Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

Gość prawiczek30
a ja mam i tak lepszego kompa :classic_cool: to sie liczy w życiu :classic_cool:

Gość ten ktos nie-prawiczek
panowie, nie ma za czym płakać Mam 24 lata, kilka dni temu pierwszy raz kochalem sie z dziewczyna, to jest moja pierwsza dziewczyna. Podczas stosunku nie chcial mi stanac, kiedy trzeba bylo wejsc do akcji nie mogłem wprowadzic czlonka do pochwy nie mowiac o orgazmie, zrobila mi loda ale nie bylo to nic niezwyklego, zrobilismy to bez gumki, teraz mam na zpledziu czerwone plamy chodze po lekarzach i szukam pomocy.

Gość kiedys tu pisalem
ten ktos nie-prawiczek - to byla (Twoja) stala dziewczyna, czy tylko przelotna znajomosc?

to JEST moja stala i pierwsza dziewczyna,

Gość kiedys tu pisalem
ok, sam nie wiem, czemu napisalem byla :o :D W kazdym razie przykro mi. A jak zareagowala, jak nie mogl Ci stanac? Chyba Cie nie wysmiala? Pytam, bo pewnie mnie czeka to samo :(

Gość kiedys tu pisalem
tak przy okazji, powiedziales jej prawde, ze jestes prawiczkiem? Bo ja chyba swojej dziewczynie (jak ją bede mial :( ) nie powiem

Uwazala, ze to jej wina bo nie jest w stanie mnie podniecic, ze nie jest atrakcyjna i td, ale wytlumaczylem jej, ze to moja wina bo zawsze robilem sobie sam dobrze i pewnie juz przyzwyczailem sie do pewnych bodzcow. Wiedziala, ze jestem prawiczkiem, cieszyla sie, ze moze byc ta pierwsza. Ja -sam nie wiem dlaczego - nie martwilems ie tym bardzo, oczywiscie bylo mi glupio ale rozeszlo sie po kosciach. Dziewczyna jest super, mozna z nia pogadac, jest wyrozumiala, nie robila mi wyrzutow. Poza tym zrobilem jej palcowke i byla zadowolona a robilem to pierwszy raz w zyciu. Panowie za bardzo sie przejmujecie tym wszystkim, jesli jestescie z osoba ktora kochacie i ona kocha was to naprawde nie ma sie czego wstydzic, jestesmy ludzmi a nie maszynami. trzeba o tym rozmawiac a bedzie ok:)

Gość kiedys tu pisalem
Gratuluje dziewczyny :) Ja swojej nie powiem tak czy siak o swoim prawictwie, zwlaszcza, ze mam juz 25 lat. Ile bede mial, jak ja spotkam? Mozesz napisac, jak ją poznales?

Gość kiedys tu pisalem
I pisales kiedys w tym watku, czy jestes tu pierwszy raz?

Jestem tu pierwszy raz, szukalem cos na temat tych plam na zoledziu (to uczulenie na prezerwatywy) i trafilem na kafeterie. Dziewczyne poznalem w necie na travianie, potem pisalismy na gg i wreszcie spotkalismy sie:)

Gość do ten ktos nie-prawiczek
a ona byla dziewica jak ja poznales? czy wzioles uzywana i tak cnote straciles? :( i nei byles dla niej pierwszym :( ?

Gość kiedys tu pisalem
aha, myslalem ze te plamy sa od tego, ze sie czyms zaraziles :/ i tak patrze, co to ten Travian, to troche przypomina mi Settlersow :D poznanie kogos przez neta, na portalu nie zwiazanym z poszukiwaniem partnera, to musi byc niezle szczescie :) przyjemne z pozytecznym :P

Gość no to sie doczekałeś
Pierwszy seks i od razu choroba weneryczna. Super.

Gość do klary
lepiej byc prawiczkiem, niz miec dziewczyne, ktora spala z kims przed toba

Gość cherubin...
Chętnie bym był z dziewicą,jest to moje ukryte pragnienie,sam jestem prawiczkiem mimo,że mam 37 lat

Gość prawiczek nr któryś tam
To wina kobiet, że jesteśmy prawiczkami nie przejmujcie się:-) Gdyby od początku było wiadomo, że kobiety lecą na złych chłopców to byśmy mogli się wcześniej na nich zrobić:-) A, że kłamią, że chcą kochającego, dobrego itp. bzdury to tak wyszło...

Gość nikt mnie nie poinformował
Gdybym wiedział, że na złych lecą to bym się przystosował, a tak to lipa

Gość devv
prawiczek nr któryś tam - 100% prawdy. Wazne, ze juz wiemy, jaki typ facetow interesuje kobiety i teraz musimy byc tymi zlymi. Mamy jeszcze czas...

Gość prawy nr któryś tam
od dzis zaczynam być zły

Gość devv
ja tez 😠 zobaczymy, czy cos pomoze.

ja pitole, mam jakiegos syfa, to jest tylko uczulenie na lateks ale masakrycznie wyglada, zoladz czerwony, wydziela sie ropa czy sluz, o ja pitole i po co mi byl ten seks potrzebny????? ave prawiczkowie:D

Gość emocji ci brakuje
oferma - ty tez kolego nie ruchales, wiec sie nie ciesz

Gość oferma
wiesz, jakbym myślał fiutem to moje szczęście zależało by od tego czy "ruchałem" czy nie. a tak to mam inne zajęcia więc brak "ruchania" za bardzo mi nie doskwiera. a z rozmaitych sfrustrowanych jeleni to zawsze jest niezły ubaw :D

Gość emocji ci brakuje
to, ze sobie ludzie tu pisza, nie oznacza, ze sa sfrustrowani

Gość oferma
no nie gadaj. posty takiego summarisa zostały wprawdzie wykasowane, ale tomuś udzielał się już pod niejednym nickiem więc nawet bez ich czytania mogę się domyślić czy jest czy nie jest sfrustrowany :D

Gość tan ktos nie-prawiczek
w gore, w gore...!!!! byscie wyszli do lludzi do kobiet, dziewczyn, uzalacie sie nad soba, cieszycie z nowych jpg-ow bo mozna zmarszczyc freda, jestescie zalosni, oblesni, nie obrazajcie prawiczkow, oni maja godnosc a wy nie macie nic oprocz pretensji do swiata

Gość vvvvv
oho, ale ktoś tu jest sfrustrowany

ja nie jestem prawiczkiem, jednak nei robilem tego ponad miesiac, qwiec chyba moge sie tutaj wpisac:)

Gość demontażż rzeczywistościi
mam w dupie los