Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lingwistaaaaaaa

kto umie niemiecki??

Polecane posty

Gość lingwistaaaaaaa

Laseczki proszę Was o pomoc bo nie umiem sobie poradzić z zadaniem z niemieckiego (jestem na kursie 1 stopień:P:P) mam napisać parę krótkich zdań na temat biznesu jakiegoś (1 zdanie, jeden biznes) np. (napiszę po polsku bo niem. nie umiem aż tak dobrze)Bedę pisała ściagi, żeby je potem sprzedać. :PP z góry dzięki:)

Gość lingwistaaaaaaa
do ciebie zwracam się laseczko :P:P a co nie jesteś?? może jest z ciebie obojnak??

Gość lingwistaaaaaaa
chciałem się do was zwrócić bo myślałem że kobitki sa inteligentne ale chyba sie pomysliłem, jednak prawdą było kiedy kobiety nie mogły otzrymywać wykształcenia:P:P byłoby lepiej na tym Świecie

Gość lingwistaaaaaaa
no i nareszcie się znalazła jakaś inteligentna kobitka:)

ale ja tylko napisalam zebys nie byl taki leniwy i sam napisal:) na pewno cos splodzisz:) viel erfolg:):)

genau :) wenn du deutsch sprechen willst, muss du allein deine ubungen machen. anderenfalls wirst du nie deutsch lernen :P

Gość lingwistaaaaaaa
ja bym z chęcią spłodził, gdybym chociaż go trochę umiał....po co ja się zapisałem na ten kurs??

hu du fauler sack! mach alleine deine hausaufgaben sonst hilft dir gar nix mehr! :):):) hmmm übung macht meister:):):)