Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero

obsesja na punkcie antykoncepcji

Polecane posty

już jest ok:)15 minut i po sprawie. prawie od razu zaczał mnie przepraszać , przytulać się itd jakoś nie umiem być na niego zła!!!!:):) :) pozdrawiam PS ja cały dzień przy projekcie:( :( :(

Hero: nie ochlonelas jeszcze... :/ eh.. pomysl, ze to tylko tesciowa..

cześć dziewczyny!!!! nelke jak nauka???? ja już kończe na dzisiaj, planu nie zrealizowałam ale chociaż coś:) a teraz obejrze jakiś film z moim M na kompie:) Hero: dobrze ,że twój M był po twojej stronie, nie martw się:) miłego wieczoru!!!! pozdrawiam Anie i Agnieszkę :) :) :) PS. udaje nam się już od 4 tyg. Hero a u CIebie jak?????? ( ale pieszczoty są:) )

a ja najwieksza scizowiczka z nas trzech NIC NIE MAM (dopiero przyszly tydzien) :( nauka? zaraz zaczynam. milion pierdol mnie ptzrytrzymalo:/ szkoda gadac. \"gupie som swieta\" :)

witaj nelke!!!! co u ciebie???? jak przygotowania do świąt???? masz już prezent dla B :) ja mam dla wszystkich oprócz M. ale pójdę w środę:) i w końcu wiem co robię w sylwestra :) :) :) juz myslałam,że spędzimy go w domu, ale praktycznie w ostatniej chwili załapaliśmy się na imprezę pójdziemy ze znajomymi do klubu.Mamy już bilety a WY dziewczyny co robicie???? pozdrawiam!!!! Ps . hero mam nadzieję,że już wszystko ok i że nie odzywasz sie do nas ponieważ dopadła Cię świateczna gorączka a nie dlatego,że masz jakieś kłopoty:) trzymaj się:) buziaki dla ANI i AGI

ja dalej jestem tu czlonkinia:D Agus. wszystko ok u Ciebie? pozdrawiam Gosie i Heroagę

cześć zagladam tutaj średnio co 3,4 godziny a tu cisza :( :( :( hero mam nadzieję, że wszystko ok :) nelke to jak z tym prezentem dla B. masz już coś???? jesli nie to chociaż zdradź pomysł:) i co porabiacie w sylwestra??? buziaki dla Ani i Agi

w sumie mam i nie mam.. tzn. pomysl.. myslalam o jakiejs bluzie, ale nie wiem jeszcze. na sylwesra? tez nic nie wiem.. ehh. nic nie wiem. tez czesto zagladam i czesto widze swoj wpis jakos ostatni:) co u Ciebie Gosia? zdradz chociaz co Ty przekazesz od Aniolka swojemu M. moze podkradne pomysl..co Ty na to? Hero albo jest u siebie, albo goni za prezentami, albo juz wogole nie schizuje=) pozdrawiam bardzo serdecznie i Gosie i Agnieszke, ktora nas ostatnio zaniedbuje:)

witaj nelke!!!! ja myślałam o sweterku dla mojego M. widziałam ostatnio taki śliczny, mój M uwielbia kolor zielony (taki ciemniejszy) i ładnie w nim wygląda:) My w sumie od dawna kupujemy sobie raczej praktyczne rzeczy:) chyba pójdę jutro, bo już czas!!!! w piątek jadę do domu, nie będzie mnie przez tydzień mam nadzieję,że nasze forum nie upadnie :( :( :( bo ostatnio straszne pustki tutaj my też nie mieliśmy planów na sylwester, ale w ostatniej chwili udało się załatwić wejściówki do klubu:) Aniu cokolwiek byście robili, będzie super, bo będziecie razem:) Przede mną jeszcze 3 dni męczarni na uczelni:( w piątek oddaje ważny projekt:) , a mam takiego lenia nic mi się nie chce. o 17 wróciłam z zajęć już prawie 19, a ja nic nie zrobiłam, oj nieładnie:( hero odezwij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekamy i tęsknimy za Tobą !!!! buziaki dla Aneczki!!! :)

tez mysle nad czyms praktycznym.. ale jeszcze pomysle. jeszcze mam kilka dni. sylwester- teraz histeria a okaze sie ze bedzie super (mam nadzieje) ja poprzestawiam zajecia i mam juz wolne. dzis calutki dzin s[edzilam na gwiazdkowych zakupach, nog nie czuje, musze sie troche pouczyc ale tak strasznie mi sie nie chce.. ehh co za zycie- ferie swiateczne i z ksiazka trzeba siedziec:( niemilo. pustki ostatnio widze wlasnie, ale to moze lepiej ze sie nie schizuja (i ja narazie tez bo chyba nie mam czym:)) no nic. do piatku jeszcze pogadamy. moze Aga pojechala juz do domu? pozdrawiam zarowno nieobecna Agnieszke jak i wiecznie obecna Gosie caluski dziewczyny!!

