Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero

obsesja na punkcie antykoncepcji

Polecane posty

witajcie projekt oddany i obroniony:) właśnie sie pakuje. poczekam na moje Kochanie, bo jest w pracy. zjemy wspólny obiad i po 18 mam pociąg do domu. M jedzie dopiero ok 20. nie będziemy się widzieć 6 dni dla nas to wieczność:( bo odkąd zaczelismy byc razem widzimy sie codziennie przez kilka do kilkunastu godzin:) będzie mi ciężko, już jest!!!!!! czasmi potrafię ryczeć za nim jak dziecko!!!!! co u was dziewczyny???? zanim zapakuje laptopa jeszcze coś napisze:) pozdrawiam

Gosia! w takim razie wesołych, zdrowych i pogodnych Świat! wszystkiego co najlepsze, szampanskiego sylwestra, i samego szczescia w Nowym Roku

dziękuje!!!! dla Was dziewczyny również najserdeczniejsze życzenia: Wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, w ciepłej rodzinnej atmosferze.Spełnienia marzeń, miłości i wszystkiego co najlepsze w nowym 2007 roku. :) :) :) Ps przed sylwestrem się odezwe, bo spędzam go w Poznaniu

hej Gosia! to ja juz Ci glowy nie zawracam. pakuj laptopa:) odezwij sie jak wrocisz.. Hero-Agnieszko: Tobie tez wszystkiego naj naj naj, swiatecznie i noworocznie:P zdrowia, pomylnego skonczenia studiow a! no i jak moglabym zapomniec, zecze Wam (tzn. NAM) zmniejszenia ciazowej obsesji:P

Gość hero
Hej dziewczynki, ja Wam również życzę wszystkiego naj naj w Nowym Roku 2007 i wspaniałych, rodzinnych świąt. dziś kupiłam ostatni prezent świąteczny i moge odpoczac! Moja kotka juz sie zadomowila, ale mam jeszcze jedną kotkę od 3 lat, która nie chce zaakceptowac tej nowej:) Zostaną na 2 dni same w święta, więc muszą się polubic:) A teściową mam już gdzies. Szkoda mi zdrowia. Caluski Ania i Gosia

hmmm.. 2 koty? nie przezylabym u Ciebie chyba ani chwili- alergia:P jescze raz dziewczyny. trzymajcie sie cieputko, i wesołych!!

Gość hero
dwa koty = dwie radości:) Strasznie mamy śmiesznie teraz z tym nowym kotem, stara jej nie chce zaakceptowac, co to będzie?:) Szkoda ,ze masz alergię, ja bym chyba się zapłakała gdybym była na nie uczulona, bo uwielbiam koty i psy:) Zawsze marzyłam o drugim kocie ale jakos tak sie balam go wziać, a tu się sama przybłąkała- nasz prezent gwiazdkowy. Nazwaliśmy ją Leia- jak księżniczka z Gwiezdnych Wojen:) Dobranoc Aniu i Gosiu!!!

Gość proxi77
czy antybiotyk w zastrzykach moze obnizyc działanie pigułęk anty?

eh. skonczylam juz wigilie,i klade sie spac.. na plecch, bo na brzuchu nie dam rady:P Proxi- antybuityk jak antybiotyk, jak doustne obizaja to dozylne tez. wesolych swiat!

witam... zagladam czasem ale chyba dalej dziewczyny swietujecie:P pozdrawiam i napiszcie cos jak wrocicie!! pozdrawim Age i Gosie

Gość anuulka
ja mam taka sama obsesje teraz kochalam sie w dzien przed miesiaczka, wlozyl na chwilke, dostalam normalnei okres wtedy kiedy powinnam, trwa juz 6 dzien jak zawsze a ja ciagle uwazam ze jestem w ciazy.To chyba chore/..

anuulka: to chore ale my tu tak wszystkie mamy:P i tez wiemy ze to chore:)

Gość anuulka
ale czy to mozliwe?bo ja juz nei wiem

przed miesiaczka sa dni nieplodne, a juz najbardziej dzien przed:) chyba nie masz sie czym martwisz, choc doskonale Cie rozumiem

Gość anuulka
a mi na moim watku babka odpowiedziala ze zaszla w ciaze w pierwszym dniu miesiaczki i ma synka teraz, wiec moj cykor wzrosl bardzo bardzo

Gość krystyna z gazowni..
dzien przed nie= dzien po. przed mozna bezkarnie

Gość hero
Hej! Wrócilam już z Olsztyna, bylo jak zwykle cudownie i dostalam górę prezentów:) Jutro jedziemy z moim M. na Sylwestra w domku letniskowym naszych przyjaciół nad Bugiem. Życzę wszystkim wspaniałej, szampańskiej zabawy i szczęśliwego nowego roku!!!Caluski

hej Hero! juz myslalam ze pochlonelo Cie obzarstwo swiateczne:P czasen tu zagladam ale pustka nasze forum swieci:( wracajcie dziewczyny! tesknie:) pozdrawiam stale bywalczynie:P

witajcie!!!! strasznie się stęskniłam!!!! właśnie wróciłam do Poznania, w ostatniej chwili zmieniliśmy plany, mój M przyjechał do mnie i spędziliśmy sylwestra w moim rodzinnym mieście było spokojnie ale bardzo miło:) pozdrawiam buziaki pa!!!

