Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalambyrion

rewelacja jestes jeszcze na tym forum??zgłos sie plisss

Polecane posty

Gość kalambyrion

Gość kalambyrion
mam pytanie do ciebie odnoscie twej cery i włosów..w jakim są stanie??

Gość kalambyrion
bo napisalas ze jesz codzien słonecznik dlatego mnie to tak interesuje ...czy on ci pomaga??oto mi chodzi??ponoc to super rzeczna cere i włosy i paznokietki:)to prawda??jesli tak zaczne jesc chyba codzien:)

Gość ipsilon
z tego co wiem to rewelacja ma niską wage ale cery super i włosów raczej nie ma..chyba ze to nie ona pisala o tym na tej kafeterii:):):)

cere juz mam super znowu :) tradzik mialam od maja do pazdziernika a teraz jestem po peelingach i jest ok. znowu ladna buzka. wloski tez mam ladne ale chcialabym zeby byle mozniejsze bo zapuszczam. no i problem z przetluszczaniem ale to norma jak codziennie sie myje. :) a slonecznik jem od niedawna wiec jeszcze chyba nie widac efektow za bardzo. jedyne co zauwazylam, ze po peelingach, ktore bardzo wysuszaja skore. mniej sie ona luszczy jak sie je slonecznik.

Gość kaloooor
slonecznk cos daje??Pierwsze słysze??on tylko raczej tuczy:(:(

Ziarno słonecznika zawiera wiele składników pożądanych dla właściwego funkcjonowania organizmu. Jest bogate w potas, żelazo, magnez, proteiny, wielo-nienasycone kwasy tłuszczowe i witaminę E. Nie zawiera natomiast cholesterolu. Obecny w słoneczniku cynk poprawia pamięć i koncentrację. Witamina E rozszerza naczynia krwionośne i hamuje krzepnięcie krwi.