Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myth

Ja nie rozumieć TO

Polecane posty

Gość myth

Byla dziewczyna, ciagnie nas do siebie, glebokie spojrzenia w oczy, chec przebywania w swoim towarzystwie - to teraz, ponadto szczesliwe chwile razem, wspomnienia, bylem pierwszym chlopakiem, z ktorym miala tak bliskie kontakty cielesne. Rozstanie nastapilo w bardzo glupi sposob, z glupiej przyczyny, problemu, ktory dalo sie rozwiazac albo chociaz przeczekac. Pomim tego wszystkiego ona juz nie chce niczego zmieniac :/ Z jednej strony ja rozumiem, nowy chlopak, zaczyna z kim innym, ale z drugiej strony... ten magnes, ktory nas przyciaga, to uczucie kiedy jestesmy blisko siebie albo te glebokie spojrzenia w oczy i mimowolny usmiech... Nie potrafie sam tego wszystkiego zrozumiec...

no i co w związku z tym? czego nie potrafisz zrozumieć? może byłeś dla niej tylko chwilą.......

Gość myth
1,5 roczna chwila ;-P Nie rozumiem, bo uczucie sie nie skonczylo, nie jestesmy skloceni, nie stracilismy tego pozadania... wszystko jest tak jak bylo, z tym, ze ona jest z innym :/ I tego wlasnie nie rozumiem...

no to ją zapytaj czemu tak jest. A spotykacie się jeszcze ze sobą mimo, że ona jest innym?

a mnie dawno nie było, bo trochę poszalałam na sympatii:) no i tam poznałam kogoś bardzo interesującego........ a do tego zakochałam się ❤️ tak więc polecam Ci Stańczyku tam spróbować, może jakaś sympatia z Twoich okolic się znajdzie:) Pozdrawiam serdecznie 👄 słodko, pa!

Gość myth
Nie spotyka sie ze mna, ale mamy codzienny kontakt (szkoła).No tak mowi, ze miedzy nami to jzu sprawa zamknieta i nie chce juz teraz nic zmieniac :/ Jaka beznadzieja... a nadal nas do siebie ciagnie, maruje sie to wszystko :/

a jeśli chodzi o kolegę \"myth\" to cóż............ ja sama nie rozumiem tej Twojej byłej, bo skoro czujecie oboje to magnetyczne przyciąganie to po jaką cholerę poszła do innego?!

Gość myth
Dwa watki rozwinely sie w tym temacie :-P Poszla do innego, zerwalismy przed wakacjami, wiec przez cale wakacje sie nie widzielismy. Doslownie w ostatnim tygodniu wakacji zeszla sie z nim i od razu zaczeli ze soba byc. Szukala kogos i znalazla. Potem zaczelismy sie w szkole znowu widywac, no ale juz jest z tamtym... poza tym on nie jest zly - wrecz przeciwnie. Ale sa ze soba dopiero 3 miesiace, wiec... No i nawet po mimo tego, ze nas do siebie ciagnie nie chce nic zmieniac i chce byc z tamtym :/

no to zrób sobie fotkę w czapce, będzie bardziej intrygujące, a wierz mi, że nie wszystkie dziewczyny lubią zbyt przystojnych facetów, bo je onieśmielają. A mój facet tak naprawdę to do zbyt przystojnych nie należy i tak prawdę powiedziawszy, to bym go pominęła, ale na szczęście zaczęliśmy gadać na GG i było strasznie miło, więc postanowiliśmy się spotkać. Myślałam, że potraktuję go tylko jak przyjaciółkę, bo mogłam z nim o wszystkim pogadać, ale na żywca to się nim zakręciłam i jest super!

moja poprzednia wypowiedź była adresowana do Stańczyka:) Sorry, ale się porobiło hihihi:) A co do tej dziewczyny............ no nie wiem, możliwe, że jej znowu przejdzie i poszuka kolejnego.... albo słuchaj, daj sobie z nią spokój i znajdź sobie inną dziewczynę, która będzie tylko Twoja.............

oj Stańczyk:) zakochane zołzy stają się namiętnymi kociakami 👄 widzisz jak miłość potrafi namieszać:) na każdego przyjdzie odpowiednia pora, a u mnie trafiła kosa na kamień:) Ty w końcu też trafisz, nawet nie będziesz się spodziewał:) :)

Dziękuję Ci bardzo Stańczyku :) 👄 Mam nadzieję, że i Ty zaniedługo podzielisz się radosną nowiną i Twoje serducho napełni się szczęściem, czego Ci życzę z całego mojego ❤️ a koledze od tego topicu też tego życzę, poza tym nie ma sensu starać się zrozumieć kobiety...... wiem co mówię :)