Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scanownica

Dobry gabinet USG 3D/4D w polskich miastach

Polecane posty

Gość scanownica

Moglybysmy sworzyc mala mapke Polski z tymi gabinetami. Staje sie to ostatnio bardzo popularne i moze ulatwimy sobie omijanie partaczy i naciagaczy. Mnie interesuje Sosnowiec. Mysle, ze najlepiej bedzie podac adres, cene i wrazenia.

Gość TEZ CIEKAWA
up up

Gość dosik_26
ja jestem y Warszawy, robiłam już 2 razy USG 3D u tego samego lekarza w przychodni "Zdrova" (www.zdrova.pl). Badanie za każym razem trwało 30-40 minut, lekarz bardzo dokładnie tłumaczył mi, co widzi, ja sama tez mogłam oglądać dziecko na monitorze, dostaliżmy 3-stronicowy opis badania ze zdjęciami, wykresami, wszystkimi pomiarami malucha, i dostaliśmy też płytkę DVD z nagranym filmikiem. Badanie kosztuje 200 zł, jest na prawdę b. dokładne, polecam! Dominika

Gość kisiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jestem z Poznania, własnie robiłam zwykłe USG w szpitalu Raszeii, koszt badania 30zł + 20zł za nagranie na kasete video (ruchomego obrazu z monitora ) Było suuper lekarz cierpliwy (dr Dmochowski) bardzo dobra jakośc obrazu, więc mogliśmy dokładnie zobaczyć naszego dzidziulka, niezapomniane chwile, a pamiatka na kasecie bezcenna, cała rodzina ją ogladała ;-) Pozatym wiem że w tym samym miejscu można robić 3D na które się zreszta wybieram do tego samego lekarza, koszt 50zł + pewnie tyle samo za nagranie na kasetę ;-) Jestem baardzo zadowolona ;-)