Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuniiiiia

Mój chlopak dzisia dowiedział się żenie jetem dziewicą tak mu się przykrozrobiło

Polecane posty

Gość ccccccccccccc
u mnie taka sytuacja - facet mial duzo dziewczyn, wiec nie ma prawa wymagac ode mnie dziewictwa. Wiedzial ze nie jestem dziwica, bylo ok. Ale nigdy nie powiedzialam mu z kim stracilam dziewictwo. ktoregos dnia zapytal.... bo sie dowiedzial ze z jego kolega.... to go zabolalo. Jakos na poczatku mu nie przeszkadzalo, a jak sie dowiedzial z kim to wtedy sie uniosl, cos zaczal gadac ze musi wszystko przemyslec. urazona meska duma ze nie byl pierwszy. Bylo mi strasznie - dlaczego moja przeszlosc ma tak dyze znaczenie. 2 dni mu tlumaczylam ze nie ma sensu zniszczyc tak pieknego uczucia jakie jest miedzy nami przez to ze ja kiedys......... z reszta to przeszlosc moja, niech sie dla niego nie liczy. Wytlumacz mu ze to bylo iminelo. A co on jest prawiczkiem?

Gość Martuiiiiia
Rozmawiałam ale nie ma daru przekonywania że too jest nie istotne

Gość ajaja
Mój były i obecny byli kiedyś przyjaciółmi. (Nie najlepszymi, tylko należeli do tej samej paczki przyjaciół). Myślę, że byłoby dziwnie, gdybym Moje Kochanie wiedziało, że zrobiłam to z jego przyjacielem. Gdybym nie była dziewncą, to nie wiem, czy bylibyśmy teraz razem...Możliwe, że również tak.

Gość ohoho....
a moj ukochany to sie cieszyl ze nie jestem dziewica. nie musi sie dowartosciowywac tym, ze nie wiem jak to jest z innymi. jest nam dobrze, mielismy wczesniej rozne doswiadczenia no i takie jest zycie... czekalam na jedynego i sie okazalo ze ten pierwszy to jednak nie byl ksaze z bajki;) jezeli twoj facet ma z tym problem to dokladnie to PROBLEM w jego glowie a nie z toba... nie rozumiem o co mu chodzi... glowa do gory, nie zrobilas nic zlego i nie daj sobie wmowic, ze brak dziewictwa to niemoralna rzecz :)

Gość ohoho.... on i tak cie zostawi
jak tylko znajdzie dziewice, to rzuci używane badziewie :-O

Mężczyźni nie lubią być tymi drugimi...Mój kochany wie, że był tym pierwszym jesli chodzi o seks ale nie może pogodzić się z myślą, że przed nim był ktoś inny kto mnie tulił, całował, pieścił - nienawidzi swoich poprzedników, za to że w ogóle chodzą po tym świecie :-) Tak to już jest z tymi naszymi ukochanymi, ale myślę, że to w żadnym wypadku nie jest motyw do odejścia od ciebie. Jeśli kocha naprawdę troszkę się posmuci, ale mu przejdzie i wszystko będzie w porządku-nie martw się!!! A jeśli z tego powodu cię zostawi to poprostu nie jest wart twoich łez...

Gość Widzisz Madzia-lena Ciebie ...
... facet nie zostawi. Może być troszkę zazdrosny, ale nie zostawi Cię z powodu poprzedników, bo się szanowałaś. A to kurwiszcze co założyło ten temat, to każdy tylko wyrucha i zostawi, bo wie, że ta dziwka prędzej czy później da każdemu dupy :-O

Gość do tych wszystkich
którzy uważają, że założycielka tematu do kurwa. Jak długo należy czekać z tym pierwszym razem? aż do ślubu? Bo nigdy nie wiadomo, czy ten chłopak z którym jestem czy będę z nim do końca. Więc pewnie najlepiej czekać tak jak to Kościół nakazuje aż do ślubu. Ale chciałabym zobaczyć jak każdy z was pokolei czeka, aż mu sie dziewczyna odda. Kilka lat bez seksu? nie wierze, że byście to przetrwali. Na bank byście zdradzali na prawo i lewo albo od razu zerwali z dziewczyną bo byście mówili, że cnotka. Sami nie wiecie czego chcecie! Myślicie że facetom wszystko wolno a kobiety nie mogą nic? DEBILE z was i tyle!!!! Żeby nie było sama jestem dziewicą mimo,że mam 20 lat. Ale napewno nie będę się przejmować facetem dla którego liczy się tylko kawałek błony w moim ciele.

Gość Wy i tak jesteście dla nas ...
... tylko mobilnymi pokrowcami na kutasa :classic_cool: A my wolimy pokrowce nowe i zafoliowane, a nie używane i zjechane :classic_cool:🖐️

Gość zjechany pokrowiec
Tylko jeszcze oprócz tego,że nowe i nieużywane mamy być super doświadczone,seksowne,i oczywiście doprowadzić cię do orgazmu w 15 sekund??? D U P E K !

