Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie życie oglądam...

Uroda decyduje o szczęściu w miłości ???

Polecane posty

Gość to nie świat jest do dupy
tylko ja :-(

Gość plomba
weż sie w garść...najgłupsza, najbardziej nierozumiejąca śpiewka jaką wciąż powtarzają "normalni" do załamanych.... Kiedy Wy sie nauczycie że to nie działa?????:O

Gość dobranoc obie
🖐️

Gość pozdrawiam kotka

Gość plomba
Dobrze że chociaż masz kota:)

Gość Dore dore
to nie świat jest do dupy tylko ja- przyznam ci w tym racje. Skoro tak myslisz. Nie zmieni sie na sile myslenia na bardziej radosne

Gość plomba
Jak zmienić postrzeganie świata skoro życie rzuca same klody pod nogi?

Gość Zielony Balonik
Nie czytalam wszystkic postow,wiec moze powtorze opinie. Uroda pomaga w znalezieniu partnera,ale kompletnie nie gwarantuje szczescia w pozyciu z nim:) Na ladna buzie "skusi sie" wiecej osob,niz,badzmy szczerzy,na kogos przecietnego,lub zwyczjnie brzydkiego,ale sztuka jest przesiac to ziarno;)a im wiecej,tym gorzej...i tyle. Wiec moja odp brzmi NIE.

Gość Dore dore
Jak zmienić postrzeganie świata skoro życie rzuca same klody pod nogi? I to sa wlasnie te uroki zycia i jego poprzeczki. :) Taki sobie sprawdzian ludzi kto wytrzyma dane proby a kto sie podda

Gość plomba
No to niniejszym się poddaję. Czekam na pluton egzekucyjny. Dobranoc

Gość Dore dore
plomba- mi;ej nocy i oswiecenia pozytywnych mysli ktore sprytnie ukrywasz w sobie a chwalisz sie negatywami :) 🖐️ 🌻

Gość plomba
Mylisz się myśląc że chwalę się czymkolwiek na forum. Zwłaszcza negatywnymi myślami...aż tak nisko nie upadłam.

Gość Dore dore
to sie ciesze ok za sprostowanie mysli. NIewiedzialam ,wybacz,ale teraz wiem i jest spoko.TEz mam nie raz zalamki ale odganiam jak moge. Zajrzyj tiu jutro to sobie pogawedzimy :) 🌻

Gość plomba
Dzięki. Dobrej nocy🌻

Gość ajajestem
przystojny i inteligentny, jedno i drugie to nie moje widzi misie tylko jest potwierdzone a mimo to jestem sam od zawsze i jestem bardzo nieszesliwy czemu? moze nawet nie ma realnje przyczyny ale ja nie wierze w siebie, tak mimo ze wiem ze jestem przystojny ale bycie przystojnym to za malo trzeba jeszcze byc kims z charakteru ..a ja ..

Gość muddle-along
-> ajajestem To idz czlowieku do psychologa i szukaj pomocy bo masz duze szanse. Latwiej sie przekonac ze jest cukierkowo jak nic ci nie brakuje, gorzej w druga strone.

Gość pralinka1221
nie sądzę .to moja opdowiedz na pytanie w temacie,idąc ulicą mozna tylko zadawac sobie pytanie,co ona w nim widzi? co on w niej widzi? ja wierzę w przeznaczenie ,bo inaczej trudno wytlumaczyc fakt ze dziewczyna zakocha sie akurat w tym chloapku a on w niej i spedzą ze sobą resztę zycia. Ponadto to chyba akurat jest tak ze czesto te przecietne dziewczyny maja urodziwych,przystojnych chlopakow ,a te sliczne-calkiem przecietnych,na perwszy rzut oka w ogole do nich nie pasujacychA nie sądzicie ze czesto panny to atrakcyjne kobietki a mezatki wrecz odwrotnie hmmm Brak szczescia? nie bylo im przeznaczone? trudno to wytlumaczyc ale to przykre jest ze ktos placze w samotnosci i wmawaia sobie jestem brzydka czy brzydki ,tymczasem np.mezatki na kobietę mowię od razu stara panna ,maja satysfakcję w glosie ,jakby czekajac na tekst:no tak nie ma co sie dziwic ze nikogo nie znalazla jest nieciekawa Ludzie maja za duzo szczescia w zyciu Nie doceniaja go uwazaja ze im sie nalezy a jakby odwrocic role TY bedziesz stara panna a ona nie Mozliwe? pewnie Dziękuj za szczescie,ktorego inna nie miala chociaz moze bardziej na nie zaslugiwala a poza tym jednemu sie podoba Malgorzata kozuchowska innemu nie pytanie?jest ladna?piekna?przecietnaa moze brzydka? sądzę ze zdania bylyby bardzo podzielone moim zdaniem jest bardzo przecietna inny/a powie piekna znam i takich n i to pytanie w temacie zaczyna byc bardzo trudne?Urodadecyduje o szcesciu w milosci? liczę ze ktos cos napiszę ,nie musi sie zgadzac,ale chcialabym zeby ktos wyrazil swoje zdanie na temat mojego postu Jestem tu pierwszy raz wiec byloby mi bardzo milo:)