Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f_i_s_h

Przewodnik Bogini Seksu

Polecane posty

Gość f_i_s_h

Zbliżają się urodziny mojej przyjaciólki... Wpadłam na pomysł podarowania jej własnoręcznie zrobionego "Przewodnika Boginii Seksu". Planuję zamieścić tam działy m.in. o pozycjach, seksownej bieliźnie, kosmetykach do pielęgnacji ciała, scenach filmowych z których może brać przykład, muzyce do miłosnych uniesień, seks- trikach + niektóre info z raportu o seksie ze strony Durexa. (Każde info urozmaic własnymi komentarzami w kierunku przyjaciółki :P) Bazuje na wycinkach i artykułach z Cosmo, Glamour i innych kobiecych pism... Może podrzucicie mi kilka pomysłów, które mogłabym tam zamieścić? :) Mam niewiele czasu... Liczę na Wasze wsparcie :*

Gość idiotyczny prezent

Gość f_i_s_h
własnie niewiem dlatego pytam rozważam też kupno jej wibratora, co o tym sądzicie ???

Gość f_i_s_h
właśnie wtajemniczona nie jest miła tylko jednego faceta w życiu, nie zebym z niej szydziła ale ma bardzo małe powodzenie u facetów

Gość f_i_s_h
Odpwiedź z godziny 15:37 nie należała do autorki pytania! :/ Bardzo proszę o nie podszywanie się pod inne pseudo. Czy może poczuć się urażona? NIE! Ma duże poczucie humoru i wiem, że taki prezent spodoba się jej :D Zapomniałam dodać, że zamieszczę tam info o jej znaku zodiaku- erotyczny horoskop znaleziony w Internecie :)

Gość f_i_s_h
Proszę Cie... Daruj sobie i nie róbmy z tego komedii... Powyższa odpowiedź ponownie nie byłam moja :/

Gość f_i_s_h
To forum jest naprawdę dziwne Człowiek nic nie może napisać bo odrazu się ktoś podszyje i napisze jakąś głupote :(

Gość f_i_s_h
a na samym końcu zamierzam zamieścić zaproszenie do mojego kochanka - pana Rysia palacza z elektrociepłowni Siekierki.

Gość Pan Rysiek
f_i_s_h krępujesz mnie !!!!!!!! :D

jesli wiesz, że taki prezent jej nie urazi to myślę, że śmiało możesz brac się za realizacje pomysłu;) takie własnoręcznie robione prezenty są najfajniejsze i sprawiają ofiarowanemu ogromna radość;)

Gość Palacz z Siekierki
Pan Rysiek u nas już nie pracuje został zwolniony za robienie głupich prezentów innym pracownikom

Paranoja! Zarezerwowałam pseudonim i mam nadzieję, że nikt nie będzie bawił się w takie cyrki. Czekam na odpowiedzi, przydatne ;p

Gość Palacz z Siekierki
jeden prezent jaki dał pewnej pani nazywał sie bliźniaki!

Gość Pewna Pani
jakie tam bliźniaki !!! to były pięcioraczki !!!

Do bezzębnej_łachudry: Masz może jakieś pomysły? Co jeszcze mogę tam umieścić? :)

Gość bezzębna_łachudra_
dobra mineta

Hmmm... O tym niestety nic nie znalazłam w gazetach, a chyba brak mi umiejętności literackiej do barwnego opisu ;p A może znasz jakąś stronę www? :)

Szukam jeszcze informacji o uprawianiu miłości ze zwierzętami, niestety w gazetach znowu nic na ten temat :(

Fajnie, że nawet hasło potrafią złamać dla zabawy... Cudowne forum :(

... Chyba zajmę się psychologią, żeby zrozumieć, co kieruje ludźmi w takich zabawach... Bezzębna jak myślisz w jakiej kolejności to pozamieszczać?