Hej Gosia! w koncu juz nie taka pustka tutaj:) ja wyjechalam na sylwestra, dzis wrocilam, bylo bardzo spokojnie ale bardzo sympatycznie:) opwtorzylabym:) od jutra zaczynam wielka diete. nic mojemu B nie bede mowic... bo juz probowalam zrzucic wiele wiele razy ale zawsze sie poddawalam. a teraz sie zaparlam:) i mam zamiar pozbyc sie 7 kg zebym sie dobrze czula i zbym sie sobie podobala!! mam nadzieje ze mi sie uda i ze na walentynki bede juz miec spodnie cojanmniej o 1 numer mniejsze. 3majcie kciuki. wiem ze tematem obsesji nie ma nic wspolnego ale nie zapominajac o tym: nie minela, po @ ide do gin i tak wiec niech cos z tym zrobi bo jak nie ona to psychiatra:P pozdrawiam bardzo serdecznie. PS jak macie jakies diety, to podeslijcie:) nie bardzo drastyczne to z checia poczytam i POSTARAM SIE BARDZO wcielic w zycie. tylko nie kapuscianka. poddaje sie z tym. nie moeg wiecej niz 2 dni. ... i do tego wszystko smierdzi mi rogotowanymi warzywami.. fuj!! dobra. rospisalam sie... koncze i ide sie pouczuc b w swieta NIC nie zerobilam. pozdrawiam stale bywalczynie. tez sie stesknilam;)

hej dziewczyny no co jest????? odezwijcie się:) ja dzisiaj cały czas biegam, uff dużo spraw do załatwienia:) nie było mnie tutaj 10 dni nelke powodzenia i wytrwałości na diecie!!!!!

Gość kawfka
a jesli chodzi o temat....ja tez mam obsesje na punkicie antykoncepcji....zadne pigulki nie sa dla mnie dobre wyprobowalam juz chyba z 7 rodzaji.... i teraz zostaly mi gumki.... i ogromny cykor.Zastanawiam sie nad czyms dodatkowym jakies pllyny plemnikobojcze czy cos

Gość hero
Hop hop, witajcie w nowym roku! Wszystkim moim ulubionum forumowiczkom życzę, aby ten rok okazał się dal was przełomowy i wspaniały! No i dużo zdrówka i mało nerwów ( no i mało schiz). Sylwester bardzo się udal! To był moj ostatni sylwek jako panna:) Byliśmy na domku z 15 osobową ekipą znajomych, bawiliśmy się 3 dni! Teraz oczywiście bierze mnie jakieś chorubsko, tak przemarzłam. Aha, dalej trwamy w naszym arcytrudnym postanowieniu:) Stęsknilam się za wami i od dzisiaj pisze tu codziennie!

witaj hero!!! mam nadzieję, że będziesz tu codziennie:) powrót do szarej rzeczywistości jest bolesny:( od dzisiaj porządnie biore się za naukę i prace magisterską bo cały tydzień nic nie ruszyłam a teraz ryczeć mi się chce - tyle tego:( aniu jak dieta????? musisz jeść , żeby mieć siłę z nami pisać:) :) :) pozdrawiam buziaki

no dieta.. trzymam sie jakos.. ale kawalek piernika musial byc:D eh.. czekam na @ nic misie nie chce w tym nowym roku.. i nie mam noworocznego postanowienia o abstynencji sex. ojjjj nie!!:P ale Was podziwiam! moj sylwester tez byl udany

Gość hero
Hej Gosia i Ania Moi uczniowie też chyba nie mają ochoty na jakąkolwiek pracę w nowym roku,k bo wszystkie lekcje mi sie odwolaly:) Tym sposobem mam wolne popoludnie:)Ale to dobrze bo trochę musialam porobić w domu i zalatwic kilka spraw na mieście.Ale wieczorkiem jestem sama bo moj M. pojechal na trening. Moje dwa koty dalej nie chcą sie jakoś pokochac:) Ach... Cp dzis porabiacie? jak wasze schizy? Buzki

moj schiz? aktualny. dzis mam 2 dzien przerwy i nie moge sie wrecz doczekc na @ ehh. ja sie musze pouczyc bo sesja ciezka wtym roku:(

cześć dziewczyny!!!! ja miałam ambitne plany na dzisiaj, niestety niewiele z tego wypaliło. od kilku godzin boli mnie głowa!!!!! nawet mysleć logicznie nie mogę, nie wspominając o nauce:( kurcze, a miało nie być lenistwa i ściemniania w 2007 roku hihihihihi schizy jak narazie nie ma, bo nie było sexu od ponad miesiąca:) ale nie wiem jak długo wytrzymamy nasz ślub za jakieś 1,5 - 2 lata, raczejnie damy rady!!!! tym bardziej,że nie widzieliśmy się 9 dni i jak mój M do mnie przyjechał to myśłałam że mnie rozerwie, tak sie na mnie rzucił - całował, lizał, gryzł:) itd. ledwo się uwolniłam to strasznie trudne buziaki dla nelke i hero:) pozdrawiam

witam dziewczyny! jak Wam sie spalo? mnnie samotnie ale dlugo:) eh.. mam tyle roboty ze zabrac sie nie moge za nic. straszne to. zmobilizowac mnie prosze!!:) milego dnia. PS zeby nie bylo- czekam na @ (tak ad tematu forum:) )