Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renatka78_987

bol kregoslupa-jakie cwiczenia?

Polecane posty

Gość renatka78_987

Od pewnego czasu czuje szczegolny bol kregoslupa-ale nie od dolu ale z gory powiedzmy od połowy karku do mniej wiecej polowy lopatek- wiem, ze robi mi sie garb-chyba..duzo siedze niestety -taka praca- czy ktos tez tak ma..czy moze sa jakies cwiczenia,ktore spowoduja ze ten bol bedzi emniejszy no i sie nie bedzie mialo paskudnego garba.Jestem osoba szczupla,. b.szczupla no i po prostu jak sie dotkne miedzy lopatkami to mi wystaje kregoslup:-(

Gość gość
Oprócz wykonywania systematycznych ćwiczeń, rehabilitacji i dodatkowych masaży, bardzo ważne jest, aby w nocy zapewniać sobie odpowiedni komfort - mnie znajomy rehabilitant polecił materac Visco Art Medic i zauważyłem bardzo pozytywne zmiany, od kiedy na nim sypiam. Dawniej po całej nocy wstawałem z bólem korzonków w różnych miejscach, a od kiedy mam porządny odpowiednio dobrany materac, to się już nie zdarza. Ach, dokupiłem jeszcze poduszkę!

Gość gość
Tu masz dobry zestaw ćwiczeń, i nie zwracaj uwagi na spamera wyżej: www.mnbbc.com/content.php/232-Rehabilitacja-zakompleksionej-sylwetki-czyli-co-piszczy-w-lopatkach-a-co-chrupie-w-barku