Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiateczna goraczka

Kto kupuje prezenty świateczne w listopadzie?

Polecane posty

Gość swiateczna goraczka

Ja w tym roku własnie zamierzam, bo nie znosze latać w ostatniej chwili i kupować na chybił trafił. Nie mówiac już o skumulowanych wydatkach... :O

No my właśnie z tych samych powodów w najbliższą sobotę sie wybieramy na pierwsze zakupy...a co najdziwniejsze moj stroniący od zakupów mężczyzna(nawet w sklepie spożywczym się denerwuje) sam mi to wczoraj zaproponował!

Gość ja już od kilku lat tak kupuje

ja juz zaczelam kupowac prezenr=ty dla dzieciakow ;) chrzesnica ma jeszcze urodziny w grudniu porazka dla kieszeni

Gość zakupowo
pewnie, że zakupy lepiej zrobić wcześniej niż na ostatnią chwilę, gdy kolejki w sklepach, a kurierzy nie wyrabiają się z dostawą paczek. Lepiej więc pomyśleć o prezentach wcześniej i zamówić np taką klamkę. Przyda się w każdym domu, może więc być prezentem dla każdego: http://www.sklep.winkhaus.pl/artykul.aspx?i=000000000004933966&g=1&p=8&t=4

Gość koza rozbawiona
czasami wypatrzę coś na allegro ........może być to odjechany budzik dla śpiocha , replika broni dla porywczego , ciśnieniomerz dla dziadka , no i najważniejssze najdroższy prezent kupuje sobie i nikt nie wie kto mnie tak hojnie obdarował:))))