Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skwarek21

testy ciazowe

Polecane posty

Gość skwarek21

Witam Mam taki problem, boje sie baaardzo ze moja dziewczyna jest wciazy. Wiąże sie to z tym ze minelo 5 dni od spodziewanej miesiaczki. Zrobilismy test Pre testem dwa razy, ale oba wykazaly ze nie jest jak mysliciem czy te testy moga cos oszukiwac?? czy poprostu jej sie "spoznia" to jest dla nas nowosc, poniewaz zawsze miala regularne cykle. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto byl w podobnej sytuacji i opowie mi o swoich doswiadczeniach. Pozdrawiam i czekam na komentarze :-)

jesli testy wykazaly brak ciazy to prawdopodobnie to prawda, sa raczej wiarygodne,spoznianie okresu moze byc spowodowane wieloma rzeczami np. stresem,zmiana klimatu, przemeczeniem fizycznym. Jednak jesli potrwa to dluzej radze skonsultowac sie z lekarzem....takich spraw nie nalezy bagatelizowac....

Gość jezeli zazywam tabletki
anty to czy moge zrobic test? czy jak sie bierze to moze zmylic wynik? ma to jakis wplyw? ja biore anty ale nie dostalam okresu a trakcie przerwy tylko male plamienia i chcialabym zrobic test sory ze sie wpycham do tematu ale nie chce zakladac nowego topika

Gość winiarska
no to kurwa macie problem, becikowe juz czeka;p

Ta becikowe, podobno chcą zlikwidować. Trudno stwierdzić czy tabsy mogą oszukać test, wydaje mi się że mogą, ale ja kiedyś raz zrobiłam test jak brałam tabletki anty i wyszedł prawidłowo czyli negatywnie. Wiec chyba nie koniecznie...