Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwica czy depresja

wszystko mnie wkurza

Polecane posty

wkurzaja mnie na forum te obrzydliwe komentarze i wyzwiska. Wkurzaja mnie śmierdzący faceci co na przystanku palą, wkurza mnie stara baba co sie gramoli do autobusu- stara beka sto kilowa....chetnie bym ja kopneła w tyłek na przyspieszenie. Wkurza mnie jak ktos na mnie patrzy - co sie tak gapisz chcesz w ryj.zjestem taka zmęczona , przestraszona...a i szef mnie wkurza, znów coś chce stary dziad.....czego znów chcesz.....:O o i jeszcze baba sie pcha i chce udowodnic ze była pierwesza......niech się wypcha.Ja byłam pierwsza. I znów stos garnków w kuchni i skąd to sie wzieło skoro jestem w pracy? i znów mojemu chłopu z jejek zasmierdziało i kaze mi lizac a jak lizac jak smierdzi? won do łazienki wszystko mnie wkurza, nawet głos leny z Na dobre i na złe..... i kozuchowska bo wygląda z tymi ustami w kreskę jak pajacyk..:O

Gość gazebo
Ja na przystanka zazwyczaj widze palące kobiety a nie mężczyzn. Mnie wkurza coś zupelnie innego Chamstwo na drogach, kórtki dzień i zbyt długa noc i wkurza mnie że ten czas tak szybko zapierdala

Gość no to chyba najwyższy czas
zacząć intensywną terapię. A co ty sobie wyobrażasz, co ? Że lepsza jesteś ? Też będziesz kiedyś stara, fiołakmi cały czas nie pachniesz zwłaszcza jak gówno z sibie wykichasz...jesteś takim samym marnym szarym prochem jak wszyscy dookoła ciebie. I niech lepiej to cię wkurza. Bo to w tobie jest problem.

tez tak mam, szczegolnie wkurzaja mnie babska co sie pchaja do tramwaju i przepychaja najbardziej gdy mam plecak, wtedy dostaja szewskiej pasjii i sie podwojme chamsko pchaja, wkurzaja sie zule ktorzy smiedza, tearz sie bedzie robilo zimniej i coraz wiecej ich bedzie w tramwajach i na przystankach, nie znosze jak czytam gazete na przystnaku a ktos przechodza traca ja i sie zgina i wytraca mnie to z rownowagi, dzis tak mialam :(

Gość hendra
OKRES WAM SIĘ ZBLIŻA :D

Gość plcaki zdjąć
ale w autobusie nie powinno stac się z plecakiem bo wtedy jest mniej miejsca.nalezy go zdjąc i postawic w nogach wtedy jest luz. az dziwne ze o tym nie wiesz. Masz tak wielki plecak i szturchasz nim innych zauwaz. Zdejmij go i postaw a zobaczysz jaki luz bedzie.

Gość pierestrojka
Mnie tez wszystko denerwuje. Probuje z tym walczyc, niestety marne rezultaty.

a gdzie jest tak napisane?wiesz czytalam wiele razy savoir vivre i nic tam takiego nie znalazlam:/

Gość FanFanTulipan
a mnie denerwuje ze co sekunde dwie ginie na swiecie dziecko... z glodu... bite... zamordowane... zostawione a nie drobne niedogodnosci dnia codziennego ktore tak czy siak je urozmaicaja ...

Gość hgh
jak Cie cos denerwuje to zwroc uwage a jak Ci odwagi brak sie zamknij i siedz cicho i w zyciu i na forum :)

o mnie podobnie, tylko jesli ginie zwierze, jakiekolwiek, a najbardziej jesli ginie z rak czlowieka:(

Gość plcaki zdjąć
moze nigdzie nie pisze ale wystarczy się domysleć. pomysl plecak to jak dodatkowa osoba a na dole luz. więc plecak daj pod nogi i wtedy ludziom bedzie lżej tam wyżej .

Ja Osobiscie ostatnio zwrocilem uwage pewnej otylej damie ze traci z lekka zepsuta ryba i moczem. Zaczela cos mamrotac pod nosem i poszla na drugi koniec autobusu za co jej jeszcze podziekowalem :-)

No nie alez taka damulka blond pieknosc na szpilka z wielkim tobolem na plecach jak wielblad ... niezdarnie gramolaca sie do autobusu czy innego srodka lokomocji jest najwazniejsza. Ja takie osobiscie blokuje zeby je drzwi przycinaly ;-) ile zabawy wtedy i halasu.

Gość a ja zdejmuję
ja popieram to z plecakami. Tyle gówniarzy stoi z wielkimi plecakami na plecach i juz nie da się stac bo mnie trącają. Zwróciłam uwage i juz zdjął. Odrazu luz. sama zdejmuje torebke tu niżej bo wiem ze tez trącam.

Gość pytająca zająca
kupcie sobie magnez z wit.B, poseksijcie z fajnym facetem i zrócie kąpiel...aha, ten fajny niech Wam zrobi masaż....a potem pomyślicie o reszcie tego co Was wkurza 🖐️ ...Wy jak ta baba z kawalu co przyszla do lekarza bo ją wszytsko wk.... :D

a najbardziej mnie wkurza moja praca kierowcy autobusu miejskiego :( zawsze chcialam prowadzic tiry wybrac sie w daleka trase a nie to co teraz monotonia.

Gość a ja zdejmuję
raz jade i patrze baba siedzi na na 3/4 całego siedzenia a na reszcie usadowiła reklamówki.Ale ona wielka i szeroka. a ja pytam - wolne tam? i wzieła te reklamówki i połozyła sobie na kolanda i nic nie widziała bo raczej na brzuchu te reklamówki jej stały:D a ja się wcisnełam .A co. raz siedze i jedna gruba tez siedzi i widze ze na moją częśc posladkiem cisnie się. A do mnie mówi- posunie sie pani- a ja jej- ja siedze na swojej połowi eto pani wchodzi na moją. i zaknneła się. ciasno było.

Gość a ja zdejmuję
przychodzi baba do lekarza i mówi ze ją wszystko wkurwia.i to ja wkurwia i tamto ją wkurwia, a nawet tamto ją tez wkurwia. No i lekarz mówi- no to zaraz pania tu wylecze. Rozkraczył jej nogi wsadza w nią penisa i sie powoli rusza , wsadza wyjmuje, wsadza wyjmuje......wsadza i wyjmuje....a baba: niechrze pan się doktor zdecyduje wreszcie czy wsadza czy wyjmuje bo juz mnie to wkurwia:D

Gość luxlux
mam to samo . Nawet jeszcze bardziej:( i co teraz mam robić?:P

Gość wiolkuska
tak mnie wkurwiło wczoraj ze się wydarłam na mojego ukochanego. jak jestem głodna lub jak cos idzie nie po mojej mysli to jestem bardzo nieprzyjemna drazliwa i sie szybko moge z kims pokłócić.