hehehehehehe wiecznie obecna:) spodobało mi się :) to dlatego, że nie chce mi sie uczyć :( :( :( :( :( masakra!!!!!!! ta świateczna atmosfera:)

no nie? ja zaraz powinnam usiasc juz przy biurku ale checi zerowe.. myslisz ze podkoszulek jakis porzadny dobry bedzie? ziiiimno juzm i dzis nie zdarze. jutro bym podskoczyla gdzies:) liczy sie pamiec a nie wielkosc prezentu i jego cena. tez jestes takiego zdania? pozdrawiam i do napisania za jakas godzinke:D

zapomnialam oczywiscie o swiatecznym pozdrowieniu dla wspolschizowiczek czyli dla Agnieszki vel Hero i Gosi vel Gosia123, bo wiecej tu nie ma.. a to dziwne:) przyjdzie wolne, przyjdzie sylwester to i beda chetne do naszego forum-teraz wszyscy sa zajeci zakupami:) hahaha:D

Gość pszczolka z listopada
tez sie bezprzerwy denerwowalam ze bedzie wpadka i wykrakalam 2 kreseczki

pszcółka: no co Ty? jak sie to stalo.. z tego co pamietam chyba zabezpieczalas sie tabletkami..

no regularnie o tej samej godzinie male zaziebienie jakies zawirowanie hormonalne po antybiotykach, dzwonie do lrkarza on mowi ze wszystko edzie ok ze to niemialo wplywu wiec jak co wieczor trzeba bylo sie po przytulac a tu nagle brak okresu tescik i 2 kreseczki poprostu super w nastepna srode wizyta na potwierdzenie ale ma nadzieje ze 2 testy klamaly

witaj pszczółka!!!! czy twoja ciąża jest potwierdzona przez lekarza???? co zawiodło (jesli nie chcesz to nie pisz)???? w którym miesiacu/ tygodniu jesteś?? ile masz lat???? Nie martw sie, wszystko się ułoży!!!! Napewno jest wielu ludzi na których możesz liczyć :) :) :) teraz powinnaś dbać o siebie i o dzidzię:) trzymaj się:) pozdrawiam

aha to już wszystko wiem, spóżniłam się z pytaniami. jeżeli to nie potwierdzone to mam nadzieję,że okaże się po Twojej myśli, że testy sie pomyliły.

jeszcze nie tylko 2 testy i zalamka jesli sie potwierdzi dzidzius ma 5 tygodni ale bylam glupia i sie nieskapowalam niewiem co zawiodlo

kurcze...a moze ten test z krwi? zrobilas go? dobrze zrobilas ten aptekowy? hmm.. one maja spora czulosc, ale...

jak ma 5 tyg. to nie mialas juz popezdniego okresu chyba nie? sorry ze zaptamile po antybiotykach sie kochalas?

w tabletkach to na maksa sie nie pomylilam zawsze sprawdzalam po 3 razy codzienie to byla taka obsesja

kurcze.. przykro mi...:( moze jednak bedzie dobrze. jeszcze nie masz pewnosci... mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie.. ile masz lat? dlugo po antybiotykach?jakie tabsy?sorry ze tak pytam.. temat forum n ktorym jestesmy chyba mi to wymaczy

podobno niemial wplywu a poprzedni mialam plamienia jak zwykle wiec olalam to glupie nie antybiotyk podobno niemial wplywu kurcze niewiem dalej niemoge uwierzyc

a... mozesz tao tak po koleji naposac jak to bylo?sorry ze tam mecze:)

pokoleji mialam wirusowe zapalenie gardla wiec dostalam antybiotyk na ulotce napisano niema wpływu akurat skonczylam brac kilka dni pozniej bylo.... potem dostallam okresu z odstawienia i tak przezylam sobie 21 dni na tabletkach teraz niby tez dostalam z odstawienia ale taki dziwny i dotego ta sennosc i bol piersi i zaczelo mnie mdlic wiec do neta co to moze byc a tam same strony o ciazy wiec totalna panika do apteki po testy i niespodzianka 2 kreseczki kupilam 2 to samo wiec powiadomilam tatusia jest w szoku ale przyjol to spokojnie za telefon i umowilam sie do lekarza ide w piatek ewetulalnie po nowym roku aha mam 22 lata wiec to totalna tragedia nie bedzie