Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam takie pytanie

Dziewczyny...kłucie w podbrzuszu brak miesiączki

Polecane posty

Gość khfdeesdfc5
Jesli mieszkasz w wiekszym miescie to bete zrobisz dzis a wynik jutro badz jeszcze dzis wieczorem.

Nie wiem tylko czy tyle wytrzymam.. :-/ a test jak bym chciala juz dzis zrobic to nie za bardzo co ? najlepiej zrobic rano prawda?

Gość szczerze, jeśli
nie absolutnie nic nie rób -wzorem wielu osób na kafe niepewnych ciąży. Możesz w zamian za to założyć jeszcze kilka tematów dot. tych objawów z pytaniem czy to ciąża. ;)

Gość szczerze, jeśli
to nie było wredne tylko żartuję sobie. Czytając tak wiele postów o podobnej treści czasem człowiek już tylko w stronę żartów idzie. Bo co masz robić już ci odpowiedziano. Wszystkie objawy są względne i mogą oznaczać cokolwiek. Chcesz wiedzieć co robisz to ci napisałam wcześniej. I wyluzuj bo strasznie się rzucasz.

Moze i sie rzucam ale to wazna sprawa.. Ale w tym kiedy mam najlepiej zrobic test rano czy moge nawet zaraz to mozecie Mi poradzic mysle?

Gość szczerze, jeśli
zalecany jest test z rana ponieważ wówczas w moczu jest największe stężenie gonadotropiny. W późniejszej ciąży test można robić o dowolnej porze dnia gdyż poziom hcg jest tak duży że test wykrywa go zawsze. Kup dziś test i zrób go z pierwszego porannego moczu jutro.

Gość khfdeesdfc5
Wczasie ciazy bardzo łatwo zlapac jakies zapalenie pecherza czy grzybka. Jesli masz wakacje to spróbuj wybrac sie jak najszybciej do lekarza.

Gość szczerze, jeśli
moze wykazać ale nie masz pewności że tak będzie. Czasem do zapłodnienia może dojsć późńiej niż wynikałoby to z cyklu i wówczas jest zbyt mało hcg więc test go nie wykaże. Zrób test z rana (staraj się dziś za dużo nie pić płynów żeby moczu nie rozwodnić). A później możesz wybrać się na betę -tu już pora dnia jest obojętna,

Nie wiem czy test tak szybko wykaze.. Dni plodne mialam gdzies tak 11,12,13 sierpien. i teraz to byl minol tydzien.. nie wiem czy to nie za szybko.. ale mysle ze jak bym miala byc w ciazy to okres sie nie pojawi... mam zazwyczaj regularny okres... przedwczoraj i dzis zauwazylam ze mam male brazowe plamienie.. brzuch mnie nie boli tylko caly czas trzyma mnie taki skurcz, klucie jajnikow.. najbardziej jak wciagam brzuch... chyba bede jeszcze czekac..

Gość gość
Cześć dziewczyny , 3 miesiace temu nie dostalam okresu , w nastepnym miesiacu okres sie pojawil , ale teraz znowu go brak , do tego mam wdety brzuch ,kłucia w brzuchu jakies dziwne nastroje ... jestem za granica , nie mam mozliwosci pujścia do gina . czy to moze byc ciaza ?

Gość Kasia1204
Cześć dziewczyny. Pomóżcie okres spóźnia Mi sie 4 dni co bardzo Mnie dziwi bo zawsze mam regularnie..odpuwam tylko lekkie kłucie brzucha i do tego dochodzi taki kleisty żółtawy śluz. Co to może oznaczać? Z góry dziekuje za odpowiedzi