Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyzbym byl brzydki

Dlaczego dziewczyny oszukuja na czatach ??

Polecane posty

Gość Czyzbym byl brzydki

Jak z nimi rozmawiasz, piszą że wygląd nie jest ważny, liczy się charakter i osobowość oraz to kim jesteś a później jak wysyłasz zdjęcie to nie odzywają się albo pisza, że tak właściwie to nikogo nie chcą poznawać. Dlaczego takie jesteście ???????????????? Co innego mówicie a co innego robicie To conajmniej nie fair !!

Gość Czyzbym byl brzydki
przepraszam !!! ja ani razu nie napisalem, że jestem przystojny tylko ze przecietny a o penisie nie mowilem ani slowa :-p

Gość Czyzbym byl brzydki
mam dosyć oszukujących dziewczyn !!!!!!! mówcie szczerze, a nie później odwracacie kota ogonem a najgorsze jest to że nie odzywacie sie debilki

jestem biedny brzydki i mam małego ptaka ale jakie serducho posiadam też inne walory które wymieniacie w opisach I CO ? są chętne żeby mnie poznać tak myślałem

Gość oczywiście że wygląd nie jest
ważny, jeżeli wygląda się jak 'orlando' czy inny 'pitt' :)

Gość ****/*/*/*/
racja, dziewczyny niby kogoś szukają a nagle urywają kontakt

Gość motylemjestem
dziewczyny mowiac ze wyglad nei jest wazny , chca przez to owiedziec z enie najwazniejszy.Poza tym maja na mysli jak mi sie wydaje tylko wrodzona urode, natomiast nie ma w tym nic złego ze patrzą na stopien zadbania itd.Wielu przystojnych facetów jets beznadziejnych i dlatego puszczaja taki frazes "wyglad si enie liczy " zaraz po tym jak zdadza sobie z tego sprawe. Ja osobiscie ne zaprzeczam , zwracam uwage na wyglad w sensie fryzura i strój (np lubi takie na luzie ale dobrane),ale naprawde pociagaja mnei tylko i wyłacznie weseli inteligentni faceci z poczuciem humoru.I BEZ KOMPLEKSÓW.

Gość motylemjestem
a poza tym ...... spróbuj umowic si ebez wysyłania fotki.Z jednym facetem bym si enie umowiła z fotka,a pozniej sie zakochałąm na maxa!