Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xymena31

CZEGO BYŚ NIGDY W ŻYCIU NIE ZROBIŁ/ŁA A W GŁĘBI DUSZY MASZ NA TO OCHOTĘ?

Polecane posty

A ja marzę o seksie z kobietą hmm..... ale brak mi odwagi aby wogóle zacząć rozmowę w tej sprawie z którąkolwiek:(

Gość OnaD
Ktos napisał ze by sie nie pokochał z dwoa facetami:P Czemu :D niezła zabawa.. haha ..trojkaciki sa na modzie i sa smaczne;P

Gość to wypowiem sie jako facet
mam ochote na seks z kobieta. Ale na razie to tylko w glebi duszy :o

A ja mam taka ochote zatańczyc na balu takim wielkim balu jako jedyna para ale nigdy bym tego nie zrobila poplątały by mi sie nogi i xzapewne wszyscy parskeli by smiechem

Gość weka
chciałabym zrobić to z księdzem na plebanii albo z koniem lub innym zwierzakiem, który ma dużego penisai zobaczyć jak to jest.

2 m-ce temu leciałam samolotem, byłam wystraszona a jak weszłam do środka to nagle zaczęło mi powietrza brakowac, jakies takie malutkie te fotele i 3 razem po kazdej ze stron wąziutkie przejście, niziutki sugit, ciasno - klaustrofobia moja dała o sobie znać, od razu musiałam klime załączyć ale potem już było super, nie spodziewałam się że to takie przeżycie, widziałam ocean i wogóle widoki świetne, ok 9 km w górze, przepiękne krainy z obłoków ale jak już wylądowałam to pierwsze moje słowa \"dzieki Ci Boże że soje na ziemi\". W locie powrotnym już było całkiem ok.

Gość niewiadomoco
Ja bym z chęcią zgwałcił jakąś laskę z kafeterii. Ale jeszcze nie zdecydowałem się którą.

Gość xyzzzzz
zostawiłabym w diabły obecne życie i powędrowała przed siebie. opalałabym się nago na łące uprwiałabym seks na plaży zjechałabym kajakiem z Kasprowego

Gość żonkiś
Xymka, tu jesteś, tamten temat był zdecydowanie lepszy!

Gość trudna ale warto
ja bym chciala faceta za pieniądze, na jedna noc.. Taka męska dziwke... Ale raczej nie zdobedę się na to...

Gość kojak
piss:) - jara mnie to ale real....hmm chyba nie

Gość kojak
WEKA - ja mam zwierzaka:) - zapraszam

Gość eciepecie..
mam ochote na seks z drugą kobietą ,nieraz nawet miewam sny erotyczne z kobietą - chyba jestem bi :-p

Gość kojak
ech dwie kobiety i ja - tez niezle - tylko... hmmm mam nadziję, że bym podołał:)