Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaTotalnie

Jak przeżyć rozstanie..

Polecane posty

Gość ZałamanaTotalnie
HS POL.... wogóle nie pomagasz :(

Gość HS POL
Bo ty pokazałaś że za nic masz to co ci piszą i jak tylko ci powie że przeprasza i że już cię kocha na zawsze wracasz do niego. Nie mając instynktu samozachowawczego.

Gość HS POL
Już byłabyś w innym miejscu gdybyś zrobiła to co należy

Gość erwrr
a ja się nie dziwę że tak zrobił przestał kochać, trudno, gdybym ja przestałą kochać, nie chciałabym mieć z tą osobą nic do czynienia, on nie ma obowiązku żyć z Tobą w przyjaźni, musiał Cię tak potraktować żebyś dała mu spokój, bo wiedział że jak będzie miły to da Ci nadzieje

Gość ZałamanaTotalnie
no tak wiem zawalilam... ale zrozum mnie chcoiaz troszke.. rozum mowil mi nie.. ale serce tak... nie wiesz jak abrdzo go kochalam..[kocham :(].. dlatego to zrobilam.. ale powiem ze zaluje.. teraz juz takiego bledu nie popelnie... on sie nie zmieni :( teraz juz to wiem

Gość HS POL
No tak ale dalszy ciąg jest taki że jemu się zachciało bliskości dziewczyny i zręcznie wmówił jej że chce być z nią a ona jak głupia sarenka szybciutko do niego pobiegła

Gość ZałamanaTotalnie
ale.. nie wydaje mi sie ze przestal kochac... posluchaj.. zerwal z inna dla mnie.. wiec chyba cos dla niego znaczylam.. ale poprostu w naszym zwiazku sie nie ukladalo... wczoraj mowil mi ze mnie kocha.. ale nam sie nigdynie ulozy.. i wydaje mi sie ze mowil prawde... ale.. zranil mnie i za to go nienawidze

Gość HS POL
Teraz niby NIE NIE ale kto wie czy znowu się nie da nabrać. Pewnie taki wiek że nie wie się co się czyni

Gość ZałamanaTotalnie
a nooo... :( wiem ze zorbilam zle... wiem..

Gość HS POL
I jeszcze nie chce poznać fajnych facetów Jakby tylko on był najlepszy

Gość ZałamanaTotalnie
:(.... kocham go dalej... ale nie pozwole sobie na takie traktowanie mnie i juz nigdy sie nie zgodze.. za dzuo lez.. nerwow..cierpienia za duzo krzywdy mi wyzadzil.. kocham go... :( ale wiem ze sie nie zmieni.. dlatego NIE

Gość HS POL
Jak go kochasz to znaczy ze podoba ci się takie zachowanie

Gość ZałamanaTotalnie
nie nie podoba !... zachowal sie jak swinia.. kocham go... bo przez 1.5 roku kochalam i byl dla mnie wszystkim.. wszytskim co mialam.. :( i ciezko teraz jest mi zyc bez niego.. ciezko przestac kochac... :( zapomniec.. :( to jest taakie trudne..

Gość HS POL
1,5 roku to jak splunąć. Nawet nie przyjmujesz do wiadomości że może być ktoś normalny.

Gość ZałamanaTotalnie
nie no wiem że są lepsi faceci i wogole.. ktorzy traktowali by mnie lepiej niz on.. :/ ale... kurcze :( nie wiem czy bede potrafila pokochac... wogole tesknie za nim.. byl moja pierwsza miloscia.. tesknie za jego usmiechem.. oczami.. :( chociaz jest dupkiem.. wiem ze sa 100razy lepsi od niego ale sek w tym ze ja wlasnie kocham takiego debila... ale nie chce z nim byc... i chce przestac go kochac jak mam to zrobic ?? nie moge sie tak uzalac!! byl dupkiem... zranil mnie i bawil sie mna.. nie moge pozwolic sobie na takie traktowanie mojej osoby... zachowal sie jak skoncozny idiota... jak mam zapomnac i przestac kochac ? jak zaczać normlanie zyc ??

