Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Pytania do mężczyzn....

Polecane posty

Gość looooooodaaaaaaa
:D

łatwo powiedzieć...pytam o szczegóły. Przecież nie dla każdej kobiety tracicie głowę...a nie każda udaje myszkę MIKI:)

Gość looooooodaaaaaaa
czyli robic looooooodaaaaaaa :D

Gość looooooodaaaaaaa
głowna role odgrywa sposob pochwycenia członka ustami i umiejetnosc manewrowania jezykiem :)

Gość looooooodaaaaaaa
w takim razie temat został wyczerpany :)

Może i dla Ciebie i pustych lasek....bo piwska to ja nikomu nosiła nie będę...a lody to niech sam kręci:)

Trza się myć..a nie wietrzyć...do diska..:) BO mnie szlak trafi i krew jasna zaleje z tymi chłopami..

Gość looooooodaaaaaaa
justine wydajesz sie byc madra kobieta :) miło mi ze mam z Toba przyjemnosc🌻 wytłumacz mi tylko gdzie napisałem i piwie? :) napisałem ze looooodaaaaaaa :) a gdyby sam sobie mogł zrobic to wtedy facet nie zwariuje dla kobiety bo jest mu do niczego nie potrzebna :)

CO do piwa.... to \"piłam\" do Pana \"tego od chamstwa\":) Co do looooooooooda to Twoje rozciągnięcie tego słowa było bardzo wymowne.Wiem, że prawdopodobie każdy facet gdyby mógł, sam by sobie śmigłem obracał.. Jednak pytając facetów o to co ich kręci w kobietach, miałam na myśli - naprawde bardziej subtelene i dyskretniejsze odpowiedzi. Jednak podobno nie ma głupich pytań...;) Pozdrowienia dla złych chłopów;)

Widzisz Justine Taki urok tego forum.Chamy i podszywacze na tym forum siedzą przed komputerem w pracy lub w domu i takie debilne teksty wypisują.

Gość fizol
Przecież już dostałaś odpowiedź... a jeśli nie chcesz jej przyjąć do wiadomości, to - wybacz, ale to już Twój problem 🖐️

Gość jhgffds
Tomsky to czego tu jeszcze siedzisz? Jak taki wrażliwy jesteś to nara

Gość gość
Byc uczuciowa, slodka, czyli troszeczke dziewczeca, nie za powazna, duzo sie usmiechac, miec mily glos, ubierac sie nie wyzywajaco ale, zeby podzialalo na wyobraznie.