Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek20

czemu wyjezdzacie??

Polecane posty

Gość Marek20

przecież w Polsce jest dobrobyt,po ulicach jezdza lepsze samochody niż we Francji,markety i knajpy pekaja od ludzi a prawie kazdy nosi markowe ciuchy,mp3,palma i dobra komórke,w Polsce jest teraz lepiej niz w niektórych krajach zachodnich i stanach!!!

Gość heeeeeeeeeeeee
tez masz co porownywac Polska i Francja :D

Gość dokladnie
ja widzę obecnie prawdziwy dobrobyt,a biede to widac we francji,hiszpanii,włoszech.Polacy wogóle nie doceniają swego bogactwa,odnowionych miast,drogich samochodów,sprzetów i gadzetów i ciagle narzekają,za niedługo o ci z zachodu beda przyjezdzac tutaj pracować

Gość bieda nie wychodzi na ulice
bieda siedzi w domach, bo nie ma po co wychodzić. Wstydzić się, że ma się ciuchy z lumpeksu, podarte, znoszone buty. Nie stać na kino, nie stać na lody, nie stać na nic. Teraz siedze w UK i mogę sobie na to pozwolić. Stac mnie na buty i nowe ubrania dla synka, stac mnie na to, żeby iśc na lody, stac mnie na to, żeby iśc na basen. Nie musze z wydatkami czekać do wypłaty. Dlatego wyjechałam. A te bogactwo co widzisz to tylko kolos na glinianych nogach, jeszcze pare lat, a wszystko w tej Polsce runie jak domek z kart.

ja wyjechalam majac 18 lat, bo nienawidzialam ludzi w tym naszym debilnym kraju. zazdrosc, plotkarstwo, wyzysk... moja cala rodzina cierpiala tylko przez to ze byli uczciwi i wyksztalceni... nie mam zamiaru tam wracac...gnijcie sami...nie wyjecalam , bo mi nie starczalo pieniedzy od 1go do 1go. bylo ok. ale ludzie sa tam okropni.

Gość za milion ponad
Jestem zupelnie innego zdania... Uwazam, ze w Polsce jest duzo ludzi ubogich badz takich, ktorzy ledow wiaza koniec z koncem.. na tak duze spoleczenstwo mamy malo kin, dyskotek, pubow, a duzo lumpeksow, stolowek i cartitasow..

Gość stokrotka1984
up