Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfd

czy która z was ma często albo czasem nocne poty???uwaga!!

Polecane posty

Gość dfdfdfd

jesli je macie to nic innego jak gruzlica..

Gość ale ze co
Ale naprawde??? Ja mialam kiedys kontakt z gruzlikiem i poce sie wlasnie w nocy...To prawda co piszesz???

Gość ale czasu trzeba duzo
no niestety to prawda!! gruzlica przewaznie daje takie objawy!a jaki mialas ten kontakt?

Gość dfdfdfd
choroba pluc sie tak jawi

Gość ale ze co
dokladnie rzecz biorac to jest moj kuzyn,dosc czesto przebywal i nadal przebywa u nas w domu,jezdzimy razem samochodem.Mowi ze mial robione badania i nie pradkuje.Tez mialam robiona probe (zastrzyk w reke) i nic nie wykazalo.Ale to bylo moze z rok temu,a on bywa u nas srednio raz na miesiac....Od tej pory nie mam pewnosci czy on np nie zaczal pradkowac:(

Gość cholera mac
gruzlicą sie mozna zarazic niestety nawet siedząc kolo gruzlika..i to jest najgorsze:(

Gość ale ze co
nawet jesli nie pradkuje??

Gość i co teraz..
ej wiecie co moj mąż właśnie ma takie objawy długi czas, jak sie do niego w nocy przytulam to czuje że jest chłodny ale spocony zawsze zastanawiało mnie dlaczego> A może to jakaś nerwica?

Gość sliczne ma cycki
nie nerwica tylko jakas powazniejsza choroba..ale dalczego w nocy to sie dzieje??

Gość sliczne ma cycki
florrrr

Gość pkp
no to pieknie ja ciagle jestem mokra w nocy wlasnie wyobrazilam sobie najgorszy scenariusz do tego jestem palaczem tylko co teraz zrobic isc do internisty i powiedziec mu ze sie poce w nocy

Gość plociuchyXL
to prawda poty nocne to znak ze toczy sie jakies chorobsko -moze byc cukrzyca i niestety z ta gruzlca to prawda

Gość nie wariowac
Gówno prawda ze objawy raka, to moze byc po lekach, na tle nerwowym, stres, niekoniecznie gruzlica i rak, bez jaj !

Gość klara suiopsss
a jesli cholera ja sienie denerwuje i nie zayzwam lekow zadnych top co ??:(:(

dlaczego gówno prawda ? Jednym z objawów ziarnicy złośliwej są poty w nocy.

Gość poty to objaw choroby
bardzo mozliwe, bo jak mam grype czy angine zawsze sie budze cala mokra

Gość ona ma chudą twarz niesamowici
a ja nwet jak jeste mzdrowa to sie budze mokra cala:(

Gość jesteście nienormalne
gdyby wykrycie raka było takie proste to medycyna wręczyłaby wam nobla:-0 Nocne pocenie może mieć wiele przyczyn...ale żeby pisać zaraz o raku:-0 A swoją drogą gratuluję lekarza. Mój dziadek cierpi na tą przypadłość od kilkudziesieciu lat.Został przebadany wzdłuż i w szerz. Nic mu nie wykryli. W tym roku kończy 89 lat i żyje!!!!! Nie ma raka ani grużlicy. Wy powinnyście sie leczyć...ale na głowę:-0

jesli ktos ma nocne poty to musi byc chory na cos na stówe!!

moja kuzynka sie pocila nocami i ma raka sie okazalo:(

Gość jak slusznie ktos zauwazyl
nocne poty moga miec rozne przyczyny,np. jedna z nich sa leki(po antydepresantach poce sie czasem jak swinia),a nie od razu rak!!!

Gość dsfre
czyli jak sie ucze anatomi i gdzies tam powiedzmy są wymioty to ja mam na bank wrzody, a jak jest zgaga to na bank nadkwaśność żołądka, albo jak ból w boku to na bank trzustka...zadnych przypadłosci nie mam ale ludzie...moze racja ze cos jest nie tak jak sie czlowiek poci w nocy ale nie od razu ze to jakaś cięzka choroba!!!

Gość anetakaaa
ale to jest objaw ciezkiej jakiejs choroby tak pisze wszedzie raczej w medycznych ksiazkach

Gość wagabunda
ja się pocę w nocy, jeśli mam akurat stresujacy czas w życiu a co wy macie z tym rakiem to ch..j wie, przecież to poważne choroby, a tu takie pierdoły piszą niektórzy

Gość a ja lekow nie zazywam
ale ja do cholery nie zazywam lekow zadnych i co ??wiec mam raka pewno skoro nie z lekow albo inne swinstwo..ale mnie straszycie:(

Gość gbc
ja mam cukier w porządku, ale ncne poty też niestety mam :( ale u mnie to jest związane z hormonami, napadają mnie te poty wstretne ;) regularnie co miesiąc, kilka dni przed okresem. i tak już od dosć dawna.

Gość jestescie chore na cos

Gość śmieszy mnie to
straszenie ludzi.. Poc co pytam sie?? To że Wy jesteście na coś chore to nie znaczy że inni też... U kobiet poty nocne zdarzaja sie z powodu hormonów. Czasem dochodzi stres itp. Ja dziśw nocy musiałąm zmieniać góre od piżamy :( Końcówka okresu moze byćprzyczyną czyli hormony ale rzede wszystkim miałąm paskudny koszmar senny ;)

Gość akurat bardzo poważna choroba
mój maż poci sie okropnie...jak tylko zaczynaja grzać kaloryfery (i choć mi jest zawsze zimno, on w nocy robi sie mokruteńki). W sezonie letnim nigdy nie ma takich objawów. Poza tym zastanówcie sie nad głupią gadaniną...że rak, że śmiertelna choroba:-0 o co takie bezsensowne gadanie, żeby kogoś nastraszyć??