Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam takie pytanie

Dziewczyny...kłucie w podbrzuszu brak miesiączki

Polecane posty

Gość Mam takie pytanie

Ide dzis do ginekologa, gdyż miesiączka spóźnia się juz pnad 2 tygodnie. Testy ciązowe wyszły negatywnie. Kłuje mnie w podbrzuszu czasami i z tyłu plecy....gdy sie załatwaim często wylatuje biały śluz w większej ilość....ale nie jest jakiś podejrzany....czy wiecie co może być powodem zatrzymania miesiączki??? Troszkę sie denerwuje, bo skoro to nie ciąża..... Czy któras z Was miała takie objawy? Moje cykle zazwyczaj są nieregularne, ale wahania sią 2-4 dniowe, a nie tak wielkie...

Gość Mam takie pytanie
żadna nie miałą nigdy takich objawów? :(

Gość ale o objawy czego pytasz
??? Ciąży, choroby, braku miesiączki ? Dla mnie to co napisałas może oznaczać np. infekcję dróg rodnych

Gość Mam takie pytanie
choroby, bo ciąże wykluczyły testy..... teraz strasznie się boje, chyba zbyt wiele tematów tu przeczytałam

Gość Mam takie pytanie
wiem, bo strasznie się zdenerwowałam czytając o zaburzeniach hormonalnych, infekcjach i o tym, że lekarz nie zawsze dobrze zdiagnozuje.

Gość Mam takie pytanie
zapomnialam dodać, że mam też podwyżsozną temp.

Gość Mam takie pytanie
:o

Gość Mam takie pytanie
testy ją wykluczyły, małe prawdopodobieństwo zajścia było... Denerwuje się i nie wiem czy zwykły wymaz wystarczy, czy potrzebne będą inne badania, jeśli lekarz nic nie zasugeruje to powinnam poprosić?

Gość a co to za śluz
może jakiś torbiel....

Gość Mam takie pytanie
taki wodnisty biały, nie ma żadnego podejrzanego zapachu

Gość kurcze ja tez tak mam
tu chyba nikt Ci nie pomoze, nie denerwuj się bedzie dobrze

Gość Mam takie pytanie
bylam u ginekologa powiedzial ze pecherzyka nie widac ale szyjka jest obizona co znaczy ze bedzie meisaczka albo ciaza. Dostalam Luteine i jakis antybiotyk oraz czopki, bo mowilam ze mnie kluje w jajnikach. Wynik wymazu za 2 tyg. co o tym myslicie? Nie dostaalm skeirowania na inne badania

Gość Mam takie pytanie
czy nikt nie ma pojecia, w sumie dowiedzialam, sie ze wsyztsko w porzadku, po usg jajnikow...ale ciagle sie niepokoje, badanie odbylo sie dosc szybko

Gość Mam takie pytanie
wiesz ja się ciązy nie boje, ale myślę ze należy zaufac lekarce, w sumie zapisała mi Luteina, ale powiedziała że ciązy nie można wykluczyć, choc robiłam test, który wyszedł negatywnie, więc małe jest prawdopodobienstwo.... Boje sie jednak leków...bo jesli była by ewentualnosc ze ejstem....to Luteine moge zażywac, ale na innych jets napisane ze nie nalezy stosowac w ciazy....mam jakies czopki i antybiotyk.....

Gość Mam takie pytanie
kurcze :O

Gość Mam takie pytanie
nie rozumiem jesczez dlaczego tyle lekow skoro wsyztsko niby bylo ok, zapobiegawczo???? Luteina ok....ale po co antybiotyk, tylko dlatego, że powiedziałam że mnie boli czasem kłuje...?? Dziewczyny.... naprawde ejstem panikara.....

Gość Mam takie pytanie
nie rozumiem jesczez dlaczego tyle lekow skoro wsyztsko niby bylo ok, zapobiegawczo???? Luteina ok....ale po co antybiotyk, tylko dlatego, że powiedziałam że mnie boli czasem kłuje...?? Dziewczyny.... naprawde ejstem panikara.....

Gość Mam takie pytanie
przepraszam za literowki i bledy, pisałam szybko

Gość Mam takie pytanie
Byłam 2 dni temu u ginekologa, lekarz nie stwierdził nic podejrzanego zapisal Luteine na wywołanie i leki pomocnicze w zapaleniach w tym antybiotyk Amoksiklav..wynik wymazu będzie za 2 tyg., do tej pory miałam mleczny sluz taki jak zazwyczaj przed okresem, był całkiem naturalny. A przed chwilą na papierze dostrzegłam takie grudki w nim...coś jak właśnie tu piszecie...serowate.....i teraz obawiam się że to grzybica... co robić, nie ma swędzenia może lekkie pieczenie...

Gość Mam takie pytanie
czy ta infekcja mogła spowodować zatrzymane miesiączki...i mieć podobne obwy do ciąży? a może jescze coś gorszego dzieje się w moim organiźmie..musze czekać na wyniki :o

Gość kristika
tu Ci nikt nie udzieli odpowiedzi, sama nie ejstes pewna czy to grzybica wiec trudno powiedziec jak leczyc a 2 tyg to duzo do wynikow

Witam was... ostatni okres mialam 25 Lipca..( Okres mam praktycznie zawsze regularny) Wspolzylam z chlopakiem w dni plodne , bardzo chcemy miec dzidziusia... Okres spoznia Mi sie dwa dni.. mam teraz bardzo nabrzmiale sutki.. Piersi ogolnie bola Mnie troszekne co zazwyczaj bola Mnie bardzo ze nie moge ich dotkac przed okresem. Bole jajnikow miewam pare dni przed okresem wtedy juz wiem ze okres sie zbliza... ale teraz nie mam boli tylko dzis kuja mnie jajniki... mysle ze to jajniki!? najbardziej to odczowam jak wciagam bruch lub sie wysilam a nawet jak nacisne to kuja.. do tego jestem ostatnio bardzo spiaca.. najchetniej spalabym caly dzien i noc.. a co Mnie najbardziej nie pokoji to to, ze miewam swedzenie pochwy... raz juz kiedys tak mialam przed samym okresem ale zaraz jak dostalam okres to Mi to swedzenie minelo... teraz tez juz z dnia na dzien jest lepiej ale jeszcze troche swedzi.. nie wiem co to jest? I od jakis 2 tygodni bardzo duzo jem.. przytylam 5 kilo.. Poprosilabym o szybko odpowiedz.

Gość szczerze, jeśli
swędzenie to objaw grzybicy a nie ciąży.

Ale od czego to moze byc... ? Tak jak juz powiedzialam.. kiedy stez tak mialam przed okresem i jak mi sie okres pojawil to mi przeszlo..

Gość khfdeesdfc5
Zrobcie te cholernr BetaHCG. Przynajmniej ciaze wykluczycie..albo potwierdzicie. Autorko topoku nie bierz antybiotyku zanim nie zrobisz testu krwi.

Gość szczerze, jeśli
a skąd ktoś poza lekarzem ma wiedzieć czego to objawy, zastanów się?? I nie pisz że może inni tak mieli bo to że inni tak mieli i to były objawy ciąży nie znaczy absolutnie że u ciebie będzie tak samo. W skrócie: -chcesz wiedzieć czy to ciaża -test lub beta, -czego objawami jeszcze to może być -lekarz. Kropka.

Gość szczerze, jeśli
a swędzenie pewnie przeszło w trakcie okresu bo krew wypłukała część grzybów i objawy ustąpiły. Teraz masz nawrót.