiiiiiiii
bez komentarza

Gość
:) zaczeło sie \"100 pytan do......\"

Gość synowa 76
szkoda słów. Do mnie świerka a za moimi plecami obmawia mnie do mojego męża.

Gość
A JA MAM SUPER TEŚCIOWĄ:) ostatnio o tym się przekonałam i to pozwoliło docenić ją jeszcze bardziej.

ja mam super tesciowa a bardzo zadko sie to zdarza mozna z nia pogadac, posmiac sie, wypic i pozalic sie jej ,dogaduje sie lepiej z tesciowa niz z wlasna mama poprostu mam tesciowa na szkoda ze moja mama nie jest taka:(

u mnie spoko, nawet powiedziałabym że badzo dobrze. jestesmy 3 miesiące po ślubie, mieszkam z tesciami. Tesciowa spoko kobitka, troszke nerwowa no ale cóz, menopauza i te sprawy. ostatnio byłam chora i lezałam plackiem przez trzy dni, tesciowa podsuwala mi smakołyki, zmieniała posciel, gotowała rosołek, i w ogole do rany przyłoż. Nie spodziewałam się po niej tego, ale cóz, miło mi się zrobiło. także nie narzekam, jak wracamy z męzem z pracy zawsze czeka na nas gorący obiadek:) tesciowa pierze, gotuje prasuje.no coż ja mam na takie rzeczy czas tylko w sobote lub w niedzielę, bo jak wyjdę z domu o 6 rano to wracam o 6 wieczorem:) chyba jej muszę kupić jakiegos kwaitka albo prezent.....

net hey laska ciebie akurat nie pytam wiec z daleka od tego tematu, nie nadajesz sie do dialogu, jedynie monologu