Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spuchnięta..

Spuchnięty narząd rodny...

Polecane posty

Gość spuchnięta..

zacznę od początku..w sobtę spałam z facetem wiele razy i to dosyć ostro...a miałam okres..w końcu wszystko juz zaczynało mnie w niej boleć więc prestaliśmy..w poniedzialek zaczęły mnie swędzieć wargi i wejście do pochwy..dzisiaj przy stosunku odczuwałam ból...do wytrzymania ale czułam...teraz czuję,że jest ona spuchnieta i taka jakby podrapana kiedy się ją rozchyli..czy to mozliwe ze przez to,że w czasie okresu tak szaleliśmy teraz tak mam? biorę tabletki antyoncepcyjne ( Cilest) co spzyja grzybicy i i fekcjom...co o tym sądzicie?

nie mnie cię oceniać że mimo iż możesz się kochać w każdej chwili biorąc tabletki anty, ty kochasz się jeszcze podczas okresu. Pominę już że to niechigieniczne bardzo, ale jednoczesnie bardzo podatne podowczas na wszelkie zakażenia pochwy, przydatków itd. Przecież podczas miesiaczki rozwiera sie szyjka macicy i wszelkie bakterie i zarazki mają swobodny dostęp dalej. A na dokładkę wygląda na to, że twój facet pewnie niezbyt dokładnie był domyty, no i masz efekt. Do gina jak najszybciej i zacząć leczenie, bo możesz mieć później niezłe kłopoty. Nie mówiąć już o dyskomforcie gdy pali piecze i jest spuchniete

Gość spuchnięta..
na szczescie juz nie piecze i nie swedi tylko spuchnieta jest...a co do tego ze w okres to po prostu nie widujemy sie czesto,a akurat wyjechalismy na weekend i bylismy sami w jakims tam palacyku, wiec no coz..wyszlo jak wyszlo...

Gość spuchnięta..

Gość no nieeeeee
a nie spuchł ci mózg od myślenia o tym? :P

Gość spuchnięta..
no chyba jednak nie, bo dopiero to zauwazylam i nie wkrecam nic sobie jesli o to chodzi...

Gość spuchnięta..
a co to jest w ogole?

Gość Nectarinneczka
ja po pewnej imprezie (2x mi sie zdazylo) gdy poszalałam z chlopakiem pozniej miałam strasznie spuchnieta lechtaczke i wargi sromowe... utrzymywało si to chyba 1,5 do 2 dni... :( to bylo straszne.... fakt ze nie bardzo pamietam dokldnie ile trwały nasze zabawy ale na pewno dłuuuugo bo to byla impreza całonocna więc..... :/ przeraziłam sie ze juz tak mi zostanie i zawsze po kazdych pieszczotach czy stosunku bede miała takie wielkie i opuchnięte narzady rodne:( załamałam się... (bo nigdy wczesnij tak nie bylo) ale na szczescie przeszło i wszystko wrocilo do normy :) zawsz sie troszke powiekszaja ale to normalne ;) nie przybieraja juz tak ekstremalnych rozmiarow jak wtedy .... nawet nie hce o tym myslec jak to wygadało.... nie iwedziałam nawet ze az takie napuchniecie jest mozliwe :( ale dzieki Bogu juz wszystko ok :) wiec tobie tez przejdzie :) jak tylko bylam w toalecie polewałam się zimna wodą i jakos ta wielka i okropna opuchlizna zeszła po 2 dniach całkiem....:] ale przez pierwsze ponad 24h to ani rusz :(

Gość spuchnięta..
no mam nadzieje, ze to przez te wszyskie zabawy i to jeszcze dodatkowo podczas okresu, dzisiaj dopiero po stosunku to sie pojawilo, wiec mam nadzieje, ze to prez to, poczekam do piatku a jesli nic sie nie zmieni to do lekarza...

Gość hjsdu
ty chcociaz wiesz z jakim to facetem robilas??? widze ze za duzp nie pamietasz z tej imprezy

Gość spuchnieta...
jasne ze wiem..dlaczego mialoby byc inaczej? nie jestem dziwka...nie puszczam sie z kim popadnie