Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriiii

Czy dać mu szanse po takim liście???

Polecane posty

Gość doriiii

Bardzo chciałem z Toba porozmawiac raz jeszcze...Dorota jestes dla mnie osoba wyjatkowa, najwazniejsza - jestes po prostu na pierwszym miejscu!Zdaje sobie sprawe z bledow popelnionych przeze mnie, ale nikt bardziej ode mnie ich rowniez nie zaluje!Kazda chwile spedzam na mysleniu o Tobie- jak naprawic, jak przekonac ze warto, jak odbudowac Twoje zaufanie, a przde wszzystkim jak moglem tak sie zachowac?Wiem ze sam nie dam rady tego zrobic, ze Ty jestes mi potrzebna, bo jestes przeciez najwazniejsza w tym wszystkim...Placze nocami nie mogac sobie dac rady bez Ciebie z reszta tak jak i w tym momencie;( Czlowiek nie zdaje sobie sprawy co ma jesli nie zacznie tego tracic.I to tez chce zmienic - chce Cie odzyskac i juz nigdy z rak nie wypuscic.To tylko slowa ale plyna z glebi mojego serca, serca ktore zawsze Cie kochalo i kochac bedzie!Po zadnym rozstaniu nie czulem tego co teraz- nie wiem nawet czy potrafilbym wyrazic to slowami....Moze bezgraniczna pustka?Pamietam kiedy pierwszy raz sie spotkalismy na fontannie jako mlody szczeniak.Juz po krotkim czasie zobaczylem w Tobie to cos i zakochalem sie na zaboj!Juz wtedy jako gowniarz musialem o Ciebie walczyc - niejedno przezylem, bol, pozostawienie zdrade(nic nie wypominam)ale jednak nie odpuscilem i byla to do tej pory najlepsza decyzja w moim zyciu! Los nas na wiele prob wystawil - raz Ciebie raz mnie, ale przetrwalismy.Przetrwalismy nawet duzo wieksze kryzysy. Teraz kiedy doszly lata, mozliwosc planowania przyszlosci, ktora chce spedzic z Toba, przestalem okazywac swoje uczucie.Ono nie zniknelo, ba , jest duzo wieksze niz bylo, ale przestalem i to moj blad - Powinienem Cie zdobywac kazdego dnia wtedy bys moze nie zwatpila i chce to robic. Kazdego dnia chce Ci pokazywac jaka jestes dla mnie wazna, jak bardzo Cie Kocham, jak bardzo Cie potrzebuje i jak bardzo Ci dziekuje za wsparcie na ktore zawsze moglem liczyc.Moge tylko myslec ale uwazam, ze jesli nadal mnie Kochasz to sciane ktora zbudowalem(zaluje)zburze i bedziemy juz zawsze razem.Dorota nie ma miejsca w moim sercu mnie na klotnie ani na puste slowa, chwile ktore rujnowaly to wszystko ;(!!!!!!Na wet nie wiesz jak w tym momencie chcialbym Ci ofiarowac bukiet kwiatow niby tak banalne ale mialas racje- ten blysk zadowolenia i docenienia w Twoich oczach jest cenniejszy niz wszystko po prostu bezcenny!Wiem ze uwazasz ze moze to trwac pol roku i bedzie jak wczesniej - NIE!!!Nigdy juz tak nie bedzie!!!Chce sie z Toba bawic, spedzac kazda wolna chwile kazda sekunde swojego zycia!Chce spedzic z Toba swieta, buudowac wszystko - nic nie psuc!Milosc jest slepa, czasem przyslania wszystko a czasem nie pozwala na nic...Pomysl..Warto?Chcesz zostawic to