Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialam sie zapytac o

bolace dlonie rece pomocy!!

Polecane posty

ostatnio bola mnie dlonie!! czuje jakby przechodzil przez nie prad nie wiem jak to opisac!! oprocz tego w niedziele mialam sytuacje ze nagle prawa dlon zaczela mnie tak rwac ze nie moglam trzymac lyzki w reku trwalo to chile i przestalo na prawej rece te prady mam na dloniach i od lokcia wzdloz reki a na lewej tylko na dloni!!! a i nie wiem czy to tez cos z tym zwiazane ale jakos miesiac temu mialam sytuacje z palcami u rak ze dretwialy i nie chcialy sie za chiny wyprostowac!! nie wiem co to moze byc mam 23lata chyba na reumatyzm to za mloda jestm

Gość do lekarza dziewczyno
niby za wczesnie na reumatyzm ale moga to byc rozne choroby, nawet tak dziwne jak klopoty z kregoslupem...

ale to nie przeszkadza i nieutrudnia mi narazie zycia zeby od razu isc do lekarza poprostu zastanawiam sie co to moze byc i myslalam ze ktos tu mial podobny przypadek!!!

Gość garmoktuk
wiesz,to moze byc zapalenie miesnia,ktory nazywa sie tendon,zwroc sie do lekarza.Jezeli wykonujesz prace,ktora wymaga tych samych ruchow,to moze byc to ,w kazdym badz razie zasiegnij opinii lekarza

Gość reuamtoidalne zapalenie staw

Gość reumatoidalne zapalenie stawow

wlasnie poczytalam na temat tego reumatoidalnego zapalenia stawow i ja mam troche inne objay!! wogole boje sie isc do lekarza kiedys podjzewali u mnie taka chorobe i robili mi nieprzyjemne badania miesni na zasadzie wkuwania igly w mienien i sprawdzania impulsow wsyztko wyszlo dobrze ale badanie bardzo nieprzyjemne nie chce powtarzac takich rzeczy