Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listonoszka Kokoszka

makijzaż podczas porodu

Polecane posty

Gość żagotka.
ciedzi i mysli co by tu wymyślec i wymysliła teraz zebysmy nie zapomniały pomalowac się przy operacji oczu serca, karmienia....i zaraz wymysli abysmy nie zapomniały sie przed smiercią umalowac. prowokuja. ja tez myslę ze sie pomaluję i bede wiedziała kiedy mam miec termin porodu. Tez chyba pudru nie wezmę.

Gość jasne
niby straszne ale badzcie uczciwe wobec siebie..nikt nie chce zle wygladac..ja bez pomalowanych oczu i brwi jestem "bez twarzy" serio jestem blondynka o jasnej karnacji... wczesniej zrobię sobie henna na rzęsy i brwi aby w szpitalu nie wygladac jak trupek.. inna sprawa jak porod mnie zaskoczy..ale takie sa koleje losu

ubaw? Mało powiedziane. Kto normalny podczas porodu tudzież operacji(rak) maluje się? Wagę przywiązuję się do powodzenia tych zabiegów a nie wyglądu.

Gość zryte łby
pomaluj tez swoje dziecko bo brzydkie po porodzie najlepiej peeling zrób mu i pasemka na główce a co do wibratora to nie skorzystam z twojego sposobu rozładowania emocji

Gość zryte łby
tez sie maluje ale jak gdziej wychodze a ni na porodówce ....pizde se pomaluj zebys ładnie wygladała jak ci lekarz zajrzy głupia babo

Gość hahahahaha hahahahaha
ciekawe ile lat mialy te ktore specjalnie zaznaczam specjalnie przed porodem sie malowały.

Gość zryte łby
zastrzez sobiw w testamencie zeby cie pomalowali i uszykuj mały zestaw podrózny kosmetyków

Gość To chore
Kiedy rodziłam swoją córke położna kazała mi zmyć nawet bezbarwny lakier z paznokci: I miała całkowitą rację!!! Bezmyslna babo na jaki gwint Ci makijaż na pordówce?? Myslisz że lekarz sie tobą zainteresuje?? Wszcy tam maja w dupie jak wygladasz a spływający tusz i rozmazana szminka na bank doda ci uroku. Przychodzisz tam żeby urodzić dziecko a nie na dyskotekę.

Gość zryte łby
bo wiesz tam po drugiej stronie tyle obcych i jak cie zobacza taka blada

Gość
proponuje makijaz w ciepłych ,pastelowych rózach aby pasował do tonacji warg sromowych mniejszych i wiekszych!!!!!!!bardzo bardzo wiekszych!

Gość listonoszka Kokoszka jestesm
kobieta jak jest lekko umalowana żagotko. to lepiej się czuje i nie ma znaczenia czy jest na operacji podczas raka czy porodu. Nikt nie oczekuje od nas ze będziemy miały czerwone usta, ale błyszczyk, czy turz jaknajbardziej. Jak tylko będe wiedziała ,że zbliża sie poród napewno sie pomaluję i wtedy zobaczymy . pozdrawiam wszystkie normalne fajne tu dziewczyny. jednak lepiej się rozmawia nie reagując na idiotki.:D ktos ma ubaw i zabrał mi mój nic. Ale cóz. nie ma co sie martwić.

Gość naprawdę
MASZ ZRYTY ŁEB

Gość żagotka.
wariatki - same sobie rozmawiają między sobą. czas im szybciej zleci.

Gość Stojąca z boku 1
Modratorzy!! proponuję zablokować "zryte łby", jest wyjątkowo chamska. Likwidujcie jej wpisy!!!!!!!!

Gość zryte łby
masz zryty łeb i płaska potylice

moze dlatego, ze ja sie ogolnie malo maluje (wylacznie okazjonalnie) - nie rozumiem tego problemu. no ale jak dziewczyny potrafia codziennie robic nowy makijaz, to moze kwestia psychiki zostaje i ciezko im wyjsc z domu bez niego

Gość żagotka.
my ja ignorujemy. Rozmawiamy między sobą. Zastanawia mnie ze każą zmyc nawet bezbarwny lakier. Przeciez nie jedna dziewczyna na operacji miała delikatny makijaz.

Gość zryte łby
uzyj równiez szmponu dodajacego objetosci mózgu bo z tym kiepsko u ciebie prawda w oczy kole konsekwencja zadania głupawego pytania

powaznie sie pytam - interesuje mnie to, a nie nasmiewam sie. a co z wlosami zrobicie? tylko makijaz, a wlosy potargane i pizamka rozciagnieta? czy wszystko chcecie dopracowac?

Gość jasne
a co jesli ktos jest paskudny bez makijazu... moze to doda mu siły?delikatny nie dyskotekowy

Gość gama2444
no z tym malowaniem na orodowke to troche smieszne:) ale ja np nie zapomne wysmarowac sie samoopalaczem.. i dezodorantem w kulce:P:P

Gość zryte łby
"modratorzy"likwidujcie te co sie na porodówce maluja:)blech!!!

Gość jasne
panokcie muszą byc z,myte podczas porodu w raziekomplikacji gdy tracimy krew po płytce paznokcia widac czy wracam do normy...naturalnie rózowe wskazuja stan w jakim jest pacjent. tak jest zawsze.

Gość zryte łby
rozciagnieta pizamka jest najlepsza musi byc na wyposazeniu tak samo wyliniałe kapcie z dziura na duzym palcu:)i listek laurowy w dupce!!!

Gość żagotka.
piżamka czyli koszula jest nowa przeciez. włosy uczesane w kucyk.

Gość
włoski koniecznie natapirowane prosto od fryzjera i nie pidzamka a kostium I KAPELUSZ!Szpilki conajmniej 12 cm!!!! trzeba zawsze wygladac elegancko!Co by lekarze pomysleli ? ze jakas fleja w kapcich i okoszuli nocnej ????? wstyd!

Gość zryte łby
włosu uczesane w koka takiego jak na bal z duza iloscia brokatu

Gość gama2444
oki - po paznokciach musi byc cos tam widac... gorzej jak jakas pani ma topsy:P kaza jej sciagnac.. czy samo beda zrywac?:P wlasnie o paznokciach zapomnialam- i obowiazkowo pomalowane- podczas ciazy maluje bezbarwnym;)

Gość
aaaaaaaa zapomniałam jeszce tipsy!!!!!!!!!!!!!!!!z naklejkami w kwiatki pod kolor ponczoch samonosnych