Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten się śmieje...

Chora satysfakcja...

Polecane posty

Gość ten się śmieje...

wczoraj spotkałem koleżanke z liceum, podkochiwałem się w niej, ale ona miała mnie za śmiecia bo nie byłem przystojny i wysportowany, pogardzała takimi jak ja.... a spotkałem ją na kasie w markecie.... teraz to ja byłem górą, zawsze taka wygada i pewna siebie nagle z trudem wypowiadała 3 zdania. Teraz już jestem wysportowany, okularów już nie nosze, a do tego mam bardzo dobrze płatną prace, prosze jak czasami los płata nam figle :)

Gość za duzo filmow hamerykanskich
dla zakompleksionych kujonów sie naogladałes :)

Gość ten się śmieje...
nie musiałem nic oglądać, byłem wczoraj na zakupach w Starym Browarze.... ale po oczach widziałem wstyd z obecnej jej sytuacji....

Gość adas
ten się śmieje, ale ty to przeżywasz, już drugi raz (jeśli nie kolejny) zaczynasz tu ten topik to teraz udowodnij nam jaki to cudowny jesteś i odpowiedz czy ty zakochałbyś się w grubej, mało interesującej zewnętrznie dziewczynie (bo jakoś ostatnio unikałeś tego pytania)

Gość hehehahaha
niech sie wstydzi suka, pewnie ma jeszcze bachora i faceta ktory ja boksuje hehe

Gość hehehahaha
to kobeta ma byc ladna a facet moze byc przecietny wiadomo ze chodzi tylko o sperme i plodzenie dzieci :>a baby zrobia wszystko zeby miec dziecko :>

Gość a ty i tak
jej nie bedziesz mial, wysportowany dupku 🖐️

Gość hehehahaha
a po co mu jakas kasjerka hehe

Gość A...aa
dowartosciowac sie chciał tu:)

Gość ten się śmieje...
bo to jedyny market w Browarze :) mam satysfakcje bo w oczach człowieka który mną pogardzał zobaczyłem, żal, strach , wstyd... byłem na dnie nie miałem nic....a w ostatecznym rozrachunku to ja wygrałem :)

Gość a skad wiesz ze ten
ostateczny rachunek teraz byl ? ....

Gość vbgfdfhf
jestes smieszny nic dziwnego ze dziewczyna toba gardzila..co z tego ze masz od niej lepsza prace ale dalej jestes smieciem nikim....tepym zakompeksionym chlopczykiem ktory w taki sposob probuje leczyc swoje kompleksy......heh zalosne..

Gość ten się śmieje...
tylko to ja stałem z podniesioną głową i to ja patrze prosto w oczy, a nie ma spuszczonej głowy i problemy z powiedzeniem paru zdań o sobie....... a gardziła mną tylko dlatego jak wyglądałem! i jaki miałem nieśmiały charakter...

jak miała sie czuc tamta dziewczyna? pogardzała autorem topiku bo był brzydki a ona niby piękna?ale to ze autor znalazła bobra pracę a tatma dziewczyna jest tylko kasjerka w supermarkecie tez cos znaczy:-)

Gość ten się śmieje...
życie mnie tego nauczyło.... w szczególności takie kobiety...

Gość sam sie tego patałachu
nauczyłes :O najlepiej zwalic wine na innych, zenada :O mozesz sobie wygladaj jak model ale za ten brak klasy nawet bym cie kijem nie tykła :O

nie. zycie tylko jest, a wnioski są nasze ocenialeś ją zle za to jak postępuje, sam tak teraz robisz., wlasciwie powinienieś być mądrzejszy od niej, bo doświadczyles, ze takie myślenie jest niewlaściowe. i sam to robisz.

Gość vbgfdfhf
heh a co z tego ze jest kasjerka...moze nie moze innej pracy znalezc..jednym sie udaje drugim nie....ona moze byc nawet super wyksztalcona moze pzrewyzszac cie inteloigencja pod kazdym wzgledem....sama znam oosby ktore nie mowia "poszlem"l albo "zeszedl" a sa na wysokich stanowiskach...i im sloma z butow wychodzi tak samo jak i tobie.co za chory pomysl na topik wogole...wlansie w ten sposob sie dowartosciowujesz czujesz sie dumny ze ona siedzi na kasie i glupio sie przy tobie poczula....ja bym nie tylko ze wzgledu twoj niby wyglad slowa z toba nie zamienila....ale najbardziej obrzydzasz nie tym ze wydaje ci sie ze masz nad nia przewage,...ojj kompleksy z mlodosci zostaly....

Gość ten się śmieje...
może to niewłaściwe zachowanie , ale czy wy nigdy nie czułyście się podobnie ? nigdy was w sercu nie ucieszyło to, że powiedzmy byłemu się nie układa po jak potraktował was jak przedmiot ? że szef który miał was za podludzi wyleciał z roboty ? takie święte jesteście ? Tak mam staysfakcje bo ja zawsze dostawałem po dupie, to ja miałem opuszczoną głowe, i niepewność w oczach, a najlepsze, że nikogo to nie ochodziło...

Gość vbgfdfhf
i wlasnie o tym pisze!!!!!o kompleksach ktore teraz leczysz czyms takim!!!!!!!!!!!!!!!

tylko chyba ja ciebie rozumiem... choc nie czułam satysfakcji gdy bylemu facetowi sie nie układało...wyciagałam nawet pomocną dłon.. i żałuje tego. tera jest mi zupelnie obojętny... a jezeli kobieta wykształcona nie moze znalesc pracy to cos nie tak jest....moze mało zaradna?

Gość Sedzia Dreed
stary co twoje to twoje...piszą tak bo wypada, w rzeczywitości nawet rzadna by nie spojrzała na faceta za kasą w markecie....

dziewczyna może i była głupia (może dlatego, że młoda) ale ty to jesteś chora, stara patologia wyrazy współczucia