Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moonia

Poród w Giżycku

Polecane posty

Witam Wszystkich!!! Już kiedys pytalam o porod w szpitalu w Giżycku, a teraz kiedy jestem już coraz blizej mam kolejne pytanie. Chodzi mi mianowiciw o to co potrzeba dla dziecka po porodzie. W innych szpitalach potrzebne są min. ubranka na kazdy dzień, pampersy, kosmetyki dla Dzidzi a co jest potrzebne w Giżycku. Pozdrawiam

Moonia w kazdym szpitalu musisz mieć swoją wyprawkę, nikt Ci nie da. Pozdrawiam z Giżycka:D kiedy rozwiązanie?

Gość a co to jest DZIDZI

Rozwiązanie w połowie stycznia ale wole byc przygotowana wczesniej. Nie wiadomo kiedy Dzidzia będzie chciala wyjść na swiat :)

Gość a co to jest DZIDZI
nadal nie nikt mi nie odpowiedzial na pytanie

Rozwiązania a może się pomylilam...chodzi mi o zapis w stopce \"przewidywany czas\" a teraz widze starasz się o Dzieciątko :) sorki za zamieszanie :)

Tak idzie mi 5 cykl i nici :( możesz mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa w Giżycku?

Tzn. ja nie jestem z Giżycka tylko z Kętrzyna a rodzić będę w Giżycku dlatego że chodzę w Kętrzynie do lekarza który pracuje w szpitalu w Giżycku a swoj gabinet ma w Kętrzynie. Muszę Ci powiedzieć że to jeden z lepszych lekarzy w Kętrzynie dodam ze pracuje rowniez w szpitalu w Olsztynie. Nie wiem czy mogę wymieniać jego nazwisko. Ale mysle ze nie masz sie co przejmować. Im bardziej bedziesz o tym myslala i sie na tym skupiala tym bedzie trudniej. Ja akurat nie mialam z tym problemu zaszlam w pierwszym cyklu...ale podeszlam do tego ze uśmiechem....uda sie to uda a jak nie to zawsze moze wyjdzie w kolejnym cyklu :)

tak, wlasnie o niego a bylas moze kiedys u niego. Może slyszlas jakies opinie na jego temat od jego pacjentek i porodzie w Giżycku.

Słyszałam same pozytywne opinie na jego temat, nie wiedziałam że pracuje w Giżycku. A nie ma gabinetu w Giżycku?

Nie, nie ma, wiem ze niektore kobitki przyjezdzaja do niego do Kętrzyna :)

Tak powadzi...ostatnio dzieki jego uporowi stwierdzono u mnie cukrzyce ciazowa. Najpierw dal mi skierowanie do poradni diabetologicznej w Kętrzynie. Mialam podwyzszony cukier. W Kętrzynie pani doktor stwierdzila ze nic mi nie jest i zebym powtorzyla badania.Kiedy powiedzialam mu o tym bez zastanowienia skierowal mnie do poradni do Olsztyna i rzeczywiscie okazalo sie ze mam cukrzyce. dostalam glutometr i dietke. I musze sie meczyc. Ogolnie jestem zadowolona z jego podejscia...moze troche dmucha na zimne...ale uwazam ze w przypadku ciązy to dobrze. A u mnie zawsze cos jest nie tak :( A moja kolezanka leczyla sie u niego kiedy miala problem z zajsciem. Tyle ze u niej to trwalo przeszlo rok. Dzis ma 3 letnia coreczke :)

Gość tez z gizycka
a co sądzicie o zarakowskiej??? ja co prawda nie rodzilam w gizycku,ale z gizycka pochodze a moze siwik??

Hej Giżyczczanki :D Ja teraz mieszkam w wawie. Rodziłam w Giżycku 13 miesięcy temu, po porodzie ubierają malucha w swoje ubranka, ale dobrze na drugi dzień mieć swoje. Pampersy i reszta też swoje, pozdrawiam:)