Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska cena nie jest zła

odkrylam najlepszy szampon na świecie..szok bo jest tani jak barszcz!!

Polecane posty

nie tylko ja uwazam go za cudo i dlatego jestem pewna ze jest najlepszy! do tej pory stosowalam najdrozsze szxampony(stac mnie bo mam swietna prace):) ale raz umylam nim jak bylam u kolezanki:) i szok... po tym szamponiemam włosy cudowne ..nigdy nei maialam takich jeszcze nawet po profesjonalnych szamponach od fryzjerki..

sorki ale sie spiesze ,zaraz wychodze wiec wybaczciemi bledy w pisaniu. chodzi o szampon TRZY ZIOŁA!!!

Gość jaki to szmpon

Gość ojojojo
Pewnie masz krótkie włosy...

mam włosy długie bardzo ...jest poprostu cudowny..oki dziewczynki musze leciec ..wpadne pozniej i powiem cos wiecej o tym szamponie..polecila mi go też moja wspaniala dermatolog ..wiec jej zaufalam i stosuje codziennie ..powiem tylko tyle ze odkad nim myje kazdy chwali moje włoski..ze slicznie sie ukladajai są lsniące..nie mam problemow z rozczesaniem zadnych po nim ..i nie nakladamodżywki nawet ..papa

Gość napisz tylko firmę ktora
go produkuje

Gość sciema
po co laska pisze o szamponiu tak go zachwlaa zaklada topik a zaraz w tym samym momencie nagle musi gdzies leciec:P:P:P:P

Gość tylko po co miałaby ściemniać
?

Gość klanytous
aż milo mi to przeczytać!! używam go od lat !!nic go nie pobija!!jest naj!!

ja to raczej widzę go w kioskach RUCHu i nigdy nie pomyślałabym, ze tak niepozornie wygladajacy szampon mógłby byc cudeńkiem

tani jest jak barszcz więc wypróbuję, a co mi szkodzi;)

Gość klanytous
szamponik ten ja kupuje w krakowie w zwyklym sklepie nawet:)jest boski!! każda osoba której ja go poleciłam do dzis mi dziekuje! ale nie próbujcie go jesli nie chcecie!! ja powiem szczerze , ze nigdy bym go nie użyla wczesniej ponieważ wydawal mi sie za tani właśnie i sądziłam ze to szajs jest.

teraz musze uzywac tanich szamponow, bo od pol roku pobieram zasilek dla bezrobotnych zwolnili mnie, bo nie chcialam ciagnac wora szefowi

Gość naprawde żenada
sądze ,że te podszywy z waszej strony za nieobecną autorke wątku są tragiczne!!!ile wy macie lat kobietki??

Gość dzień dobry wam kochane
.....no nareszcie doczekałam sie pochwaly tego szamponu.. ...tak rzadko jest tu mowa o takich tanich i polskich kosmetykach .. a szkoda .. ...uzywacie chemie bo ona kusi reklamami itd a takie polskie i superjakosciowo kosmetyki was nie interesują.. ......ja sądze ze ten szampon jest za tani jak na swojasuper jakośc.. włosy po nim slicznie pachną a pieni sie zajebiscie .

klanytous ta firma to trzy ziola?? czy on ma taka nazwe a jesli tak to kto go produkuje i gdzie mozna go kupic, np w rossmanie?? :)

Gość dzień dobry wam kochane
może jaj odpowiem:) firma jego t opollena savona i mozna go kupic chyba (choc nie wiem )w rossmanie albo w zwyklym sklepiku malym i kiosku ruchu jak niektórzy twierdza alej a w kiosku nie widzialam:)

rzeczywiscie jest taki skuteczny?? ladny ma zapach :)??

Gość ona ma 21 lat
popieram zalozycielke tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w 100%% to najlepszy szampon jakiego używalam. zmienialam szampony co miesiąc by sprawdzic który najleopszy./ chyba ze 30 uzywalam i t otych drogich samych ..gówno mi daly .. najpierw byly cudowne ale potem po wiecej ilosci myciach syf .zniszczyly mi włosy totalnie:( ten uzywam od 3 lat i tylko jemu jestem wierna, mój mąz i moje dzieci tęz go uwielbiają ! pozdrawiam

Gość rózyczko wróc
fiotomed jest ohydny i wcale nie rewelka..napalilam sie na niego juz dawno przez to forum i nie tylko ja..tragicznieplącze łeb i wysusza ..trzy ziola są natomiast swietne ..

Gość goudus
mi tez fitomed wysuszył wlosy, niemoglam ich rozczesac, a czy te trzy zioła nie wysuszają wlosow> i ktory z nich olecacie, bojest ich chyba ze 4

Gość trzy ziola są super
i nie wysuszają ..są 4 rodzaje ..zalezy jakie masz wlosy bo są do tłustych i suchych itd.. w porównaniu z szamponami familinym itd t ocudo.. najgorszy szampon to familijny jest wg mnie.. a ten sie super pieni..i jes twydajny i włosy po nim są bombowo sliczne.

Gość tylko po co miałaby sciemniać
a odżywki używacie? bo ja zawsze i nigdy nie byłam tak zadowolona z wyglądu swoich włosów jak właśnie poszamponie Fitomed do włosów suchych i normalnych, a z natury mam ładne, zdrowe i błyszczące włosy:) a szamponik ten podpasował mi też ze względu na większość natury w składzie niż chemii

Gość owsianka22
hmmm za taka cene to mozna kupic:) kurcze, pamietam ze kiedys jak bylam mlodsza to moja mama kupowala ten szampon na targu ale nie pamietam co i jak bo wtedy mylam wlosy tym co bylo a nie jakie byly moje potrzeby. a jakiej odzywki mozna uzywac po tym szamponie?

Gość ile kosztuje

Gość owsianka22
niecale 4 zl podaja na tej stronie

Gość jest super