Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero

obsesja na punkcie antykoncepcji

Polecane posty

bez dodatkowego zabezpieczenia sie kochalas? hmm.. moja gin. twierdzila kiedys, ze jest 100% i nie wazne czy antybiotyk czy nie antybityk.. hmm.. nie rozumiem..jak nie zrabalas nic z przyjmowaniem to nie powinno z tego nic byc:/

Gość pszczolka z listopada
no coz jeszcze test krwi wizyta i sie dowiem oby te testy sie mylily, ide spac pozdrawiam dobranoc

pozdrawiam i 3maj sie . napisz co sie okazalo!! Gosia: nasilam moja panike

przykro mi jeżeli mogę cos doradzić idż jutro na badanie krwii beta hcg - 100% pewności juz 7 dni po zapłodnieniu. bo do wizyty został jeszcze tydzień,a ta niepewność cie wykończy. jezeli to pomyłka, świeta spędzisz spokojnie

szczegolnie po 5 tyg. powinnas miec wynik juz 100%. ja sprobowalabym jeszcze test innej firmy. moze tu tkwi blad? one sa bardzo czule... wykrywaja po tyg. wiec tym samym po 5, ale ten z krwi napewno jest batdziej wiarygodny.. pozdrawiam. napisz cos Toba

Aneczka, a Ty nie schizuj, jeszcze nie wiadomo na 100%!!!! Z reszta ty jesteś podwójnie zabezpieczona:) nie martw się!!! rozumiem twój strach, bo ze mnie też nie zła panikara, ale obiektywnie patrząc u Ciebie na ciąże nie ma szans!!!!! prezerwatywa + tabletki. chyba lepiej nie można:) no chyba,że zero seksu!!!!

wiem.. tylko wiesz.. zazywa sie tabsy, regularnie a ryzyko zawsze jest. widzialam gdzies juz pszczolke na forum, i z teo co kojarze to dlugo zazywala tabletki..ehh.. niech On o tym zapomni w piatek. siusiu paciorek i spac. koniec!!

dziendobry wszystkim. tzn. czesc Gosia:) jak tam u Ciebie? uciekam po prezencik dla mojego B. caluski

witaj Aniu ja zmykam na zajęcia:) a póżniej po prezent!!!! powodzenia na zakupach :) napisz czy się udały:) buziaki, pa

cześć!!! mi nie udało się dzisiaj nic kupić, musiałam zostać dłużej na uczelni i skonsultować się z koleżanką!!!!! jeżli chodzi o projekt to przeklinam i rycze na zmiane!!!! :) na szczęście powoli zbliżam się do końca:) :) :) ciekawe co u pszczółki pozdrawiam, pa

mam nadzieje ze u Pszczółki wszystko ok jednak. ja nabylam i z radoscia bede pakowac.. choc nie umiem:P eh.. uczyc sie trzeba czuje juz swieta, przydalby sie swiateczny spacerek:D

widze Gosia, ze ciezko pracujesz. zagladam zagladam i nic:( stuk puk. co tam slychac w poznaniu??:P

w Poznaniu tak jak mówiłam, na zmiane przeklinam i ryczę:( mam już dosyć:( mam zamiar skończyć to gówno dzisiaj w nocy i mieć spokój:) planuje na jutro wigilijną kolację z moim M i musze to dzisiaj skończyć :) :) :) ale już nie mam nerwów a co u Ciebie ???? Hero chyba na serio pojechała już do Olsztyna:) przed chwilą rozmawiałam z mamą:) jejku jak ja się za nimi stęskniłam, w piątek jadę do domu!!!!! hura pozdrawiam buziaki dla nelke:)

hej Gosia. ja sie dalej zabrac nie moge. ale tez moze przysiade dzis w nocy moze pchne cos do przodu. niech juz beda wakacje:(

Aniu jesteś???? jak nauka ???? ja juz nie mogę, głowa mi peka, nasi współlokatorzy się bawią ,juz świętują, a ja :( :( :( na szczęście mój M został ze mną, żeby mi nie było smutno. i to są te luzy na V roku!!!!!! masakra jak skończe to wypije drinka :) :) :) i spać, bo jutro na 8 obowiązkowe zajęcia:( buziaki odezwij się!!!:) ja co 20 min tu zagladam:)

pewnie ze jestem. coz mam do roboty. ze 2000 stron na sesje ale nie mam sily sie zabrac. nie chce mi sie.nie moge sie skoncentrowac. wszedzie swieta.