Gość HS POL
1,5 roku z nim masz dopiero 19 lat i już nikogo nie pokochasz Jak nie chcesz nikogo innego to sobie zrób ołtarzyk z jego zdjęć i odmawiaj modły jak tylko jesteś w domu

Gość ZałamanaTotalnie
HS POL czy ty naparwde nie umiesz mnie zrozumiec ? :( sluchaj... chce kogos pokochac.. zapomniec o nim.. ale mam wosbie taki lek.. boje sie zakochac.. chociaz chce.. ale boje sie ze znwou spotkam kogos..pokocham.. a ten ktos znwou mnie zrani... a pozatym wiesz... miłości nie mozna pozbyc sie z dnia na dzien, ona nie rodzi sie i nie umiera szybko.... niesety :( ale ja nie chce go juz kochac.. nie chce z nim byc... nie chce go znac... !!

Gość HS POL
Pewnie jakiegoś spokojnego faceta byś nie chciała. Pociągają cię tacy wybuchowi, ironiczni. Nie szanujący kobiet. Może takiego spotkasz ael skończy się tak samo

Gość ZałamanaTotalnie
HS POL ty to umiesz pocieszyc wiesz :(

Gość HS POL
Pociągają cię ironiczni czy dobrzy ?

Gość ZałamanaTotalnie
sama nie wiem...

Gość ZałamanaTotalnie
kurcze mam dosc.. :( nie potrafie przestac myslec.. o nim.. plakac :( clay dzien dzis becze juz mam tego dosc.. :(:( jak mam zapomniec i przestac kochac niech ktos przepisze jakies lekarstwo prosze:((

Gość HS POL
Wróć do swego mena

ten dran nie jest wart 1 twojej lzy, zranil cie najbardziej jak sie dalo..zapomnij o nim..gdzies tam czeka na ciebie facet i sni o tobie:) slonko glowa do gory,taka malpa jak on nie ma sie co przejmowac, kiedys pozaluje ze cie skrzywdzil ale wtedy bedzie za pozno,glowa do gory i pod zadnym pozorem sie do niego nie odzywaj!! placz pomaga ale i on przeminie,..przytulam

Gość ZałamanaTotalnie
czarna lwl dziekuje cie bardzo:* tak bardzo go nienawidze tak bardzo i wiem ze nie jest mnie wart.. i wogole ze jest gnojem.. wiem to.. ale i tak go kocham... :( kocham i nienawidze.. chce zapomniec.. i rpzestac kochac.. bo wiem ze kolorowego zycia bym z nim nigdy nie miala i nie chce juz znim byc chociazby nie wiem co sie dzialo ale kocham go :( nie chce juz kochac... chce zapomniec tego drania!! :( jak moge to zorbic... ? jakies pomysly :)..?

Gość HS POL
Za co go kochasz ? Lubisz być poniżana ?

Gość ZałamanaTotalnie
nie nie lubie byc ponizana... nie wiem co za go kocham.. poorstu 1.5 roku temu pokochalam go...byl inny... bylo wspaniale.. wydawal mi sie inny niz wszysyc.. pokochalam.. i do tej pory kocham... :( ale nie chce juz.. bo jest swinia tak potrafia sie zachowac tylko swinie..! bylo fajnie.. kiedys.. ok teraz poznalam jego prawdziwe oblicze.. i nie chce z nim byc... ale kocham:( musze przestac bo nie chce kochac takiego dupka.. tylko jak to zrobic HS POL mogl/moglabys doradzic cos... a nie tylko wpajac mi jaka to ja glupia.. wiem ze zlee zorbilam ze zgodzialm sie na powrut... wiem no cuz stalo sie.. zaluje.. ale teraz chce zapomniec.. przestac kochac.. doradz a nie bluzgaj:)

Gość HS POL
Twój mózg uległ mocnemu ograniczeniu ale jeśli w ciągu 2 miesięcy uda ci się powiedzieć nie kocham go to będzie dla ciebie nadzieja

Gość ZałamanaTotalnie
ehe...... to moze jakies rady jak przesatc kochac i zapomniec?

Gość HS POL
Znajdz sobie faceta-człowieka