Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony

Durex Performa

Polecane posty

Gość niedoświadczony

Czy ktoś z was stosował może prezerwatywy Durex Performa? Będę wdzięczny za opinie na ich temat słyszałem, że pomagaja w przypadku zbyt wczesnego wytrysku a ja własnie mam z tym problem.

Gość niedoświadczony
Olga ale czy ta Performa pomaga? Czy stosunek naprawde jest dłuższy?

Gość *Olga*
tak,jest dłuzszy,mysle ze mozesz wyprobowac..aha! no i one troche smierdza:O

Gość kalas
przez jakis czas po rozpoczeciu wspolzycia uzywalem durex performa ale poz niej jak juz sie troche w temacie obylem musialem zmienic bo mialem w nich problemy z dojsciem

Gość przedłużają stosunek
i to nie mało. Ale minusem jest to, że strasznie trudno w nich dojść.

Gość przedluza
jednak jest problem z dojsciem, czasem po prostu przestaje stac,czasem fajnie ale czasem okropnie

Gość Miałem te gumki
Używałem tych gumek, tak dla przetestowania z moją ukochaną. Nie mamy problemów z długością stosunku, poprostu chcieliśmy sprawdzić czy naprawdę przedłużają stosunek. Rezultat był taki, że po jakichś 5 minutach od nałożenia, członek jest tak znieczulony, że przestawałem cokolwiek czuć. To spowodowało, że wzwód zanikał i z seksu nici. Ogólnie nie polecam. Dla przedłużenia seksu polecam odprężenie, pieszczoty i spokój. Dla potrzebujących - została mi jedna gumka - mogę odstąpić :P

Gość ArekPądębice
Wielkie gówno te prezerwatywy zupełnie znieczuliły mi penisa że prawie oklapł. Znalazłem inny sposób jest coś takiego jak spray stud 100 można zpsikac penisa przed stosunkiem i nałożyc prezerwatywę. To jest to trochę inna substancja co w durexach ale tutaj można dobrac odpowidnią dawkę i nie działa tak oklapująco.