Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie życie oglądam...

Uroda decyduje o szczęściu w miłości ???

Polecane posty

Gość potfora bez łamatora
Anka, czy Ty żyjesz w Raju? o_O

Gość XZS
"...tylko kupa miesni ktora mysli ze wszystko mozna zalatwic sila." no patrz, znow nie moge sie zgodzic. Kobiety lubia facetow umiesnionych. Nie wazne, ze laduje w siebie sterydy, wazne, ze wyglada "zajebiscie". To jest wlasnie moj kompleks, bo jestem szczuply i nie wygladam na miesniaka, a sterydow w siebie pakowac nie bede :o

facet musi być jak się go potrzebuje musi być wspaciem w trudnych chwilach partnerem musi umieć słuchać i przytulić i czasem zabrać gdzieś np do kina albo DVD w domku :)

a dlaczego w raju ja tylko chcę być szczęliwa i mi nie wiele potrzeba, albo dużo ale właściwego a nie mięśni

Gość jaka ja aga
no patrz, znow nie moge sie zgodzic. Kobiety lubia facetow umiesnionych. Nie wazne, ze laduje w siebie sterydy, wazne, ze wyglada "zajebiscie". To jest wlasnie moj kompleks, bo jestem szczuply i nie wygladam na miesniaka, a sterydow w siebie pakowac nie bede jak bym miala chodzic z jakims napakowanym sterydami macho to bym predzej sie pociela niz pokazala z takim na ulicy. do tego steredy niszcza rozum.

Gość XZS
"Dla mnie facet w stylu rambo czy inni macho to zaden facet tylko kupa miesni ktora mysli ze wszystko mozna zalatwic sila." pamietam watek sprzed 2-3 tygodni, jak dziewczna napisala, ze jej chlopak wdal sie w bojke i 80% wypowiedzi byly takie, ze dobrze zrobil. Wtedy sie podlamalem, bo sie w ogole nie wdaje w bojki, wiec dla tych wypowiadajacych sie kobiet, bylbym pewnie tchorzem :o

niszczą rozum jak ktoś bierze sterydy to już ma zniszczony ja bym się raczej bała o płodność

ja mysle ze czasem uroda przeszkadza byc szczesliwa,bo jak jestes przecietna to predzej znajdziesz chlopaka a tak to cie tylko oceniaja

XZS w jakim ty towarzystwie klikasz? ja bym nie chciała by mój udowadniał coś siłą mięśni lecz raczej siłą umysłu

jak jest się ładnym to się potem zastanawia czy on chce być ze mną, czy tylko pokazać kolegom kogo złowił ...

Gość jaka ja aga
XZS ty chyba szukasz sobie kobiety w oparciu o jakies sondaze, opinie publiczne i spoleczne zapotrzebowania A nie pomyslales ze prawdziwy zwiazek opiera sie na akceptacji partnera takiego jakim on jest? inaczej to nie bylaby milosc. mnie nie obchodzi to czy kobiety wola miesnie, jaki wzrost, waga etc... zakochalam sie w faccie moze odbiegaacych od jakis norm spolecznych i moze tez dzieki temu ze nie jest jakim spolecznymmodelem jest jedyny i niepowtarzalny. i to chodzi

tomek przecierz to waceci częściej wymieniają kobiety albo i nie wymieniją czyt. są z kilkoma na raz

Gość jaka ja aga
bo mysmy sie nie patrzyly na wymagania spoleczne ale dostrzeglysmy cos wiecej

Gość XZS
jaka ja aga - w oparciu o wlasne doswiadczenia. "A nie pomyslales ze prawdziwy zwiazek opiera sie na akceptacji partnera takiego jakim on jest?" ja sie zgadzam, ale wiekszosc kobiet jednak tego nie rozumie.

Gość a księża
?:O

XZS może ty szukasz tylko takich które ciebie nie akceptują to jak powinna wyglądać według ciebie twoja wymarzona, albo taka z jaką zazwyczaj próbujesz się związać? hmmmm

Gość XZS
ide spac 🖐️ i prosze Was, nie piszcie czegos, co nie ma pokrycia w rzeczywistosci. Bo znow pomysle, ze kobiety jednak sa wartosciowe, a pozniej bedzie zderzenie z brutalna rzeczywistoscia :o

Gość a księża

Gość jaka ja aga
a mnie mojmaz ujal wlasnie nie ladna buzia ale tym ze mial w sobie takie cieplo i sliczne dlonie

a wy nie macie poukładane? po co chcecie kogoś mieć jeśli uważacie że nie jest wartościowy? coś tu nie tak? nie ma kobiet wartościowych?

tomek co ty tam wiesz u mnie nie próbowałeś, u agi też nie ( u niej nie masz szans bo jest po uszy zakochana) ale \"żadna\" to chyba przesada

Gość chyba siodme stanczyku

Gość jaka ja aga
tomekidz na jakies disco, rozluznij sie i napewno poznasz

dyskotek nie polecam do poznawania dziewczyn są tam czasem takie fajne jak ja i aga ale większość to koszmar

Gość chyba siodme stanczyku
ale mu doradzasz aga, na disco :o kogo ma tam poznac? puszczalskie, puste panny :/