Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona strasznie

Wczoraj pękło moje serce, pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość zrozpaczona strasznie
Nie myślę już o niej! Jest mi obojętna! W końcu przegrała i poległa w tej walce! ...Chyba... OK, od teraz mój nick będzie AGA, a raczej *A*G*A*, bo ten pierwszy jest zajęty. Tylko myślę, ze nie będziecie mnie myliły i zapamiętacie, że to wciąż ja...zrozpaczona strasznie...

Gość Do ......... ysl
OOOOOOOOO to było do tej małolaty---- ERA_RENIFERA --- Nie ma co robic i znalazła sobie zabawę wymyslac tematy ... Mam alergię na takich małolatów TO FORUM DLA KOBIET

Gość ysl
Pewnie, ze sie nikomu nie pomyli ;) A ta jedza przegrala, bo sama jest przegrana. Jak sie probuje budowac swoje szczescie na cudzym szczesciu, to sie nie wygrywa na dluzsza mete :) Poza tym mogla sie z tym liczyc, ze moze byc tylko na chwile. A Ty bierz mezusia w obroty ( na tyle , na ile mozesz) ;) i mu pokaz jaka ma ognista babke w domu. Niech wie co ma do stracenia, jak nie zmadrzeje :) Milo, ze dolaczyl tu mezczyzna :))) Pozdrawiam wszystkich

Gość ysl
OOOOOOOOOOO w takim razie przepraszam :)

ysl---> jestem! oto nowa JA! Troszkę odmieniona, podbudowana, jakby...spokojniejsza. Hmmm. dziś jak wrócę do domu (bardzo późno), to myślę, że przydadzą się te \"obroty\" ;)

wyczytalam cos o ponczoszkach samonosnych.my kobiety to jestesmy :).zimno,wiatr szaleje a ty prawie z gola dupka idziesz ulala. 👄

aaaaa....wybieram się do koleżanki, do miasta odległego o jakieś 50 km, na pogaduchy jadę. A co! Zaraz po pracy jadę, ale...nie wiem o której wrócę :P. Mąż jest zazdrosny! Miał pretensje! Ale ja sie nie dam zamknąć w domu, o nie! Już nigdy!

nieeeeee, w pończochach paradowałam rano po domu a później...założyłam na nie spodnie! ;)

Gość ysl
Hehe jak w seksmisji - usmialam sie :) Niech bedzie zazdrosny, niech sie pomeczy troszke hihi Sam tego chcial ;p Ja dochodze do wniosku, ze wiekszosc facetow (nie generalizuje) jak ma u swego boku kobiete, ktorej uczuc i "swietosci" moga byc pewni, to przestaja walczyc, ale jak sie pojawia jakies male ziarenko niepewnosci, to zaczynaja swirowac :) A z reszta to oni maja jakies wygorowane wymagania. Jak brzydka zle, bo ogladaja sie za ladnymi; jak ladna - zle bo jeszcze moze sie rozgldac za innym; za gruba -zle, za chuda-zle, a jak sie trafi taka pomiedzy, to tez sie znajdzie cos co nie pasuje. Normalnie oszalec mozna ;) Moj misio poki co jest istny ideal, ale krotko sie znamy, wiec pewnie jeszcze pokaze swoje drugie "ja". Pozdrawiam Udanego wieczoru Agus :)

hahahahahaha, no tak! Im zawsze będzie źle! Znajdzie się choćby drobiazg, będą tak szukać aż znajdą...Mój mąż też nieraz próbował się czegoś przyczepić, ale ja nawet nie komentowałam, wiedziałam bowiem, ze to z czystej zazdrości. Bo widzisz, to taki typ, o swoje (czyli mnie) jest zazdrosny i broń Boże, żeby ktoś nie tknął, a sam robi co mu się podoba! Ale sprawiedliwość! Dzięki za \"miłego wieczoru\"! Z całą pewnością będzie miły, bo juz sama świadomość tego, że wyrwę się z domu bardzo mi pomaga i dlatego dziś czuję się lepiej. Póki co jeszcze jestem, więc pogadajmy dziewczynki. Pozdrawiam.