ze mna Go nie ma teraz:( rzadko ostatnio sie widujemy. trzeba bedzie nadrobic. moze jednak mi sie uda jaki wyjazd na sylwestra. wypij moje zdrowko lykiem drinka:P

ja jak skończe to gówno ble :) nie rusze nic przynajmniej przez 3 dni hehehehe, a pózniej nauka do sesji i magisterka:(

eh. ja nie mam magisterki ale uwierz ze u mnie nie jest ani ciut lepiej. mam straszne zawalona sesje w tym roku. nawet moj pies juz spi kolo mnie na plecach. kochany jest. on jest stworzony do drapania go po brzuchu:P ide cos sie jednak pouczyc bo rano musze wczesnie wstac:( jestes wierna postabonieniu? wytrzymalas? :) jak tak to podziwiam:P i gratuluje

jeżeli chodzi o seks to wytrzymaliśmy:) teraz są moje dni płodne, chociaz bywało ciężko i nie obyło się bez bardzo zaawansowanych pieszczot:] no to bierzemy się do roboty Aniu:(

witaj Gosia. skonczylas swoj projekt? ja zabieram sie do nauki:( powodzenia jutro- oddajesz projekt. Aga chyba juz siedzi od dawna w Olsztynie i przygotowuje sie do swiat:D pozdrawim obecna Gosie i nieobecna Agnieszke PS Gosia co studiujesz?

Gość hero
Czesc Kochane dziewczynki Tyle sie u mnie dzieje, ze nie moge nawet usiąśc do komputera. A tak za wami tęskinilam! Gosiu i Aniu!!!Z tesciowa nie rozmawiam od 5 dni ,jakos nie moge sie uspokoic. Wyobrazcie sobie, ze wpadla do nas do domu niezapowiedzianie razem z męzem, córką, siostrą cioteczną, jej synem ,synową i dwójką dzieciaczków. I cala ta ekipa wlazla nam do domu ku naszemu zdziwieniu i przerazeniu, ja bylam w dresach, robilam pranie i nawet nie mialam głupich ciastek żeby czymś ich poczęstować. Ale najgorsze wcale nie bylo nawet to, że oni się zwalili, tylko to że teściowa zaczęła oprowadzać ich po naszym domu. Otworzyła nawet naszą sypialnie, gdzie nikt nie wchodzi! Stalam z boku i zdawalo mi sie, ze jestem chyba w ukrytej kamerze!!!AAAAAAA!!! Tak się scieklam, mój M. tez!Było mu wstyd za własną matke. Ale coz.. musze się pogodzic ze mam tesciową -zero taktu! A poza tym, to przyjechala moja siostra (ciężarna:) ) z mężem i mieszkaja u nas do soboty, i razem jedziemy do domu do olsztyna. Jest strasznie wesolo,siedzimy do nocy i gadamy!. Aha ,no i przygarnelam kotkę przybłędę:) Jak u Was kochane dziewczynki? Nie gniewajcie sie na mnie. Buziaki

Hero na Ciebie? eh. faktycznie srednio z ta tesciowa:( dobrze, ze M sie postawil za Toba.. wybacz Jej..pewnie chciala dobrze.. choc tez by mnie to strasznie wkurzylo:( ja nauczylam sie juz ze ludzie >50lat sa niereformowalni wiec nawet nie probuj:) jakos to bedzie. pogadaj z Nia i powiedz, ze Ci sie nie podoba takie cos... a jaka kotka? pozdrawiam cala zaloge!!:P

cześć dziewczyny!!!! witaj Agnieszko!!!:) a my z Ania obstawiałyśmy,że pojechałaś już do Olsztyna. Teściową się nie przejmuj, chyba zrozumiała,że się głupio i nietaktownie zachowała. ja lece na zajęcia, weszłam tylko na chwilkę do domu zabrać książkę i zostawić prezent dla M. ha projekt skończony tylko dzisiaj wydrukuje i koniec:) :) :) :) :) buziaki dziewczyny jutro jadę do domu, będe za wami tęsknić:) pozdrawiam

Gość pszczolka z listopada
mam wyniki az mi sie rece i nogi trzesly jak je odbieralam ale naszczescie mama nie zostanie jeszcze a lekarz ppowiedzial ze to jakas naczynosc i dlatego testy wszly pozytywnie ale i tak kochanie moje nie bedzie sobie uzywac przez miesiac o nie

hej pszczolka! no to jest po Twojej mysli:P nie bagatelisuj nadczynnosci, pozdrawiam!!:) Gosia: jak projekt? oddany?:P Hero: strasznie zabegana przedswiatecznie jestes, pozdrawiam Gosie i Hero Pszczolke tez:D