Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka_3

stokrotka_3 jest fajna

Polecane posty

umiejetnosc znaczenia? o shit a cóz to znowu? sama sie zapedziłas w kozi róg!! umiejestnosc znaczenia dobre,dobre!10 w skali bouforta!

Gość ja to ja
idzcie do lekarza jakies dziwne jestescie wszystko z wami ok? szkoda was ze takie glupiutkie jestescie!

oh oh oh jakas ty teraz madra sama sie cezpiasz to odpłacam ci tym samym:riposta musi byc prosta !

\"o podstawie. To jest forum. Forum publiczne. Każdy może wyrazić swoje zdanie. I wcale nie musi być to pochlebna opinia. Przynajmniej w moim wypadku. To nie jest złośliwość. \"sie usmiałam nazywajac jak czytam wyzej pojebane to nie jest złosliwosc tylko co?niepochlebna opinia? czy moze zle zinterpretowane słowo?

nie baiw mnie jakos na zimno do tego podchodze net-ar ma troche roboty wiec czekam na nia:) z braku laku i kit dobry!

\"zapominasz o podstawie. To jest forum. Forum publiczne. Każdy może wyrazić swoje zdanie. I wcale nie musi być to pochlebna opinia. Przynajmniej w moim wypadku. To nie jest złośliwość. \" napisałas to w topiku obok a tu wypisujesz głupoty ....

Gość
juz jestem o co biega ?

schizofremiczka _bardziej adekwatnego do osoby nicku na kafe jeszcze nie było :P Gratuluje !