Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milionowka

moj maz poprosil mnie zebym nagrala mu..

Polecane posty

Gość milionowka

na kamerce cos sprosnego.. jak sie rozbieram albo robie sobie dobrze.. jestem w 19 tc wiec brzuszek mi troche widac i mialam opory.. ale nagralam:P cieszyl sie jak glupi..:D tak sie chcialam zwierzyc

Gość matylka
w ciazy to raczej nie robi sie takich rzeczy- jestes beznadziejna, wspolczuje biednemu dziecku - matki szmaty

Gość motorolasiemensnokia
czemu nie robi sie tego w ciazy?

czemu odrazu szmata? bezsensu jak ma na to ochote to dlaczego niemoze zrobic sobie i mezowi przyjemnosci? To co w ciazy to juz nic niemozna?

o tam nic sie nie martw tylkozebys kiedys nie zobaczyła sie w necie:)a ta kolezanka co cie od szmaty wyzwała to jakas taka niekulturalna:)

Gość milionowka
no do meza mam 100% zauanie- to zloty czlowiek:) za szmate sie nie uwazam.. mam meza- jednego meza.. bede miala z nim dziecko.. kurcze dla mnie to normalna sprawa.. nie moglabym pod kolderka, po ciemku i po bozemu.. a fuj:P

Gość no to urodzisz
skurwysyna - czysto etymologicznie podchodzę do sprawy...nie, że coś do dzieciaka mam.

Gość AnkaAaaaaaaaaaaaaa
no to urodzisz....szkoda ze twoja mama cie urodzila...milionowka super pomysł:D pamiatka z ciazy ;)

Dziewczyny ale wy jestescie dziwne czemu zaraz na nia naskakujecie No i co z tego ze nagrala dla meza cos takiego Same swietoszki tu sa? a wy co pewnie nawet sexu nie uprawiacie z mezem bo jestescie w ciazy? to dobrze ze jest atrakcyjna dla swojego meza Milionowka fajnie ze macie fantazje:-) pozdrawiam

Gość Konstancja/
ja np wczoraj z moim mężem pierwszy raz kochałam sie chwilę analnie po rocznych namowach ;-) Jestem w 25 tygodniu ciąży, brzuszek jest bardzo mały. A co do kochania to uprawiamy seks kilka razy w tygodniu..

W sumie to masz racje ale co tam Musisz jednak przyznac ze wieksze pierdoly tu wypisuja;-)

Gość hollywood od tego jest forum
jak nie łapiesz ideii to przestan przesiadywac na forach :O

Konstancja gratuluje ;-)Ja mam olbrzymi brzuch i nic z tego Zreszta do porodu 6 tyg:-)nadrobimy pozniej;-)

Gość to lepiej nie wchodz w ogole
bo nikt nie bedzie specjalnie dla ciebie topicow wymyslal :O

Gość
nagranie dla meza ? a co w tym złego ! chciała sie zwierzyc i sie zwierzyła! a co? w ciazy nie mozna bara bara?MOZNA! milionowka miłej \"brzydkiej \"zabawy