dziewczyny ratunku ratunku drogie kolezanki moj facet straszy mnie (sa to zarty) ze wejdzie na kafe w moje tematy i zobaczy co my tak piszemy. :) i sobie doradzamy i ze juz wie z kad ja taka madra jestem.;-) ja nie chce :) ]

Gość ysl
Drogie panie naszym facetom wstep wzbroniony, a obcy to co innego :))) Trzeba miec w koncu ta odrobine prywatnosci, a jak sa tacy ciekawscy, to niech sobie swoje kaciki wsparcia i porad pozakladaja :) Pozdrawiam cieplo

Witam wszystkich! O nie, co to to nie! \"Nasi\" faceci nie mają tu wstępu, będziemy bronić naszej prywatności! \"Obcy\" faceci są za to mile widziani, jeżeli wnoszą do tematu coś sensownego! Tak wogóle to jest nasza \"piaskownica\" i \"nasze zabawki\". Jak ktos będzie chciał nam to zabrać, zaczniemy się mocno bronić. Wszystkie, co do jednej, solidarnie! A co! Bo właśnie tu możemy się pożalić, wypłakać, pocieszyć nawzajem, a nasz facet nie musi widzieć tych słabości! A to, ze stajemy się silniejsze, to inna para butów. Nie muszą wiedzieć gdzie te siłę nabywamy. ysl dobrze mówi, niech sobie zakładają własne kąciki porad i wsparcia, a jak juz je będą mieli, zapewne nam nie pozwolą zaglądać! Pozdrawiam. P.S. Dziś się czuję lepiej!! Ten wyjazd dobrze mi zrobił. Muszę tak częściej! ;)

Gość Aga nie radze ...
wtajemniczacznajomych, rodzine w wasze osobiste sprawy ... to nie jest dobre

Gość Ten twój to ciekawski
facet, weź i zlikwiduj "Historię" ha ha ha

Ale ja nie wtajemniczam nikogo oprócz obecnych tu (anonimowych) osób. Rodzina i znajomi nic nie wiedzą, z nikim o tym nie rozmawiam. Nie chcę nikogo martwić i obciążać swoimi problemami.

Weekend przyszedł, a tu straszna cisza :( Hej kobietki, jest tu któraś???

Cześć ! Witam po weekendzie. Ja piszę z pracy, więc kiedy mam wole, zapada cisza. Szkoda tylko, ze tak mało się odzywacie dziewczynki, bo chętnie rozpoczęłabym tydzień od poczytania sobie Waszych wiadomości. Ale nic, widzę, że przynajmniej Patycja i ysl nie opuszczają mnie. Dzięki dziewczyny! Piszcie co u Was słychać. Pozdrawiam.

dlaczego nazywasz uparcie mężem swojego konkubenta? :O

MNE-----> bo to jest mój mąż! Skoro tak trudno Ci to zrozumieć, to nie pytaj po raz kolejny, bo szkoda czasu na tłumaczenie! Już kilka osób w tym temacie wyjaśniało Ci, a Ty nadal nie łapiesz! Proszę nie rób z siebie ograniczonego człowieka. Pozdrawiam.

Gość tigra.
no Aguniu ja o Tobie nie zapomniałam .... co to ma by z tym konkubentem ? co z tym kimś nie umie czytać ?

Wpadłam na chwilę tylko, żeby podzielić się wiadomością z ostatniej chwili...on znów to zrobił! To koniec! Kolejnej szansy nie będzie! Piszę i ryczę, ryczę, ryczę...jeszcze raz ryczę! Wypaliła się we mnie ostatnia iskierka! Piękny dostałam prezent na Święta, będę pamiętała do końca życia...

aaaa, PATRYCJA, ysl....chyba powrót do starego nicka \"zrozpaczona strasznie\"!!! No cóż, nie pisane jest mi szczęście

Gość Co zrobił
Chyba nie spotkał się z tym urwiskiem

Gość zulka31
aga, co zrobil? spotkali sie? jak sie dowiedzialas? co za porazka

Gość patrycja37.
lo matko o co chodzi?co ty piszesz?