Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilimndzaro

KOMU POMOGŁY RADY PROFESORA TOMBAKA..NIE WIERZE W TĄ MEDYCYNE NIEKONWENCJONALNA

Polecane posty

Gość kilimndzaro

wy wierzycie temy oslowi i jego radom??on na tym kase tylko zbija ..

Gość gusiaczekk
jego rady są naprawde dobre, jasne i czytelne, stawia na oczyszczenie organizmu z trucizn nagromadzonych przez lata poprzez niewlasciwe odzywianie sie, pożeranie chemicznego jedzenia, trucizny te otępiają nas, dlatego tak ważne jest pozbycie sie ich.Juz nie raz stosowalam sie do jego rad, oczyszczalam wątrobę, nie lącze bialek z weglowodanami, dzieki czemu schudlam, poprawila mi sie cera, jak narazie to wierze w taką medycynę!

Gość glamott
ja nie tylko wierze ale jestem zachwycona ..dzieki jego metodom wyleczyłam sie z wielu schorzen sama

Gość zasmuconaaaa wella
akurat on jest super jesli chodzi o jego metody!

Gość podajcie czym
sie wyleczyłyście???

Gość trzy ziola są super
ssalam olej słonecznikowy. wyleczyl mnie zkorzonkow ,zatok i wiele inncy schorzen ..z anginy które odf tego czasu nei wracają i z nerwobolow

Gość jak to jesst z tym olejem
chiałabym spróbować ssać ten olej tylko nie wiem jakto sie robi .Boli mnie gardlo i mam powiekszone migdały,juz trzeci tydzien sie mecze ,wyprobowalam juz wszystko zaczynajac oczywiscie od antybiotykow,jestem optymistka moze ten olej pomoze.

to nie jakieś szarlataństwo, tylko naturalnymi sposobami można się leczyć, a co najwazniejsze - zapobiegać chorobom. Ja oczyszczałam się dietą z cytrusów, potem z suszonych owoców i oczyszczaniem jelita grubego przez lewatywy i na prawdę czułam się super! włącznie z rewelacyjnym oczyszczaniem cery, bo jak wiadomo, toksyny lubią wyłazić przez skórę.. Warunek, że trzeba się temu trochę poświęcić i takie głodówkowe oczyszczanie jest dosć niewygodne dla pracujących osób, bo człowiek czuje sie słaby,ale jak tylko masz mozliwosc zrobienia kilkudniowej głodówki to jest rewelacja! Znam wiele osób którym pomogło, wiec moge tylko pochwalić te metody