Gość POSłUCHAJ GłOSU MEGO.....
Hej autorko!: Nie przejmój sie tymi debilami bo to w 99% napalone prawiczki którym nie wychodzi!!! Mam 22 lata uprawiałem seks z paroma kobietami, obecnie jestem dziewczyną która kocham. zanim był nasz pierwszy raz zapytałem ją robiła to już z kimś (jest o demnie 5 lat młodza) straciła dziewictwo w wieku 15 lat z 17 letnim chłopakiem którego kochała i robiła to z nim przez rok trwania związku, gdy mi to powiedzieła to we mnie trochę zagotowało, bo nie spodziewałem sie że w tym wieku będzie to miała za sobą tym bardziej ze jej słodka i niewnna uroda na nic nie wskazywała, z jednej strony stwierdziłem że skoro jest ze mną i mnie kocha to może nawet dobrze ze miała kogoś przedemną bo jest pewność ze nie będzie zachodziła w głowę jak to jest z innymi facetami, a czesto laski co długo chodzą z facetem który je rozdziewiczył po pewnym czasie są poddatne na ciekawość spróbowania czegoś nowego, nie potrafią zyć ze swiadomoscia ze nie mają pojęcia jak to jest z kimś innym.( oczywiście nie jest to regułą) TAK żE TWOJ KOLEś POWINIEN WIDZIEć TEż W TYM DOBRE STRONY BO NIEMA ZłEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZłO. POROZMAWIAJ Z NIM A BęDZIE WSZYSTKO DOBRZE POZDRAWIAM, TYCH PIERDOLONYCH PRAWICZKóW NIE CHCE TU KURWA WIDZIEć NIECH IDą ZBIć KONIA

On nie widzi dobrych stron. Twierdzi że wolałby abym zdradziła go raz z ciekawości niż straciła cnotę z innym,

Gość bo nie ma żadnych dobrych
stron

Gość no pieknie no
przeczytaj watek seks jest zbyt fajny :) tam gosciu mowi tak kobieta musi byc dziewica, bo jak nie bedzie to o kim bedzie myslala podczas stosunku? tak twierdzi tylko zona dziewica bedzie sie kochala z mezem i o nium myslala, nic nie wspominal o tym, ze zona bedzie myslala o kims innym bo niby nie miala przed soba partnerow wiec to nie prawda jest, zadna dziewica nie zastanawia sie jakby to bylo z innym niedziewice za to podczas seksu porownoja nastepnego kochanka do poprzedniego ze to robila tak a nie tak ze tamten robil lepiej to tamto itd

Gość Niewiadomo czy dziewica
będzie zdradzać po ślubie czy nie, ale ten chłopak Martuniu Ciebie to napewno przy każdej okazji. Bo niby dlaczego miałby odmawiać sobie przyjemności

Gość posłuchaj głosu mego
myślicie że dziewice są wierniejsze od "niedziewic"???

Gość do bezmozgich kretynow
ale wy jestescie pieprznięci!!!!jak facet ma wiele przygod za soba to jest kasanowa a jaj kobieta tio od razu ku**** dajcie spokoj dziewczynie!!!Bezmozgi!!!!!! a ty martuniu poszukaj sobie lepszego ktory bedzie cie kochal taka jaka jestes!!!

Gość prawiczki zasluguja na dziewic
e nie na uzywane

Gość HSPPH
jak czytam te komentarze to mnie szlag trafia....no i co że nie jesteś dziewicą też masz problem...o ja jego, a ten Twój zioom to jakiś nienormalny że nie trybi ?? a taa ma 22 lata i sie jeszcze mu tłumaczy a po kiego grzyba?? to jest twoja sprawa..."przykro mu się zrobiło"-bo mu ego złamałaś , bo myślał że będzie pierwszy?? a co tylko sex w związku się liczy?? a to że nie jesteś dziewicą to wcale źle o Tobie nie świadczy... człowiek dokonuje wielu wyborów, czasem dobrych czasem złych....a ten frajer to powinien Cię zrozumieć...ja bym miala wyjebane w tego olambika.

wielbiciele dziewic powinni, bardzo uwaznie przygladac sie dziewczynom. Te pryszczate i z tradzikiem na pysku to napewno dziewice, a ty Martunia kopnij tego palanta w jaja, by mu rozum przemiescil sie do glowy z kuutasa

Gość HSPPH
Przepraszam, ale musiałam się bronić... Ja straciłam dziewictwo z ziomalami z trzepaka w wieku 13 lat, do tego po pijanemu :-O Dlatego nie lubię czytać, że mężczyźni wolą dziewice 😭

Gość bez kitu dobry topic
podnosze