Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hollywood star

Przestancie sciemniac ze po ciazy sie brzydnie

Polecane posty

Jak ktos wyglada niewyjsciowo, to po ciazy tez tak bedzie wygladal. Jak ktos jest atrakcyjny, to po ciazy tez bedzie atrakcyjny. A sciema, ze ciaza = koniec urody to wymysl glupiego plebsu. Nie dajcie sobie wmowic. Plebs won.

Gość maliszenka
Prawda! Ja po ciąży nawet zyskałam, mam lepsza figure i znikły mi pryszcze.

Gość Ewelina S.
Wlasciwie to nie mozna uogolniac w zadna strone. Ciaza roznie wplywa na organizm, zalezy od kobiety. Ja wygladam tak samo jak przed. Nie widac roznicy. Nie bede wiec pisac o sobie. Ale mam 2 kuzynki w podobnym wieku i o podobnej urodzie i obiektywnie moge powiedziec, ze jedna z nich wypiekniala po ciazy, co wszyscy jej mowia (lepsza cera, wlosy po okresie wypadania sa teraz znowu geste i lsniace, dlugie, figurka szczuplejsza niz przed, wyglada jak modelka) i mam druga, ktora zawsze miala swietna cere i figure, ale po ciazy (juz prawie 3 lata) nadal walczy z tradzikiem, ktorego nigdy wczesniej nie miala, nadal nie moze zrzucic nadprogramowych 7 kg mimo cwiczen i diet. Doddam, ze pierwsza kuzynka nie chodzila nigdy na silownie, schudla poprzez karmienie piersia i tylko robila brzuszki w domu (brzuch ma piekny), natomiast druga kuzynka mimo cwiczen na silowni nie chudnie. Tak wiec nie zawsze ta, ktora bardziej sie wysila, lepiej wyglada...

Gość a ja wyładniałam
:):):)