Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka bułka

odwiedziny noworodka

Polecane posty

Gość słodka bułka

Dziewczyny, mam pytanie: moja koleznaka urodziła 5 dni temu dziecko i zaprasza mnie do siebie w odwiedziny. Bardzo chce się z nia spotkac i zobaczyc jej synka, ale jestem w ciąży i zastanaowiam się czy isnieje jakiekolwiek ryzyko zarażenia się jakąą chorobą /np. zkaźną/ od takiego małego dziecka?

Gość co za pierdoły
to chyba na odwrót co? Szybciej ty zarazisz dziecko

słodko bułko :) jaka choroba ? no cos TY wymysliła ? :) nie ma takiej szansy ...jezeli dziewczyna Ciebie zaprasza to idz .... to predzej TY mozesz takiego malucha zarazic chocby przeziebieniem ...niz Ono Ciebie choroba zakazna :O pzdr

preciez \"cudze bachory\" sa zarazliwe dla wlasnych fasolisuniunieczek... nie nauczylyscie sie jeszcze podstaw kafe? ;)

Jeżeli dziewczyna ma obawy, to czemu jej nie pomóc ;) Od noworodka nie można się NICZYM zarazić. Bardziej można się obawiać w drugą stronę - ja z pierwszym dzieckiem nie zapraszałam nikogo, oprócz babć (z oporami) własnie z obawy przed infekcjami. Ale można przecież spotkać się na spacerze - dziecko śpi w wózku, świeże powietrze, można pogadać spokojnie a i Tobie się przyda spacer :)