wszystko?Wiem ze teraz jest Ci trudno, Wiem!Ale czy nie lepiej sprobowac niz do konca zycia czegos zalowac jesli bedzie za pozno???Ja bym nie mogl z tym zyc.Dlatego ja Cie przyjalem, ale spoczalem na laurach...Nie wiesz jak bardzo chce;( Nie moge juz wytrzymac bez Ciebie)...Mysl ze moglibysmy byc razem jeszcze jakos mnie trzyma - wspolne swieta, sylwester i oby cale zycie to wszystkie moje marzenia.Pomoz mi je spelnic!Obiecuje ze nie uronisz juz przeze mnie ani jednej kropelki łez...Matka i Gabryska i jeszcze kilka innych osob pomogly mi zrozumiec wiele rzeczy ktorych nie potrafilem dostrzec(zaluje ze sam nie widzialem tego) i jesli mnie Kochasz to wiem ze nie jest za pozno...Nie wyobrazam sobie ze moglbym jeszcze kiedykolwiek Cie skrzywdzic ani tego ze moglbym zyc bez Ciebie!Do tej pory tylko probowalismy a ja na prawde chce teraz tylko budowac nie probowqac, bo masz racje - nie ma czasu na probowanie.Pisze to wszystko ze łzami w oczach ale to chyba dobrze, bo dlatego wiem ze pisze szczerze, ze pisze to co czuje...Wiem ze zabraklo Ci sil wiem, ale milosc moze Ci ich dodac ja chce Ci ich dodac zebym mogl spelnic wszystkie Twoje marzenia i nasze wspolne.Dom, dzieci po prostu wszystko ;(!!Nie wyobrazasz sobie jak mi na Tobie zalezy!Strach moze jest wielki ale z mojej strony tylko taki zeby nigdy nie zrobic Ci krzywdy i zebys do mnie wrocila;(Uwierz mi ze strasznie chce pokazac Ci to wszystko.Pozwol mi tylko na to;Wiem ze slowo Kocham to nie wszystko i trzeba to okazac i pragne tego bardziej niz czegokolwiek innego, pokazac Ci jak bardzo CieKocham i jaka jestes wazna dla mnie(nie na chwile) tylko juz zawsze Ci to okazywac...Uwierz mi jak bardzo chcialbym sie polocic (nie zrozum mnie zle) i pierwszy wyciagnac reke...Dorota zrobilbym dla Ciebie wszystko...Nie kaz robic mi tego najgorszego czyli wycofac sie...Prosze;( Jesli to przeczytasz to odezwij sie i powiedz mi czy mozemy sie spotkac(na spokojnie w 4 oczy) i jeszcze raz porozmawiac...Tyle przeszlismy pozwol przejsc jeszcze ten ostatni prog...Wiem ze nie dam rady Kochac za dwoje i nie zmusze Cie do milosci .Chce wiec stanac przed Toba raz jeszcze - Tym razem jako dorosly facet(ktory zachowal sie jak gowniarz)proszacy Cie o poswiecenie mi Siebie i Swojego czasu i uczucia a obiecuje ze Cie nie zawiode i bedziemy sie cieszyc razem z kazdego dnia i codziennosci!!! Nawet nie wiesz ile kosztowalo mnie napisanie tegowszystkiego, dlatego tym bardziej prosze Cie raz jeszcze przeczytaj to i spotkajmy sie...Dorota wierze ze Twoje sercejeszcze jest w stanie mnie Kochac a rozum zaakceptowac.Trudno to napisac i przykro mi ze przez neta, ale Stoji przed Toba teraz zwylky chlopak i prosi zwykla dziewczyne zeby go po prostu Kochala i nigdy nie przestala Cholera rycze jak dziecko;( ale mysle ze warto jeszcze te kilka ostatnich lez wylac...

Gość Manamana2
Nie dawaj szansy żyj swoim życiem

Gość hahahehehe
wymiękłam , po takim liscie padłabym mu do stóp:P

Sama powinnas to wiedziec, a nie pytac tu na forum bo nikt nie zna Twojej sytuacji a tymbardziej co jest w Twoim sercu ...

Gość evvela
oj chciałabym by dla mnie ktoś takie listy pisał...

Gość hahahehehe
juz sam fakt , ze facet wysilił sie na tak długi list , cos znaczy zaden z moich byłych i obecny jeszcze tak długiego listu do mnie nie napisał , nawet jesli wchodziło w grę rozstanie albo jestes naprawdę wyjatkowa albo on jest wyjatkowy- a jesli to on , to jest unikat i nie odrzucaj go , tylko wysłuchaj

Gość doriiii
Sytuacja jest troche skomplikowana, ale nie beznadziejna, bo ani mnie nie bil ani nie zdradzal tylko po prostu ostatnim czasem zaniedbal...ale musze powiedziec ze kolana mi sie ugiely po przeczytaniu tego listu i teraz mam dylemat!!!

Jesli Ci na nim wciaz zalezy, jesli nie jest Ci obojetny, jesli mozna to naprawic to sie nie wahaj, bo taki list w wykonaniu faceta to juz jest cos ;)

Gość evvela
wiesz gdyby miał Cię gdzieś nie traciłby czasu i energii na produkowanie takiego długiego listu, faceci tego nie lubią

Gość Ananass
Zostaw go Pamiętaj jak się z nim męczyłaś

Gość 6788
Dorota---> Daj szanse!!:) Mam trudny charakter, jestem uparta,a le po takim liscie..... :)

Gość hahahehehe
Daj mu szansę

Gość mężczyzna.
to beznadziejne grafomanstwo :o ale zdaje sie, ze jestescie siebie warci :o

Gość hahahehehe
grafomanstwo? polonista sie odezwał cholera jasna tu chodzi o uczucia

Gość Panamasnasa

\"tu chodzi o uczucia\" buhahahahaha... Jest taki bardzo stary kawał - proboszcz zamówił u miejscowego malarza obraz przedstawiający Boga Ojca. Malarz był niesamowicie zestresowany tym zadaniem - i przez szacunek postanowił, że będzie ten obraz malował klęcząc. Trzeciego dnia pracy nad obrazem rozchyliły się nagle niebiosa i dał się słyszeć donośny głos Boga: \"facet, ty mnie nie maluj na klęczkach - ty mnie maluj dobrze!\" Ale są takie kobiety, którym taki styl odpowiada. To zwykle mija po zdaniu zaocznej matury, ale nie każda potrafi się zdobyć na ten heroiczny wysiłek :-)

Gość Panamasnasa
To jest trochę pomylony człowiek

Gość doriiii
Panamasnasa kto??

Gość mężczyzna.
naprawde lecicie na takie tanie teksty? :o

Gość kobieta5739
wiesz...powiem Ci ze facet musi byc wyjatkowy.Dawno juz czegos takiego nie czytalam a mam juz prawie40 lat Nie wiem ile Ty masz ale pewnie po 20 wiec powiem Ci tylko tyle: pewnie jestes wyjatkowa, ale takiego faceta szukac ze swieczka szukac_zobaczysz w pozniejszym zyciu ze o takim liscie bedziesz tylko marzyc jesli go zostawisz i nie przesadzam ale uwazam ze bedziesz tegozalowac jesli nie wrocisz!Nie znam Waszej sytuacji ale zastanow sie jeszcze 100 razy zanim go zostawisz!!!Powodzenia:-)

Gość Manamanasama
Armagedon Taki ciołek ma być ideałem

Gość tak bardzo
mnie ruszyl ten list on tez na mnie mowil Dorii, on tez mnie zaniedbal.... tezmam na imie Dorota ale takiego listu juz nie dostane daj mu szanse

Gość marika 78
Dziewczyno gdzie Ty go znalazlas???Jak go nie wezmiesz to polowa kobiet na tym globie by Cie zabila!!!Nie patrz na innych, ani na siebie tylko na niego!!!!!!!!!!!!Bedziesz zalowac jak odpuscisz takiego faceta...

Gość monika pik
mi zabraklo slow do komentowania!!!Bierz i nie patrz na nic bo bedziesz zalowac!!Zycze Wam szczescia:-)

Gość hahahehehe
te dyzurne chamidło... jaki wizerunek masz siebie , taki przedstawiasz innym tak bys napisał ? wątpię ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, wysiłbys swoje szare komórki aby cos takiego napisac , tylko i wyłacznie dla zabawy?

Gość hahahehehe
chyba ze ona sama to napisała i teraz bawi sie nami tutaj:P